Knjiga srama
- Post n°501
Re: Knjiga srama
Tu "teoriju" furaju Vučić i Krle već par dana, nesrećni Vuletić samo papagajiše.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°502
На ту тему бих му препоручио 1 пар папагајки, да причепи лабрњу, да се не брука по сокаку.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°503
А, промакло ми. Хвала.William Murderface wrote:Tu "teoriju" furaju Vučić i Krle već par dana, nesrećni Vuletić samo papagajiše.
Пајтић!? Па ма коју фору... ал' шта се и ја чудим, измицање логике испод света - то и јесте сама суштина тог режима, а истовремено и њихов највећи, најдалекосежнији, најмање опростив злочин. А Крло је ту први волонтер, самоуки а неуморни шинтер логике, где год се сирота промоли.
- Post n°504
Pajtić je pre dva dana dao ostavku na poslaničko mesto, kao podršku protestima.
Verovatno koriste to.
Verovatno koriste to.
- Guest
- Post n°505
Да. Згодно одиграно. Наравно, остатак опозиције није насео на провокацију?
- Post n°506
Bilo i nešto za ciljeve protesta, on je predagao na tviteru, pa oni posle zaista izneli neke slične zahteve. ALi to su opšta mesta, besmislena je optužba.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°507
Teša, Sandulović, Marks 21, ASI, NATO, Soroš, Haradinaj, Pajtić... završiće sa reptilima i kašom od moždane mase konzumenata.
- Post n°508
plachkica wrote:Pajtić je pre dva dana dao ostavku na poslaničko mesto, kao podršku protestima.
Verovatno koriste to.
Više to što je prvi, još u utorak, spomenuo smenu šefova RTS-a i RTV-a.
Bojan Pajtić @PajticBojan
6d
Protest će se vremenom istopiti ako nema cilj. Dostižan cilj - smena rukovodstava RTS i RTV. Jer medijima ubijaju slobodu i budućnost.
https://twitter.com/PajticBojan/status/849358038289047556
- Guest
- Post n°509
dostižan cilj je i, šgjz, smena ministra policije, ali džaba ispunjenje tog cilja kad će psiho samo da izduva drugu nozdrvu i nađe zamenu. postignimo smenjivost Vučićevih slugu!
btw, super mi je što se kristališe režimska kritika protesta kao nepristojnih. psovke na transparentima se baš naglašavaju vučić na braniku pristojne Srbije
btw, super mi je što se kristališe režimska kritika protesta kao nepristojnih. psovke na transparentima se baš naglašavaju vučić na braniku pristojne Srbije
- Post n°510
BIRODI
@BIRODI14 hIzneti podatak Vladimira Vuletica o @N1infoBG je netacan, a @RTS_Vesti netacno protumacen! Dematni poslat @OnlineDanasPrikaz detalja ·
Vladimir@VladaVuleticOdgovor korisniku/ci @BIRODI1 @N1infoBG i 2 ostali
Koji je podatak netacan?10:16 - 11. tra 2017.BIRODI@BIRODI13 hOdgovor korisniku/ci @VladaVuletic @N1infoBG i 2 ostaliNe tacano je da @N1infoBG radio za neciji gros
_____
- Post n°511
PIZDA SA BRADOM! DRAŠKOVIĆ ZABIO NOŽ U LEĐA VUČIĆU
- Post n°512
Vuletić se ispisao sa tvitera kad su ga saleteli pitanjima za BIRODI.
https://twitter.com/VladaVuletic
Koliki prosečan period života selebriti botova u tviter sredini? Tako je i Dejan Vuk izdržao par dana pa nestao. Krle je apsolutni šampion, obraz-đon.
Koliki prosečan period života selebriti botova u tviter sredini? Tako je i Dejan Vuk izdržao par dana pa nestao. Krle je apsolutni šampion, obraz-đon.
_____
- Post n°513
William Murderface wrote:Vuletić se ispisao sa tvitera
Хм... а шта ако су се већ сликали за табло, ће да му исеку слику или да га оставе за успомену на заједничке дане?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°514
William Murderface wrote:Vuletić se ispisao sa tvitera kad su ga saleteli pitanjima za BIRODI.
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°515
"Vrlo smo nezadovoljni Vašim istupima u javnosti i porukama koje ste slali putem Tvitera, kojim ste ozbiljno narušili odnos sa našim strateškim koalicionim partnerom. Mišljenja smo da nije moralno sedeti u vlasti, a na svakom koraku imati zamerke i kritike na račun Vlade Srbije i njenih funkcionera. Takođe, veoma smo razočarani Vašom željom i potrebom da budete večiti predsednik SPO-a, iako ste i sami svesni da su reforme i uvođenje u stranački rad novih i mladih ljudi neophodne za oživljavanje naše stranke - navodi se u saopštenju.
- Post n°516
Saopštenje su potpisali i ostavke podneli potpredsednici SPO Žika Gojković, Mirko Čikiriz i Zoran Milenković, član Predsedništva Vladimir Jelić i članovi Izvršnog odbora SPO Nenad Tomašević, Goran Ivančević, Slavljub Ivković, Boban Tolić i Dragan Vlatković
Ko su ovi ljudi?
_____
alt-lib
- Post n°517
Ima li neki link za to?
_____
- Post n°519
Moram da priznam da mi ponekad bude žao zbog SPO.
- Post n°520
Vuk izgleda upada u nemilost i pacovi napustaku napustaju brod.
_____
- Guest
- Post n°521
Hubert de Montmirail wrote:Moram da priznam da mi ponekad bude žao zbog SPO.
- Post n°522
William Murderface wrote:Vuk izgleda upada u nemilost i pacovi napustaku napustaju brod.
Kao da svi ne znamo da će se to završiti tako što će ih sve politički nadživeti.
_____
alt-lib
- Post n°523
Mislis Vucina? Jebo takav zivot.
_____
- Post n°525
Šta vam je žao, koji vam je? Radi se o podguznim muvama koji bi da budu još tešnje uz SNS i koji demonstriraju da će pre promeniti partiju nego da prate i slede Vuka, odnosno čekaju da taj lihvarski dahija izglađuje odnose sa Vučićem, možda i nauštrb njih samih, jer bi verovatno kojekakve pozicije po odborima i opštinama morali da prepuste SNS kadrovima u znak izvinjenja.
Kako reče onaj lik, da daju dva metka za Tuđmana, Aliju i Vuka, Vuku oba ispaliti u noge da ne može da beži dok se ode po nož
Kako reče onaj lik, da daju dva metka za Tuđmana, Aliju i Vuka, Vuku oba ispaliti u noge da ne može da beži dok se ode po nož