https://www.theguardian.com/film/2022/oct/18/batgirl-axed-the-flash-black-adam-turn-things-round-for-dc-warner-bros-superheroes
Razno razno razno
- Post n°801
Re: Razno razno razno
Haha, nisam okacio. Ovaj
https://www.theguardian.com/film/2022/oct/18/batgirl-axed-the-flash-black-adam-turn-things-round-for-dc-warner-bros-superheroes
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°802
ovde je kljuc u razlici izmedju DC univerzuma i marvelovog univerzuma.marvel je od starta zeleo da bude, u nedostatku bolje reci, realisticniji. kao: evo ga pravi tinejdzer koga ujede radioaktivni pauk i blahblahblah. ono marvel je u njujorku i los andjelesu a dc u gotamu i metropolisu. dc price su all over the place. tu je potpuno ocekivano da batman upozna vanzemaljskog betmena i onda idu da traze bat dog-a i sve tako. marvel je ono hipertrofirana vizija amerika, reklama koja je podivljala dok je dc doslovce superimpozicija antickih mitova na ameriku sanitizovanih za deciju upotrebu.pitanje je koliko je moguce da DC bude koherentan.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°803
+1
...filozofiraju umesto da snime simple film o Supermenu koji nije mrtav nego se povukao i živi anonimno u Pičkovcima sa ženom, ali se na kratko vrati da odbrani Zemlju od vanzemaljaca, dakle The Fastest Gun Alive u helankama.
...filozofiraju umesto da snime simple film o Supermenu koji nije mrtav nego se povukao i živi anonimno u Pičkovcima sa ženom, ali se na kratko vrati da odbrani Zemlju od vanzemaljaca, dakle The Fastest Gun Alive u helankama.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°804
boomer crook wrote:ovde je kljuc u razlici izmedju DC univerzuma i marvelovog univerzuma.marvel je od starta zeleo da bude, u nedostatku bolje reci, realisticniji. kao: evo ga pravi tinejdzer koga ujede radioaktivni pauk i blahblahblah. ono marvel je u njujorku i los andjelesu a dc u gotamu i metropolisu. dc price su all over the place. tu je potpuno ocekivano da batman upozna vanzemaljskog betmena i onda idu da traze bat dog-a i sve tako. marvel je ono hipertrofirana vizija amerika, reklama koja je podivljala dok je dc doslovce superimpozicija antickih mitova na ameriku sanitizovanih za deciju upotrebu.pitanje je koliko je moguce da DC bude koherentan.
U mom filmu, strip teoreticar kojeg su angazovali specijalno u tu svrhu, sve to objasni Zaslavu, ovaj mu pokaze vrata i podvikne - NAPOLJE!
Because he plays by his own rules.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°805
Cinema Speculation by Quentin Tarantino EPUB izašao. Ide odmah u reader.
_____
- Post n°806
Zašto? Ako je zbog para, onda ok.
_____
- Post n°807
ja jedva cekam. nisam gledao loseg kamerona.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°809
Film director Danny Boyle has expressed a lack of confidence in the achievements of the British film industry at an event at the BFI Southbank in London.
hvala bogu. nacija pozorista.
In remarks reported by the Daily Mail, Boyle said: “It’s a terrible thing to say at the home of British film but I am not sure we are great film-makers, to be absolutely honest.”
He added: “As a nation, our two art-forms are theatre, in a middle-class sense, and pop music, because we are extraordinary at it.”
_____
ova zemlja to je to
- Post n°810
Holanđani su gori. Ne znam nijedan film iz Holandije da valja.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°812
+1
Pratim i podižem:
https://www.imdb.com/title/tt0251052/
A i Flesh&Blood koji je Polip nedavno hvalio je holandska koprodukcija.
Pratim i podižem:
https://www.imdb.com/title/tt0251052/
A i Flesh&Blood koji je Polip nedavno hvalio je holandska koprodukcija.
_____
- Post n°813
zvezda je zivot wrote:Film director Danny Boyle has expressed a lack of confidence in the achievements of the British film industry at an event at the BFI Southbank in London.
In remarks reported by the Daily Mail, Boyle said: “It’s a terrible thing to say at the home of British film but I am not sure we are great film-makers, to be absolutely honest.”
He added: “As a nation, our two art-forms are theatre, in a middle-class sense, and pop music, because we are extraordinary at it.”
Eh, ne bih ja uzimao previše ozbiljno ove napade (lažne) britanske skromnosti. Da nisu postojali Hitch i Lean, pa da mu čovjek i povjeruje. Ili on to misli samo na sadašnje filmaše?
- Post n°814
Bojl je imao full frontal sveže bricnute Rosario u filmu (a i u životu) i oko toga napravio onu budalaštinu od filma.
Nije mi on neki autoritet, osim za ribe u ovom slučaju.
Nije mi on neki autoritet, osim za ribe u ovom slučaju.
_____
- Post n°815
nek svak bira autoritete u skladu sa svojim mogucnostima, ali, kako da vam kazem, to je misao malkice starija od denija bojla. ovde je dobro sto je engleski reditelj priznao istinu. i, sto je vaznije, povezao je s pozoristem. jer bas zbog pozorista, i hinjene umerenosti, englezi nisu imali ni modernu umetnost ni film.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°816
Где су ту двојица која ми одмах падоше на ум, Кен Расел и Ричард Лестер? Палио сам се на њих док су били свежи, сад већ нисам сигуран да бих (ако бих се уопште наканио да нешто од њих опет погледам), па ме баш занима шта вели критика.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°817
паће wrote:Ричард Лестер?
lester je reditelj filmova o bitlsima. tako je i danas. najizvikaniji savremeni reidtelj im je reditelj spotova rejdioheda. lepo kaze deni bojl, nacija pozorista i pop muzike.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°818
zvezda je zivot wrote:паће wrote:Ричард Лестер?
lester je reditelj filmova o bitlsima. tako je i danas. najizvikaniji savremeni reidtelj im je reditelj spotova rejdioheda. lepo kaze deni bojl, nacija pozorista i pop muzike.
Хмм... да, с тим се прославио, ал' сад пребирајући по насловима видим да сам мислио на неког другог, чијег имена се не сећам. Кречана.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°819
Another day on God forsaken platform...zvezda je zivot wrote:Jer bas zbog pozorista, i hinjene umerenosti, englezi nisu imali ni modernu umetnost ni film.
Cremorne Gardens by night 1872-1877
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°821
Gaj Riči i Grinavej su do jaja.
_____
~~~~~
- Post n°823
...Frirs, Vinterbotom, rekoh da kenja Bojl.
Šta uopšte znači nacija filmadžija? Besmislica.
Šta uopšte znači nacija filmadžija? Besmislica.
_____
- Post n°824
Piter Votkins?
_____
~~~~~
- Post n°825
Onaj što je gej, i snima gej filmove?
_____
~~~~~