Vučićeva Srbija
- Post n°377
Re: Vučićeva Srbija
Gargantua wrote:Iiiiii evo ga cenzus od 3%!
— Ana Stevanović (@StevanovicAna7) January 21, 2020
Naprednjaci i zvanično predložili da mandate u Narodnoj Skupštini dobiju samo liste koje na izborima osvoje 3%, umesto dosadašnjih pet od ukupnog broja birača koji su glasali.
Evo i zakona https://t.co/jFy5FRrYFu
Sad kad jurne lažna opozicija, ijao!
plachkica wrote:sad došla da okačim
http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/cir/pdf/predlozi_zakona/2020/100-20f.pdf
iz nekog razloga sam mislila da neće to uraditi
Samo da prebacim na novu stranu da ne gledam onog magarca
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°378
ok ljudi aj da se suočimo sa time da je bojkot pokojan. bila je dobra ideja ali ovako se bojkot neće ni primetiti, osim u dosta uzanom krugu ljudi koji veruju da je SzS jedini legitimni predstavnik srpske demokratske opcije.
- Post n°379
samo da iznesem ono sto mislim od prvog trenutka kada sam cuo za 3%
nikakve veze 3% nema sa navlacenjem nekoga iz kruga bojkotasa da izadje na izbore i razbije blok
zabole vucica za ovo, sve dok je kosovski kljuc u njegovim rukama nikoga ne zanima nikakva regularnost, slobodni mediji, skupstinski saziv i slicne trice
ovo je pre svega njegov ustupak seselju na cije se misljenje uveliko oslanja u vodjenju politike i to mora da plati a iza njega i raznim drugim vacicima, bihaljima i slicnima. verovatno i toj nekoj liberalnoj rezimskoj koaliciji sa cedom i cankom.
nikakve veze 3% nema sa navlacenjem nekoga iz kruga bojkotasa da izadje na izbore i razbije blok
zabole vucica za ovo, sve dok je kosovski kljuc u njegovim rukama nikoga ne zanima nikakva regularnost, slobodni mediji, skupstinski saziv i slicne trice
ovo je pre svega njegov ustupak seselju na cije se misljenje uveliko oslanja u vodjenju politike i to mora da plati a iza njega i raznim drugim vacicima, bihaljima i slicnima. verovatno i toj nekoj liberalnoj rezimskoj koaliciji sa cedom i cankom.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°380
bojkot će uspeti u smislu da sem sns, sps, možda radikala ali teško, par manjinskih lista, niko više neće preći cenzus.
verovatno će izaći oko 2,5 miliona, sad se vrte spinovi sa "realnim biračima", vlast će jako paziti da prema javnosti zabašuri priču, i tu će biti tek glavolomki.
ono što će biti najbitnije je koliko će ukupno birača izvući sns, sps i srs.
a szs treba da se raspadne posle bojkota. ovako služi "disciplinovanju" opozicione scene, što je verovatno korak bez koga se ne može s obzirom na taktiku av.
verovatno će izaći oko 2,5 miliona, sad se vrte spinovi sa "realnim biračima", vlast će jako paziti da prema javnosti zabašuri priču, i tu će biti tek glavolomki.
ono što će biti najbitnije je koliko će ukupno birača izvući sns, sps i srs.
a szs treba da se raspadne posle bojkota. ovako služi "disciplinovanju" opozicione scene, što je verovatno korak bez koga se ne može s obzirom na taktiku av.
- Post n°381
Papa Lazarou wrote:ok ljudi aj da se suočimo sa time da je bojkot pokojan. bila je dobra ideja ali ovako se bojkot neće ni primetiti, osim u dosta uzanom krugu ljudi koji veruju da je SzS jedini legitimni predstavnik srpske demokratske opcije.
Ja bih rekao da se ideja bojkota tek sada cementira sa PSGovom odlukom. Pritom cenzus od 3 posto pokazuje da je vlasti frka od bojkota. Ovo Micunovo iskakanje isto tako.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°383
Zašto da se raspadne SzS posle bojkota, da se prelije u 1#5milki ili kako?
@Gargantua
@Gargantua
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°384
ne volim sto bosko pominje jahanje popa ali stvarno neko ko zivi aktuelnu politiku treba da jednom za sva vremena kaze 90-godisnjoj mumiji koja nista pametno nije uradila za svojih 80 godina bavljenja politikom da zaveze, da se tera u kurac i konacno penzionise.
ako bas nema ko drugi, onda neka to bude i bosko.
daleko su izbori za ovako loose canon formiranu opoziciju, moze tu jos more incidenata i afera da razjebe bojkot. ali ako djilas, sergej, bosko, DS i ta ekipa izdrze a da ne fasuju ko zna kakav bajbok zbog ko zna cega, bice bojkot i bice strava skupstina, jedva cekam.
ako bas nema ko drugi, onda neka to bude i bosko.
