kada bi da se razvedu ali ih jebe zajednicka imovina pic.twitter.com/BVKqe6HcnZ
— Dobar Loš Vučić (@AsomakumBrother) July 20, 2020
24 sata Vučić
- Post n°626
Re: 24 sata Vučić
- Guest
- Post n°627
ne razumem ovo...
on je pregrub i bez takta i kad se šali na svoj račun
https://www.instagram.com/p/CC3ob_7BPNN/
on je pregrub i bez takta i kad se šali na svoj račun
https://www.instagram.com/p/CC3ob_7BPNN/
- Post n°628
Ne, pa ovo je jasno - humor bez zaoke.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°629
Jeste mu to namera, da, ali ipak ima žaoku, ovo bi bilo šerabilno i kao opozicioni meme jer ovde ipak piše da je govnar i hohštapler koji obećava kule i gradove.
Malo mi je promašena fora, za mrvicu je prejaka nego što je želeo da bude.
- Post n°630
Vasa Čokrljan wrote:Jeste mu to namera, da, ali ipak ima žaoku, ovo bi bilo šerabilno i kao opozicioni meme jer ovde ipak piše da je govnar i hohštapler koji obećava kule i gradove.
Ovo je okačeno samo da se preduhitri opoziciona varijacija na temu. Lakše je ovakav vic sam o sebi ispričati nego da ga pričaju drugi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°631
Slazem se, ali ono sto bi on rekao je DA JE TO SVE ISTINA! (kule i gradovi)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°632
haha, da.
ma u svakom slučaju meme ne može da se pravi usiljeno, ko god je to pokušao zajebao se.
i nikad, nikad, nikad, ne daješ protivniku meme materijal. nevezano za ovo, svi se sećamo onog cara koji je napravio Ona da rađa, on da brani. nadam se da je posle tražio tantijeme za taj pastiš koji se pretvorio u živu propagandu.
ma u svakom slučaju meme ne može da se pravi usiljeno, ko god je to pokušao zajebao se.
i nikad, nikad, nikad, ne daješ protivniku meme materijal. nevezano za ovo, svi se sećamo onog cara koji je napravio Ona da rađa, on da brani. nadam se da je posle tražio tantijeme za taj pastiš koji se pretvorio u živu propagandu.
- Post n°633
Mozda si u pravu. Meni je cela ova prica sa trenerskom skolom bas odvratna i mislim da su promasili bas ozbiljno. Pretpostavljam da je zamisljeno kao damage control nakon one ispale sa policijskim casom, ali mi se cini da su rezultati upravo suprotni. De facto najmocniji covek u drzavi lupeta o decackim snovima i bavi se upisom na studije u trenutku najvece zdravstvene krize u zadnjih 40 godina, dok ljudi okolo padaju kao snoplje. Katastrofa od poruke.
_____
- Post n°634
JANUAR 2020:
Na leto nas cekaju pregovori oko Kosova, narod to ne moze progutati. Pobunice se, Boskic ce porasti na 90%, Vucic ce morati da bezi iz zemlje....
JUL 2020:
Haha, Vucic hoce da bude trener mladjih kategorija. LOL
Na leto nas cekaju pregovori oko Kosova, narod to ne moze progutati. Pobunice se, Boskic ce porasti na 90%, Vucic ce morati da bezi iz zemlje....
JUL 2020:
Haha, Vucic hoce da bude trener mladjih kategorija. LOL
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°636
Ma nije LOL, nego vise ne znaju kako da kalibriraju poruke. On bi sad da se izmakne iz situacije u kojoj se nasao, ali svaki pokusaj izmicanja izgleda jos gore
_____
- Guest
- Post n°637
pa da, kao Tramp.
krizni PR ima granice a odavno su probijene i tamo i ovde.
krizni PR ima granice a odavno su probijene i tamo i ovde.
- Guest
- Post n°638
a zamisli kad bi još imali neku opoziciju, jaooo koji bi to merak bio...
- Post n°639
Ja mislim da se finale ovoga nazire. Vucic pada sa vlasti i odlazi da radi kao trener u rumuniji gde ga sacekuje vujosevic. Cue in scena iz crtaca kada buldog zatvara vrata kucice za tomom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°643
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je boravio u Republici Srpskoj, gde je uspeo da odvoji nekoliko minuta za razgovor sa decom.
Znatiželjni mališani su u jednom trenutku upitali predsednika Srbije za koga navija.
"Navijam za Crvenu Zvezdu, Partizan i Borac" - odgovorio je mališanima Aleksandar Vučić
Alekovi blizanci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°644
Ima još da trenira dok stigne Novaka.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°645
ficfiric wrote:Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je boravio u Republici Srpskoj, gde je uspeo da odvoji nekoliko minuta za razgovor sa decom.
Znatiželjni mališani su u jednom trenutku upitali predsednika Srbije za koga navija.
"Navijam za Crvenu Zvezdu, Partizan i Borac" - odgovorio je mališanima Aleksandar Vučić
Alekovi blizanci
Djeca skandirala Vučiću,podijelio im slatkiše. @N1infoSA pic.twitter.com/cn622XZoxr
— Snezana Mitrovic (@Snejkicaa) July 23, 2020
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°646
Loše asocijacije.
_____
- Post n°647
Erős Pista wrote:Loše asocijacije.
Baš.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°648
Kakva je ovo nakaza od zgrade na plakatu?
- Post n°649
kako je ovo gadno
u moru gadnih njegovih snimaka, ovaj se ističe kao posebno gadan
u moru gadnih njegovih snimaka, ovaj se ističe kao posebno gadan