Virus
- Post n°678
Re: Virus
xaxaxaxaxa
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°679
Hi!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°680
Zakacih malopre vesti na Prvoj. Vasa je u pravu, bizaran je napor koji se ulaze u spinovanje price o epidemiji. Opet inaj ludi doktor sto preporucuhe soping u Milanu, nasmejan, sve super, onda reporterka zakljucuje kako ce toplo vreme sve resiti, a "zagrljaji ce odneti strahove". U pozadini slika zagrljaja mame i deteta u parku.
Ja sam sad potpuno ubedjen da je njima frka za izbore i da je to glavni uzrok ove bizarne propagande
Ja sam sad potpuno ubedjen da je njima frka za izbore i da je to glavni uzrok ove bizarne propagande
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°681
I ja mislim da je potreba privida normalnosti zbog toga glavni motivator ovog haj huj stav.
___
US Vice President Mike Pence has said there are too few coronavirus testing kits to be able to meet demand, CNN reports. Pence is leading the administration’s response to the spread of the virus.
“We don’t have enough tests today to meet what we anticipate will be the demand going forward,” Pence told reporters while touring 3M facilities in Minnesota.
Donald Trump has admitted that the coronavirus “might have an impact” on the US economy but said it would pass, Reuters reports.
___
US Vice President Mike Pence has said there are too few coronavirus testing kits to be able to meet demand, CNN reports. Pence is leading the administration’s response to the spread of the virus.
“We don’t have enough tests today to meet what we anticipate will be the demand going forward,” Pence told reporters while touring 3M facilities in Minnesota.
Donald Trump has admitted that the coronavirus “might have an impact” on the US economy but said it would pass, Reuters reports.
- Guest
- Post n°682
William Murderface wrote:Zakacih malopre vesti na Prvoj. Vasa je u pravu, bizaran je napor koji se ulaze u spinovanje price o epidemiji. Opet inaj ludi doktor sto preporucuhe soping u Milanu, nasmejan, sve super, onda reporterka zakljucuje kako ce toplo vreme sve resiti, a "zagrljaji ce odneti strahove". U pozadini slika zagrljaja mame i deteta u parku.
+1
zamisli da penzionere nahvata strah od napuštanja kuće, nema tih paketića koji bi ih iščupali na birališta.
Power Ranking selebriti lekara, mart 2020:
1. Nestorović (+1)
2. Grujičić (+1)
3. Macura (-2)
4. dr Jovana (+1)
5. Zoća* (-1)
6. dr Feelgood* (=)
(*- nije lekar)
- Post n°683
_____
- Guest
- Post n°684
АКТУЕЛНА ВЕСТ ажурирано 06.03.2020 у 9:30 часова
Потврђен први случај коронавируса у Србији.
Ванредна конференција за штампу је заказана за 10 часова.
Више информација ускоро.
Sa zvaničnog sajta covid19.rs
- Post n°685
Auh
_____
- Guest
- Post n°686
Muškarac, 43 godine, iz Subotice, verovatno se zarazio od sestre u Budimpešti, dobro se oseća, sklonio je ženu i decu kod babe i dede na selo i javio se lekarima.
- Post n°688
znaci prvi slucaj smo dobili tako sto je covek sam dosao i ono samo sto se sam nije testirao.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°689
Et Papa
_____
- Post n°690
Papa Lazarou wrote:Janoš je anti-Redžepi.
joj idi u persun
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°691
Ma bre čitam i ne verujem koja je ovo građanska i higijenska svest Uradi tačno ono što treba, odmah izoluje porodicu i potpuno prekine vektor zaraze.
- Guest
- Post n°692
Neki lekar je tu pokazao petlju i odlučnost - jer ovaj čovek ne ulazi baš u kriterijume Ministarstva zdravlja. Pritom, anti-Redžepi je, izgleda, umeo da dobro artikuliše potrebu za testiranjem.bruno sulak wrote:znaci prvi slucaj smo dobili tako sto je covek sam dosao i ono samo sto se sam nije testirao.
I nije išao kod lekara, ostao je kod kuće u samoizolaciji
- Post n°694
u redzepijevu odbranu (inace pravi covek se zvao ibrahim hoti i preziveo je) on je bio vakcinisan protiv velikih boginja ali mu se vakcina nije u potpunosti primila te je tako imao blage simptome i mogao je biti vektor zaraze.
_____
- Post n°695
KinderLad wrote:Eto, dočekasmo virus, ovog puta i zvanično
Skrmno i u krugu porodice...
_____
- Post n°696
William Murderface wrote:KinderLad wrote:Eto, dočekasmo virus, ovog puta i zvanično
Skrmno i u krugu porodice...
To
- Guest
- Post n°697
Zapanjujuće je da je jedina zaražena osoba u Srbiji dobila virus od jedne od samo dve zaražene osobe u Mađarskoj.
- Post n°698
specijalne veze
btw, sada kapiram kako fercera ovo sa koronom za WHO. ovo je igra velikih brojeva. smanjujuci reach virusa smanjuje se njegov pristup onima koje zaista moze da povredi. mislim nema tu mnogo pameti i sta drugo da se radi.
btw, sada kapiram kako fercera ovo sa koronom za WHO. ovo je igra velikih brojeva. smanjujuci reach virusa smanjuje se njegov pristup onima koje zaista moze da povredi. mislim nema tu mnogo pameti i sta drugo da se radi.
_____
- Post n°700
moj momak je išao u zagreb onog dana kada su tamo potvrđena prva dva slučaja.
sada ima prehladu
ja sam dobro, za sad
sada ima prehladu
ja sam dobro, za sad
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together