Virus
- Post n°326
Re: Virus
Ovo uputstvo na linku je otprilike sve sto racionalno moze da se uradi za sada
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°327
plachkica wrote:uh, nestorović je bolji od hrvatskog naučnikalagano... pic.twitter.com/RwRETFGmap
— NemanjaS (@_nemanjas_) 26. фебруар 2020.
TV Sabac predvideo buducnost (0:28)
"... da su ovi..., onda bi trazili" - boleo bi ih da bilo sta preduzimaju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°328
dzaba uputstva kad ti se iskaslje kreten u redu na kasi.
- Post n°329
The first case of coronavirus infection in Romania was officially confirmed on Wednesday evening, February 26, announced Horatiu Moldovan, a state secretary in the Health Ministry, for HotNews.ro.
The subject is a man from Gorj county, who came into contact with the Italian diagnosed with coronavirus who recently visited Romania. The 71-year old Italian visited Romania between February 18 and 22 and was diagnosed after he returned to Italy. He visited his wife’s family in Craiova and had several meetings in Craiova and Gorj county.
The man in Gorj infected with the coronavirus was quarantined and will be transported to the Matei Balș Institute in Bucharest, where he will be treated. He showed no symptoms of the infection.
https://www.romania-insider.com/romania-coronavirus-first-case
- Post n°332
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°333
KinderLad wrote:Valjda se nece pojaviti i u Bugarskoj...
Javićemo na Bugarašima....
Inače sam u totalnoj opoziciji svemu što se piše ovde, iako sam nahrčkao mahunarki koje ću normalnim tempom trošiti 5 godina, mislim da je ovo sve teško sranje. Da nema medija, mi bi slabo znali za ovo u Evropi. Tih 50-100 slučajeva koji će ovde da se otkriju su pipifaks u poređenju sa standardnim influencama od kojih ljudi masovno umiru ovde.
Tako da mi je, sorry to say that, Vučićeva poruka da se ne prazne samiške skroz u redu, i isto mi je OK za sada ponuđeni mehanizam zaštite da ako spadate u rizičnu grupu a ostetite prve simptome, zovete epidemiologa pa će vas oni dalje tretirati - kod kuće ili prevesti u bolnicu.
Za Vuhan ne znam a i tamo verujem da virus nije ponikao u šišmiševima i pangolinima nego je veštački proizvod neke laboratorije kojoj je cilj Kina a ne ceo svet kao Vuhan.
Mi u firmi puštamo nove procedure sutra, uključujući i contingency plan za slučaj širenja ali sve je to regularno i manje više isto što smo radili pre 3-4 godine za N1H1.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°334
Potvrđen slučaj Koronavirusa u Srbiji - Novi Sad
http://index.hr http://38.media.tumblr.com/776a42e607a0796d13256ca4c1e60327/tumblr_mxwkqclCb51s6blrxo1_400.gif
http://index.hr http://38.media.tumblr.com/776a42e607a0796d13256ca4c1e60327/tumblr_mxwkqclCb51s6blrxo1_400.gif
_____
#FreeFacu
- Post n°336
Papa Lazarou wrote:pa da ti si otišao na post-apoc ostrvo i zajebavaš se
pisem iz gevgelije, za 2 čuke sam među vama bratići izdržite
video sam jutros naslov valjda u austrijskom standardu koji nije trash novina - "panglobalna pandemija virusa mozga"
_____
#FreeFacu
- Post n°337
Вирус мозга можда није ни лоша идеја. Е кад би се бар запатио, па да га добију и који га никад нису имали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°338
Japanci, poznati paničari, zatvaraju od 2. marta sve škole i predškolske ustanove.
- Post n°339
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&dd=27&nav_id=1659887
Ne moze nam niko nista...
Ne moze nam niko nista...
- Guest
- Post n°340
Bukvalno je stigla naredba sa vrha da nema virusa (because spice must flow) a narod je jedva dočekao to da čuje, jer ko će Srbina zajebati. Ja ne verujem u kojoj bezmozgaškoj septičkoj jami živimo. Naravno da ne treba da bude panike ali ovde se ide u drugu krajnost - ovde je sad stvar principa da pokažeš koliko si kul i iznad cele situacije.
