by bradilko Fri Feb 07, 2020 6:51 pm
Ovo je pokrenuo Milo, o tome nema dvojbe. Ali ne treba previđati da srpski nacionalizam ima trajni ulog u Cg. i da je SPC njegov eminentni prponent. Ne može se rušiti Milo ni graditi demokracija i nekakvo cenogorsko jedinstvo s tih pozicija. SPC u prvim redovima je za Mila najbolja moguća konstelacija.
ne mogu da podržim mila jer je on besprizorni nasilnik koji doslovno uništava crnu goru i čak u poslednje vreme nešto dumam da je neće više ni biti.
možda se sad vezujem za slične njemu ali to je više davljenik slamka fazon a i nemam u ovom trenutku šta da zamerim nešto mnogo koliko god ja prezirem popove i priču.
znam ih dobro i ne bih voleo ni da se oni razmašu.
postavljeno je sve da neko mora biti poražen. nema dogovora samo pobeda i poraz i tako većina to gleda tako ali javno ne priča o tome.
srbija ima veliku odgovornost a oni kažu ma boli nas za crnu goru. to je glupost samo takva a kod nekih i neiskrenost. bez srbije mislim da nema rešenja. ne kao do sad naravno.
ovo što kaže wiliam u vezi ove izjave ovog krimosa lončara, to je to preostalo impotentno velikosrpsrvo. poražena država i sve što ide sa tim.
srbija mora da bude na višem nivou da bi pomogla smirivanju i da bi pomogla nekakav istorijski dogovor. strašna je napetost ovde i traje predugo. kad sam došao ovde prvi put sam osetio na koži tzv međunacionalu napetost. u bgdu ne primećuješ to jer nema jednostavno neke druge strane i lakše je bogami da budeš na pravoj strani. ništa loše ne pravim niti ću osim što lupam po forumima a poslednjih nedelja potpuno sam obuzet ovim sranjima koja se ovde dešavaju.