Halászlé wrote:radiátor wrote:Kako kapiram, od pozitivnih stvari, ovladali smo užasno sofisticiranim tehnološkim procesom pravljenja natrijum hipohlorita.
sledeći je natrijum hlorid
24 sata Vučić
- Post n°326
Re: 24 sata Vučić
- Post n°327
Aj jel ikome jasno kad i koliko traje policijski cas? Btw evo lize bulju angeli
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°329
Znaci popustioHalászlé wrote:Sutra od 18 do subote ujutru, a onda redovno od 18h.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°330
Kakvo šlihtanje senilnim drtinama...
Ne znam, moraćemo da razmišljamo izvan popularne kutije (pun intended) ako želimo da ovi ikada izgube na izborima, evo nemam pojma, mišomor u donirani kačamak, tako nešto.
Ne znam, moraćemo da razmišljamo izvan popularne kutije (pun intended) ako želimo da ovi ikada izgube na izborima, evo nemam pojma, mišomor u donirani kačamak, tako nešto.
- Post n°332
Nije to njegov posao...
Pa konačno nešto tačno, čoveče, tvoj je posao da podeliš desetak lenti i kovertiraš čestitke za Novu gde treba.
Pa konačno nešto tačno, čoveče, tvoj je posao da podeliš desetak lenti i kovertiraš čestitke za Novu gde treba.
- Post n°333
Nisu nam dolazili Kinezi od januara još, je l' vi razumete, Zorane?
Nema šta, on je totalno pukao, obustavite sva outstanding trošenja novca i pripremajte se za tri do pet godina recesije.
Nema šta, on je totalno pukao, obustavite sva outstanding trošenja novca i pripremajte se za tri do pet godina recesije.
- Post n°334
- Zorane, vaša plata je viša od moje...
- Drago mi je ako je tako.
- Drago mi je ako je tako.
- Post n°335
Ali Žuti Stanojko na nivou zadatka
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°336
radiátor wrote:Nisu nam dolazili Kinezi od januara još, je l' vi razumete, Zorane?
Ne recesije. Krize.
- Post n°337
Dvanaest hiljada ljudi je ostalo bez posla, pa su najavili mere, pa se devet hiljada vratilo na posao... Mesec dana ponavljaju ovu bahatu glupost, single digit hiljade novih nezaposlenih u zemlji od sedam miliona ljudi, šta koji kurac?
Uveren je da bi spasao oca američkog ambasadora da je bio u Srbiji. ... tzv. Zoran nikada nije više delovao kao jebeni crevni parazit.
Uveren je da bi spasao oca američkog ambasadora da je bio u Srbiji. ... tzv. Zoran nikada nije više delovao kao jebeni crevni parazit.
- Post n°338
radiátor wrote:Dvanaest hiljada ljudi je ostalo bez posla, pa su najavili mere, pa se devet hiljada vratilo na posao... Mesec dana ponavljaju ovu bahatu glupost, single digit hiljade novih nezaposlenih u zemlji od sedam miliona ljudi, šta koji kurac?
Morao sam da vraćam da proverim da li je stvarno ovo rekao. Jeste, doslovce.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°339
Your lack of faith is disturbing.
- Post n°340
pa citajuci vas, posto nemam ja zivaca to da gledam
izgleda da kapira da ce da ga duva
i to ne samo zoranu
izgleda da kapira da ce da ga duva
i to ne samo zoranu
Last edited by Mr.Pink on Wed Apr 29, 2020 12:08 pm; edited 1 time in total
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°341
Ne, ma slušam i paralelno nešto radim, pa mi je promaklo. Rekoh, dal je moguće ili si malo preuveličao. Jok bre. Seoski lažov. Onaj dečko iz odeljenja što priča kako kod kuće u podrumu ima tenk i svemirski brod.
_____
- Guest
- Post n°342
Erős Pista wrote:radiátor wrote:Dvanaest hiljada ljudi je ostalo bez posla, pa su najavili mere, pa se devet hiljada vratilo na posao... Mesec dana ponavljaju ovu bahatu glupost, single digit hiljade novih nezaposlenih u zemlji od sedam miliona ljudi, šta koji kurac?
Morao sam da vraćam da proverim da li je stvarno ovo rekao. Jeste, doslovce.
Siguran sam da će njegova ekselencija umeti da ceni vređanje svoje zemlje putem pominjanja mrtvog oca
Ovo da ide u antologiju državničkih gafova.
- Guest
- Post n°343
meni on deluje nemoćno, a nisam baš dugo imao taj utisak
što kažu probušen kurton
što kažu probušen kurton
- Post n°344
Al kad predsednik izvadi vremeplov (koji inače čuva u podrumu pored tenka i svenimrskog broda), vrati se mesec dana unazad, donese ambasadorovog oca na Sajam i spasi mu život putem ozoniziniziranja, neće ti biti smešno.
_____
- Post n°346
pa to se preporucuje kod amera posto ga u evropi izgleda niko ne jebe 5 posto vise
spao je na spasavenje mrtvog oca
spao je na spasavenje mrtvog oca
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°347
Pa držao bi ga zaključanog u 50 kvadrata i crva ne bi ni bilo, šta nije jasno? Raziđite se, hejteri.
Nije prošao nijedan online kurs iz data sciencea ili empathic leadershipa tokom lockdowna, such letdown, much neveruem...
Nije prošao nijedan online kurs iz data sciencea ili empathic leadershipa tokom lockdowna, such letdown, much neveruem...
- Post n°349
Erős Pista wrote:Al kad predsednik izvadi vremeplov (koji inače čuva u podrumu pored tenka i svenimrskog broda), vrati se mesec dana unazad, donese ambasadorovog oca na Sajam i spasi mu život putem ozoniziniziranja, neće ti biti smešno.
Otisao je Mirovic po njega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°350
Jako mi je upecatljiv licni aspekat u emisiji, jer moj utisak o Predsedniku je:
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) April 29, 2020
a)inteligentan (izuzetan i brz mozak)
b)patriota
c)posvecen
ali i...