daleko su izbori za ovako loose canon formiranu opoziciju, moze tu jos more incidenata i afera da razjebe bojkot. ali ako djilas, sergej, bosko, DS i ta ekipa izdrze a da ne fasuju ko zna kakav bajbok zbog ko zna cega, bice bojkot i bice strava skupstina, jedva cekam.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°385
jedini način da neka "treća" lista pređe je brzo prepakivanje/brendiranje (za šta je umnogome kasno) ali i dirigovanje snsovih glasača jer nema šanse da skupe 80-90k glasača.
koliko čujem i dss je blizu odluke o bojkotu. šapić izlazi, a sns mu nije dao da sa sobom povuče i dss, nemaju šanse da sami pređu naravno.
koliko čujem i dss je blizu odluke o bojkotu. šapić izlazi, a sns mu nije dao da sa sobom povuče i dss, nemaju šanse da sami pređu naravno.
- Post n°386
Sapic prolazi sa Stamatovicem.
Prolazi i neka Ceda, Canak prica jer ce SNS glasati za njih.
Prolazi i neka Ceda, Canak prica jer ce SNS glasati za njih.
- Guest
- Post n°388
ne vidim kako je bojkot propao
ništa se ne dobija izlaskom na izbore
ništa se ne dobija izlaskom na izbore
- Post n°389
ne racunajuci na retose tipa izlapelog strica alberta srpske demokratije, bojkot 2020 zaista jeste linija podele izmedju vuciceve srbije i one koja to nije. ma sta to znacilo, sa pomesanim kartama u ovim spilovima i likovima na (mozda) pogresnim stranama (bosko, lider jovanovic) ali tako je kako je.
kako se nekad govorilo: da se prebrojimo. ne zbog rezultata kao takvog, koji ce biti katastrofalan, nego da tacno znamo ko je gde.
kako se nekad govorilo: da se prebrojimo. ne zbog rezultata kao takvog, koji ce biti katastrofalan, nego da tacno znamo ko je gde.
_____
#FreeFacu
- Post n°390
Kondo wrote:ne racunajuci na retose tipa izlapelog strica alberta srpske demokratije, bojkot 2020 zaista jeste linija podele izmedju vuciceve srbije i one koja to nije. ma sta to znacilo, sa pomesanim kartama u ovim spilovima i likovima na (mozda) pogresnim stranama (bosko, lider jovanovic) ali tako je kako je.
Tako je. Ja još mogu da dodam da sam za bojkot, ali ako bojkota ne bude, svejedno neću izaći na izbore. Mićun da me izvine.
- Post n°391
Stric Albert da me izvine. Isto tako i ja. Ne izlazim, nemam za koga da glasam od ovih koji ce izaci.
(A ni od ovih u bojkotu ali to nije tema sada )
Jedini sumljivac mi je Zivkovic koga ujedno i najvise gotivim od cele opozicije, oprostio sam mu svinjac sa vinogradom, ali cenim sto je seljober, sto nosi koznu jašu i veruje da je cool, što je stariji to više liči na Kebu, što kenja neopevano u svakom fajtu i naravno što je iz Niša a ne sa severa. Smorio bi se da izađe mada sumnjam da je toliko glup jer mu je politički bolje da bude u bojkot bloku, pa i da izađe nema s kim da pređe 3%.
(A ni od ovih u bojkotu ali to nije tema sada )
Jedini sumljivac mi je Zivkovic koga ujedno i najvise gotivim od cele opozicije, oprostio sam mu svinjac sa vinogradom, ali cenim sto je seljober, sto nosi koznu jašu i veruje da je cool, što je stariji to više liči na Kebu, što kenja neopevano u svakom fajtu i naravno što je iz Niša a ne sa severa. Smorio bi se da izađe mada sumnjam da je toliko glup jer mu je politički bolje da bude u bojkot bloku, pa i da izađe nema s kim da pređe 3%.
_____
#FreeFacu
- Post n°392
Tebi je naravno jasno da je Uki u GO Živkovićeve stranke?
- Post n°393
Ko je Uki? Onaj mentol sa foruma od pre nekih 20 godina?
_____
#FreeFacu
- Post n°394
U stvari nije u redu zbog rl, da se obriše.
- Post n°396
Apropo Uroša. Pa ne znam kakve veze to sad ima, sem što je lud, dečko nije toksičan. Ne smeta mi da sedi na nekoj stolici UO i popunjava kvorum.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°397
beatakeshi wrote:Bojkot, glede Mićuna +1 na Konda.
u fazonu
vreme je da se prebrojimo
- Post n°398
Poziv dobio i spaljivac zastave
Poziva se gradjanin.. pic.twitter.com/8zPx7quWUO
— Branislav Trifunovic (@BrankoBranislav) January 22, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°399
Au jbt
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°400
Neko je u Leskovcu bio previse revnosan...