Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Cowboy

Virus - Page 31 Empty Re: Virus

Post by Cowboy Fri Mar 06, 2020 5:40 pm

I ovaj momak iz Leskovca se sam prijavio Virus - Page 31 3137070404

Dakle zajebimo da se sami prijavljujemo, mozda i nama nadju nesto. Da ostanemo lepo na ovom jednom zarazenom i bog da nas vidi
    Cowboy

Post by Cowboy Fri Mar 06, 2020 5:43 pm

Djamolidine Abdoujaparov wrote:
    Gargantua wrote:
    jel ja nešto propuštam ili je ovo vrlo, vrlo glupo. na koju je foru "korona virus... moralna panika"? mislim, virus je virus, a panika, ako je ima, uopšte ne kapiram šta je čini moralnom panikom. plašimo se da će virus da nam pokvari omladinu?

Ne propustas nista. Glupost na kub.

Mrezama kruze trenutno razni tekstovi ovog tipa, u fazonu "ja sam pametan a ostali paniche, pogledajte semafor"... sto je najgore video sam da to dele i neki ljudi koje sam smatrao inteligentnim.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 06, 2020 5:58 pm

Papa Lazarou wrote:
    William Murderface wrote:Ja sad ne vidim kako će bilo kakav spin uspeti da zaustavi paniku(tm). A ne vidim ni kako je moguće u ovakvim uslovima održati izbore.

Ma pomeriće izbore leks specijalisom, ako budu morali. Niko im neće prebaciti zbog toga, a isto tako mogu da nameste izbore i siluju demokratiju i pola godine kasnije.

Polako izlaze iz polyanna faze, što zdušno pozdravljam.

Pa to, ali obe opcije su zapravo poraz. U drugoj varijanti slutim da ogroman broj ljudi uopšte neće ni izaći.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 06, 2020 6:00 pm

Jebigica. Ne može ni Beba sve da napegla.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 06, 2020 6:17 pm

Šok

...
    Ekipi TV N1 je, međutim, ispred subotičke bolnice prišao čovek koji se predstavio kao prijatelj i poslovni partner obolelog, i koji ja sa njim pre 15-ak dana navodno bio u kontaktu.

Kaže da je od jutros, otkad je čuo informaciju da je njegov prijatelj oboleo, krenuo da zove redom lekare - najpre bolnicu, zatim epidemiologa na kog su ga uputili, pa i samo Ministarstvo zdravlja - kako bi saznao da li treba da se pregleda.

Tvrdi da je dobijao odgovore da nisu nadležni, i da su ga upućivali na druge ljude, na kraju na Sanitarnu inspekciju u Subotici gde se niko nije javljao na telefon. Zbog toga je, kako kaže, došao sam u bolnicu kako bi znao šta mu je činiti.

Podsetimo, ministar Lončar izjavio je jutros da su uzete analize svih osoba koje su bile u kontaktu sa pacijentom iz Subotice, i da se njihovi rezultati očekuju u toku dana.

Epidemiolog Predrag Kon tada je rekao da će biti angažovane epidemiološke službe koja će detaljno analizirati ljude koji su bili u kontaktu sa obolelim, i da će oni biti ili pod nadzorom ili u karantinu.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Mar 06, 2020 6:31 pm

Nista neobicno. Sjebe se mleko, pomeris zarez. Ljudi se podave u poplavama - nastimas cifru tako sto kazes da ih je vecina umrla prirodnom smrcu. Izbije epidemija, ne kontrolises pa nema ni obolelih.

_____

Uprava napolje!

Cowboy

Post by Cowboy Fri Mar 06, 2020 6:31 pm

18000 dinara test, pa neka se kontrolise baraba iz svog dzepa.

Pola prosecne plate za test, nije lose, nece se tu niko leba najesti a Srbija ce zvanicno biti zemlja sa najmanje zarazenih.

Mislim, jasno je kuda sve ide i sta je plan drzave u ovom slucaju. Noj, pesak, pa dok ne pocne da gori. A onda kolaps.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 06, 2020 6:39 pm

Valjda je komercijalni, privatni PCR test toliko para?
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Mar 06, 2020 6:39 pm

U Italiji objavili statistiku za 105 preminulih, u pitanju su vrlo stari pacijenti čija ogromna većina je imala još bar neki zdravstveni problem, što i nije čudo u tim godinama. Doduše, treba uzeti u obzir da i mlađi duže odolevaju bolesti, tako da će se statistika umrlih kako vreme bude odmicalo verovatno u pomerati ka mlađima.

Study by the Higher Institute of Health on Covid-19

The average age of deceased patients who tested positive for COVID-2019 is 81 years, they are mostly men and in more than two thirds of cases have three or more pre-existing diseases. This is confirmed by an analysis of the data of 105 Italian patients who died onby March 4, conducted by the Higher Institute of Health (ISS, Istituto Superiore di Sanità), which shows that there is a 20-year difference between the average age of the deceased and that of the virus positive patients.

The report concerns the deceased patients and is based on data obtained through the completion of a questionnaire developed ad hoc for the detection of death cases.

