24 sata Vučić
- Post n°376
Re: 24 sata Vučić
nomen est omen
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°377
a pre mesec dana retvitovao ovo
Da objasnim ovim genijalcima koji prave teorije zavere o nekakvom tajnom Internet timu Srpske napredne stranke i “otkrivaju” imena ljudi koji se i ne kriju već imenom i prezimenom podržavaju politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Elem:
— Slavisa Micanovic Mican (@slavisa) April 4, 2020
pic.twitter.com/4dZQpdv6AI
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°378
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°379
Daï Djakman Faré wrote:"Perica Surla [Plandište]"
Презиме стварно постоји. Био неки лик на ПМФ у Новом Саду са тим презименом.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°380
Ја знам неке Сурле из Руме. Мислим да су Крајишници пореклом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°381
Dođu u AU, zajebavaju poštene AU službenike i onda im ostane prezime.
- Post n°382
Talason wrote:Dođu u AU, zajebavaju poštene AU službenike i onda im ostane prezime.
Зависи с које стране гране... неки су дошли у АУ, некима је дошла.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°384
Sledi Cirilica specijal. Gost - Aleksandar Vucic.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°385
Predsednik narko države kod pijanog degenerika na tv stanici čiji je vlasnik krimos? Kakav košmar od života
- Post n°386
Jezivo izgleda, kao Jabba the Hutt. Osvetljenje mu ne pomaze, doduse.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°387
Obradovan tvojim zapažanjem okrenuo sam da ga vidim.Uistinu grozno. Preporučujem.
- Post n°388
Ali dobar deo je do osvetljenja. Ne znam kako Suzi Vasiljevic nije vec zvala da prekine emisiju i otpusti lika zaduzenog za rasvetu.
_____
- Post n°389
ne hvala
_____
- Post n°390
Inace malopre reko da napadi na njega dolaze iz tih levicarsko-liberalnih krugova.
_____
- Post n°391
kojih levičarskih krugova?! jovo? ndb?
_____
- Post n°392
Erzsébet Biszak wrote:kojih levičarskih krugova?! jovo? ndb?
Не баш ндб. него дб.
_____
- Post n°393
Erős Pista wrote:Inace malopre reko da napadi na njega dolaze iz tih levicarsko-liberalnih krugova.
vlada desnicom. i to sve jace. na to prosto najvise pazi i sve je pokrio, od nacija, preko monarhista do antimigranata i neke kao nazovi umerene desnice. a i pored toga neki i dalje misle da mu je moguce prici s desna.
- Post n°394
Diskutujte.
- Post n°395
Pa ne, ovo su stvarno sada već ramblings of an idiot, he's lost it.
Tri dana nisu mogle da se kupe maske, tri dana! Tri dana nije bilo kvasca! Radili smo hipohlorit...
Tri dana nisu mogle da se kupe maske, tri dana! Tri dana nije bilo kvasca! Radili smo hipohlorit...
- Post n°396
Ovaj gospođo-ko-vam-je-ovo-radio pristup zdravstvu privredi migracijama apsolutno svemu je postao bukvalno tuplji nego ikad, target grupa isljučivo gledateljke indijskih serija i senilni pajseri, nema više čak ni privida showmanshipa za teletubby Mileta.
U Broseu će prosečna plata biti hiljadudevetsto evra, a cena struje bukvalno pet puta niža... i ne mora da se brine koliko košta lekar! Ćirilica propô, vratite nam Reljića.
U Broseu će prosečna plata biti hiljadudevetsto evra, a cena struje bukvalno pet puta niža... i ne mora da se brine koliko košta lekar! Ćirilica propô, vratite nam Reljića.
- Post n°397
Na tržištu zanavljamo kredite kad je potrebno, to vam je ono što se zove rollover...
- Post n°398
Dirljive scene saosećanja s Budimpeštom i Varšavom, koje takođe kleveću soroševci (DUBOREZ, REZBARIJA)
- Post n°399
Ma ja mislim da oni dobro rade, ali... Nekad je teško da gledate stvari kao običan čovek, a morate to s vremena na vreme.
U kojoj je to porodici sve idealno? Gde je to sve idealno? Ne postoji to nigde na svetu, enter T. Roosevelt ili Gandhi quote, čiji god, zaboravio je.
U kojoj je to porodici sve idealno? Gde je to sve idealno? Ne postoji to nigde na svetu, enter T. Roosevelt ili Gandhi quote, čiji god, zaboravio je.
- Post n°400
Meni je bilo prejako kako je s price o Ani B (za koju inace kaze da se "odlicno ponasala") kao i reakciiji rezima uopste, odjednom presao na "porodicu i kojoj nije sve idealno".
_____