- Guest
- Post n°341
mene jedino čudi što nema više priče o tome da je sve izmislila farmakomafija, kao što je bilo sa svinjskim i ptičjim gripom... valjda se ne uklapa što je poteklo iz Kine, šta li.
edit. mislim, nisam u fazonu "šta vas čudi" niti mi je do toga da ispadnem pametan. ali ekipa prosto ne ume da funkcioniše drugačije--ništa nije tema ili problem ako oni ne proglase da je tema ili problem + zamisli sad da nas neki tamo virus spreči da izađemo u rekordnom broju na birališta
edit. mislim, nisam u fazonu "šta vas čudi" niti mi je do toga da ispadnem pametan. ali ekipa prosto ne ume da funkcioniše drugačije--ništa nije tema ili problem ako oni ne proglase da je tema ili problem + zamisli sad da nas neki tamo virus spreči da izađemo u rekordnom broju na birališta
Last edited by Djamolidine Abdoujaparov on Thu Feb 27, 2020 1:18 pm; edited 1 time in total
- Post n°342
Какве сад ситуације? Колико сам схватио, нема ситуације.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°343
Djamolidine Abdoujaparov wrote:mene jedino čudi što nema više priče o tome da je sve izmislila farmakomafija, kao što je bilo sa svinjskim i ptičjim gripom... valjda se ne uklapa što je poteklo iz Kine, šta li.
Očekivao sam ipak nešto drugo, da poruče milijardu maski uz jeziv kickback, slikaju se pored novih, preplaćenih respiratora, znaš već - normalna reakcija korumpirane vlasti. Zaista mi nije palo na pamet da će downplay biti njihov jedini refleks. Nikako da se prilagodim na trampizam (a ovo je esencija trampizma).
- Guest
- Post n°344
to će možda da usledi u sledećoj fazi, ako ispadne da je ovakva reakcija neadekvatna. za sada im se ne razmišlja o otkazivanju predizbornih skupova, pomeranju izbora, kao ni o bilo kakvoj prilici za demonstraciju nesigurnosti ili nedostatka kontrole koja bi mogla da uzdrma partijsku disciplinu i šire poverenje u državu.
- Post n°345
gegulokratijaPapa Lazarou wrote:Bukvalno je stigla naredba sa vrha da nema virusa (because spice must flow) a narod je jedva dočekao to da čuje, jer ko će Srbina zajebati.
(slika onog kondovog predinfarktnog sumadinca kako nazdravlja rakijicom)
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°346
Koliko je tačno ljudi u Iranu zaraženo?
Potpredsednica Irana Ebtekar je zaražena, kao i pomoćnik ministra zdravlja, neki bezbednjak, potom predsednik gradske opštine u Teheranu i valjda dva poslanika, a bivši ambasador u Vatikanu je umro.
Potpredsednica Irana Ebtekar je zaražena, kao i pomoćnik ministra zdravlja, neki bezbednjak, potom predsednik gradske opštine u Teheranu i valjda dva poslanika, a bivši ambasador u Vatikanu je umro.
- Guest
- Post n°347
Videćemo da li će se Rouhani razboleti, Ebtekar je do juče sedela pored njega na sastancima kabineta.
- Post n°348
The growing impact of coronavirus on the global economy
- Post n°349
Papa Lazarou wrote:Djamolidine Abdoujaparov wrote:mene jedino čudi što nema više priče o tome da je sve izmislila farmakomafija, kao što je bilo sa svinjskim i ptičjim gripom... valjda se ne uklapa što je poteklo iz Kine, šta li.
Očekivao sam ipak nešto drugo, da poruče milijardu maski uz jeziv kickback, slikaju se pored novih, preplaćenih respiratora, znaš već - normalna reakcija korumpirane vlasti. Zaista mi nije palo na pamet da će downplay biti njihov jedini refleks. Nikako da se prilagodim na trampizam (a ovo je esencija trampizma).
Sta pije Papa?
Suska se da je vlada potpisala ugovore sa 2 dobavljaca maski I da ce distribucija kroz apoteke biti obustavljena tj zabranjena prodaja.
Ovo bi jedino Milosevicu moglo pasti napamet.
_____
#FreeFacu
- Post n°350
De su mrtvi po ulicama
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk