William Murderface wrote:Mislis Vucina? Jebo takav zivot.
Ma dobro to, to je drugo
William Murderface wrote:Mislis Vucina? Jebo takav zivot.
[size=42] I danas je naš pogled okrenut i prema Rusiji i prema Zapadu...[/size]
[size=42]- Iskreno da kažem, dopada mi se politika Aleksandra Vučića, koja je po mom mišljenju i proistočna i prozapadna. To je veoma teško izvesti u državničkom ponašanju, jer znači sedenje na dve stolice. Lako možeš pasti između njih. Čini mi se da Vučić uspeva da se odupre pritisku Zapada da uvede sankcije Rusiji, a ako ima pritiska Rusije da ne uđe u NATO, uspešno se odupire i tome. Predsednica Vlade Ana Brnabić je rekla da naša politika nije proamerička, nije proruska, nego prosrpska i to je pravi izraz za politiku kojom se Vučić bavi.[/size]
Milan 24. jul 2017. 17:16 #4642195Tito je odgovoran za Goli otok i sva stradanja, ali je odgovoran i za najveće srpsko stratište i logor smrti Jasenovac.
- Ne znam šta se dogodilo. Ako hoćemo pravo, verujem da mi ga je Udba "ćornula". Imala je svoje ljude koji su se bavili ulaženjem u tuđe stanove. Za te poslove vrbovani su razni pljačkaši...
ostap bender wrote:pa od celog ludila ispada da se djilas raspitivao za prakse koje su vec bile potpuno rasirene i koje se danas koriste, na primer, u gvantanamu. ali vazno je da je goli otok ausvic i ostrvo doktora moroa.
isto kao rasprava o jovi kapi na ppp.ja sam ga poredio sa francuskim pukovnicima i generalima koji su ubijali bez suda i mucili ljude po alziru ali je pppublika zelela da on bude faken himler. elefantijazis nostra.