The average age of the patients examined is 81 years, about 20 years older than that of the patients who have contracted the infection, and women are 28 (26.7%).

The majority of deaths 42.2% occurred in the 80 to 89 age group, while 32.4% were between 70 and 79, 8.4% between 60 and 69, 2.8% between 50 and 59 and 14.1% over 90.
    Women who died after COVID-2019 infection are older than men (median age women 83.4 - median age men 79.9). The average number of diseases observed in this population is 3.4 (median 3, Standard Deviation 2.1). Overall, 15.5% of the sample had 0 or 1 pathologies, 18.3% had 2 pathologies and 67.2% had 3 or more pathologies. The most represented comorbidity is hypertension (present in 74.6% of the sample), followed by ischemic heart disease (70.4%) and diabetes mellitus (33.8%).

The median time from onset of symptoms to hospitalization was 5 days and the median time between hospitalization and death was 4 days. "Although preliminary, these data confirm the observations made so far in the rest of the world on the main characteristics of patients - comments ISS President Silvio Brusaferro -, in particular on the fact that the elderly and people with pre-existing diseases are more at risk. These are very fragile people, who often live in close contact and we must protect them as much as possible".
    http://www.salute.gov.it/portale/nuovocoronavirus/dettaglioNotizieNuovoCoronavirus.jsp?lingua=italiano&menu=notizie&p=dalministero&id=4163 (mašinski prevod na engleski: deepl.com)
    Sotir

Post by Sotir Fri Mar 06, 2020 7:42 pm

The majority of deaths 42.2% occurred in the 80 to 89 age group, while 32.4% were between 70 and 79, 8.4% between 60 and 69, 2.8% between 50 and 59 and 14.1% over 90.

Као да су га правили да прореди пензионере.
    Cowboy

Post by Cowboy Fri Mar 06, 2020 8:06 pm

Papa Lazarou wrote:Valjda je komercijalni, privatni PCR test toliko para?

Pa na komercijalni i mislim, vidis da ove besplatne trose samo dva ili manje dnevno jer toliko malo je ljudi koji ispunjavaju uslove (bili u Italiji i pljuju krv, sve ispod toga se ne testira)
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 06, 2020 8:15 pm

Koji lab, ako nije tajna? Znam da Aqualab šalje uzorke u Nemačku ali mislim da su jeftiniji.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 06, 2020 10:04 pm

Virus - Page 31 ESbcZW6WsAAw3LA?format=jpg&name=small
    plachkica

Post by plachkica Fri Mar 06, 2020 10:29 pm

vest iz 3m-a, nemačka je 3m fabrikama u nemačkoj zabranila izboz maski.
    lokalne kancelarije regiona ne mogu da naruče ništa.
    kondo

Post by kondo Fri Mar 06, 2020 10:59 pm

mogu da vam kazem gde da kupite 3m maske u bgd ako vam trebaju

nas tim danas na poslu

Virus - Page 31 Korona10

da li društvo iz ćoška prati dr. johna?

ne treba da mi se zahvalite, OK je

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    disident

Post by disident Fri Mar 06, 2020 11:06 pm

Virus - Page 31 Esdnwy10

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 07, 2020 12:41 am

pa to mi reci! ptičji svinjski grip 2.0, ne'š ti Srbina prevariti.

to će biti i linija odbrane izbora, virusa zapravo i nema, sve izmislila farmakomafija i szo
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 07, 2020 12:44 am

Srpski Telegraf je bukvalno lično glasilo Vučića - ono što je Informer bio nekada.

- Cela afera oko koronavirusa isfabrikovana je kako bi farmaceutske kompanije prodavale vakcine, lekove i ostala sredstva. Pa predsednik SAD Donald Tramp je pre neki dan pozvao farmaceutske kompanije da brzo naprave vakcinu. Tako je sada, primera radi, u Italiji trenutno nestašica sredstava za dezinfekciju. Ovo je isfabrikovana afera - objašnjava Nestorović za Srpski telegraf.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 07, 2020 12:53 am

Ко мисли да је исфабрикована афера, само нека погледа шта се догађа са берзом у УСА. Једино што уноси одређени проценат несигурности у реизбор Трампа је корона и економске последице короне. 

У суштини, зарад што мањег ефекта бојкота, излажу повећаном ризику здравље свих грађана ове земље. То је свињарија.
    kondo

Post by kondo Sat Mar 07, 2020 12:56 am

jel ovo korona na tamou poterala novitete ovde?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Mar 07, 2020 12:57 am

dosli su u kondovo gnezdo

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    kondo

Post by kondo Sat Mar 07, 2020 1:04 am

promenite naziv u 

"u kondovom gnezdu"

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Sat Mar 07, 2020 1:05 am

Kondo wrote:
    da li društvo iz ćoška prati dr. johna?

ne treba da mi se zahvalite, OK je

jebate, bacam biserje pred ukaljane svinje

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 07, 2020 1:06 am

Dobar je jbt. Hvala. Oćeš medalju Heroj Burundija?
    kondo

Post by kondo Sat Mar 07, 2020 1:07 am

Pa ne znam stvarno

_____
    #FreeFacu

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 7:48 am