Crna Gora
- Post n°101
Re: Crna Gora
ma jedino ako je.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°102
U stvari, nebitno je šta sad mi ovde mislimo, nego oni koji ga vode se trude da bude i srpski i da ne bude ekskluzivno srpski. koliko uspevaju ne znam tačno da ocenim
- Post n°103
opet moram ja, mi ovde na forumu imamo skoro pa zlatni presek eksluzivnog i emancipovanog nesrpskog življa u regionu. moš misliti šta rožaje i plav misle o litijama ako se misli ovako kako vidimo vođe.
što se konda tiče možete se ložiti da ćete doživeti da vidite protest protiv mila iz ove grupacije...
što se konda tiče možete se ložiti da ćete doživeti da vidite protest protiv mila iz ove grupacije...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°104
Kao perjanicu tog esluzivnog etc etc zlata računaš naravno Garija?Kondo wrote:opet moram ja, mi ovde na forumu imamo skoro pa zlatni presek eksluzivnog i emancipovanog nesrpskog življa u regionu. moš misliti šta rožaje i plav misle o litijama ako se misli ovako kako vidimo vođe.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°105
kondo je napaljen skoro kao kad se nadao da ce vucic i dacic da potegnu vojsku na albance kad su dronovali stadion. tad je isto imao zajebano dobre procene i prognoze, sve se ostvarilo.
- Post n°108
- Meni je stvarno žao ako se neko našao uvređen ili diskriminisan. Svi znaju da ja nisam čovek koji mrzi ili koji bi, ne daj bože, nekog diskriminisao. To apsolutno ne stoji - rekao je Lončar novinarima u Prokuplju, komentarišući reakcije izazvane njegovom ranijom izjavom, koju su preneli mediji, da u Srbiji ima Crnogoraca koji još "srpski" nisu naučili, te da se on trudi da ih u resoru zdravlja bude što manje ili da ih ne bude.
Lončar je dodao da živimo u vremenu kada je svaka izjava podložna manipulaciji, spinovanju, vađenju iz konteksta, te ponovio da on nikoga ne mrzi.
https://www.blic.rs/vesti/politika/zao-mi-je-ako-se-neko-nasao-uvreden-ili-diskriminisan-ministar-loncar-se-izvinio-za/wjzrdz3
Lončar je dodao da živimo u vremenu kada je svaka izjava podložna manipulaciji, spinovanju, vađenju iz konteksta, te ponovio da on nikoga ne mrzi.
https://www.blic.rs/vesti/politika/zao-mi-je-ako-se-neko-nasao-uvreden-ili-diskriminisan-ministar-loncar-se-izvinio-za/wjzrdz3
- Post n°109
Eto, nije bilo razloga za uzbudjavanje. Sve je okej, proevropske vlasti Srbije i CG nastavljaju da krupnim koracima srljaju u progres.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°110
AZ-5 wrote:kondo je napaljen skoro kao kad se nadao da ce vucic i dacic da potegnu vojsku na albance kad su dronovali stadion. tad je isto imao zajebano dobre procene i prognoze, sve se ostvarilo.
Ево да вам ја објасним,
Србија расте, баш расте, разваљује.
Преузима лидерство од Хрватске, хвали је ММФ, има највећи раст у Европи у последњим кварталима. Онда непријатељи Србије направе тензије у ЦГ, са идејом да и Мило, као Косовари, у "праведничком гневу" уведе таксе Србији, па тако суфицит који имамо са Црном Гором - пола милијарди годишње - изгубимо, самим тим део раста и део радних места.
Вучић државнички мудро коолира и не меша се.
Не упада у замку.
Него их надиграва све.
Црквено питање није вредно урушавања раста јер ће тај раст на крају довести до тога да Србија реши сва спорна питања.
Срби у ЦГ демонстрирају своју националну свест потпуно независно од политике Београда, и ту се види колико је промашена она другосрбијанска теорија да је српски национализам наметнут Србима "пречанима", не, не и не, то је природан одговор на прегласавања конститутивног народа. То не виде само још духовни љотићевци поједини и поједине духовне усташе попут оног НоуКантрија што имају велико тетовирано U на седим, длакавим грудима.
- Post n°111
AZ-5 wrote:kondo je napaljen skoro kao kad se nadao da ce vucic i dacic da potegnu vojsku na albance kad su dronovali stadion. tad je isto imao zajebano dobre procene i prognoze, sve se ostvarilo.
+1
_____
#FreeFacu
- Post n°112
Такое, кога боли курац, важно је очувати стечена права, навике и обичаје...Gargantua wrote:
pa u službi je očuvanja stečenih prava, navika i običaja koji svakako nisu nedemokratski niti koga ugrožavaju. svakako nisu svetskoistorijski zamah slobode ali koga boli kurac, što bi i bili. legitimni i ograničeni interesi koji ne štete bukvalno nikome (osim autokrati).
Лоповометрија против попометрије....
И борба непрестана, обашка што је сада ту и омладина, она која се ничега не боји и никога не поштује, овог пута спремна да јуриша на небо и то директно, без посредника:
Вилјаме, извини: можда је великосрпски национализам заиста мртав, али се побринуо да за собом остави копиле, малосрпски национализам
Ето нама нових Михиза и њихових мета, Баздуља на пример, свако време има своје калибре, ето нам и нових
Јесте се додуше мета мало смањила, али јебига, таква су времена.
А, и кога боли курац, штета је само по аутократу, иако није по правилима светскоисторијског замаха...
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
- Guest
- Post n°113
nekom je važno, nekom nije, ljude jarcaju razne stvari a nije ni svejedno od kakve vlasti dolaze takvi "zahvati".
- Post n°114
+1Gargantua wrote:nekom je važno, nekom nije, ljude jarcaju razne stvari a nije ni svejedno od kakve vlasti dolaze takvi "zahvati".
_____
- Post n°116
Jel sad fora u tome da ce Amfy da bude novi Homeini? Pa mislim...
- Post n°118
+1Gargantua wrote:meandri forumaške diskusije, no biggy.
Gargantua wrote:koga boli kurac, što bi i bili. legitimni i ograničeni interesi koji ne štete bukvalno nikome (osim autokrati).
А и зашто мало да се не меандрира док се чека да најебе само аутократа као што то увек бива...
_____
- Guest
- Post n°119
pa pošteno je da vi koji ga baštinite osmislite prelaz ka boljem poretku posle "odlaska" autokrate. što ste kilaviji i sporiji u tome, što ste rigidniji, cena će na kraju biti veća.
- Post n°120
Pa vi gledajte
Ove tzv litije i mobilisanje ulatranacionalističkog korpusa protiv nezavisnosti CG nije nista do generalna proba i upozorenje Vučiću šta će mu se desiti potpise li trajni sporazum sa Kosovom ili pomisli na evroatlanske integracije. Sa sve džojstikom u Moskvi.
— Djordje Stojsic (@VoivoIndian) February 8, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°121
Sinoć bila u Bgd neka šetnja sa transparentom REAGUJ, par stotina mladih, pevalo se Spremte se spremte...
- Post n°123
Извини, а који то ми?Gargantua wrote:pa pošteno je da vi koji ga baštinite osmislite prelaz ka boljem poretku posle "odlaska" autokrate. što ste kilaviji i sporiji u tome, što ste rigidniji, cena će na kraju biti veća.
Кад затреба, знао си итекако да стратификујеш:
Gargantua wrote:ne znam ko su ovde jugosloveni, svih njih ondašnjih 15 miliona, ck kpj, tito i ranković, ili 1. prva proleterka divizija? obično "izistinski" ne mislim ništa jednoznačno o tako nasumičnim skupovima.
Немој сада о насумичним скуповима, ми, ви, они..., дакле, ко:
вучић, чедници, Дунавска дивизија првог позива, Тимочка другог позива, Арканови тигрови, Легије и легионари, левијатани, пешчаникакци...
Дакле, ко од колико оно беше, око 7 милиона....
_____
- Post n°125
А ти ћеш да се бавиш аналитиком, меркаш шта су рекли вучић, амфилохије, мило, трамп, берни, процењујеш дајеш судове, препоруке, директиве и прогнозе...Gargantua wrote:aha, pa konkretno ti.
И да нам повремено добациш примбедбу на урађено или неурађено.
А понајбоље од свега је што ћеш остати до јаја убеђен да се бавиш политиком на највишем нивоу, да нико жедног преко воде не може да те преведе, да Черчил лаже, а да је по неки документ из всеросијскаје енциклопедије из 2010. године, добачен онако, из лакта, есенција повијесних знања...
ОК.
_____