Vučićeva Srbija
- Post n°201
Re: Vučićeva Srbija
Ali Ljilja na kraju
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°202
e, ako će građani mesec dana trpeti duže, je l to znači da odlaže izbore? šta je hteo da kaže?
- Post n°203
pa posle izbora vise nece biti politicke scene
- Post n°204
plachkica wrote:e, ako će građani mesec dana trpeti duže, je l to znači da odlaže izbore? šta je hteo da kaže?
Da su ga Fajon i Antonijevic ubedili da "odlozi" izbore za treci maj (umasto dvaes i nekog marta kad je on planirao), i da se sad kaje jer ce ovi ipak da bojkotuju a on je popustio zadjaba.
Eto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°205
"Izbori će biti, ali neće biti 3. maja", to me je zbunilo.
edit: dobro, možda budu u aprilu, što je svakako mesec dana duže no kad bi bili u martu.
kakav kreten.
edit: dobro, možda budu u aprilu, što je svakako mesec dana duže no kad bi bili u martu.
kakav kreten.
- Post n°206
Samo sto ne bi ni mogli da budu u martu. Kako su pricali po netu, rok je u aprilu ili treceg maja.
edit: Mislim, kada bi se igrali postovanja zakona
edit: Mislim, kada bi se igrali postovanja zakona
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°207
[size=30]Privedena žena koja je udarila komunalnu milicajku[/size]
Jedna žena privedena je u policijsku stanicu u Rakovici jer je udarila komunalnu milicajku na vidikovačkoj pijaci. Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.
Kako je potvrđeno Tanjugu, u toku je njeno saslušanje, a pripadnica Komunalne milicije zbrinuta je u Urgentnom centru.
Na društvenim mrežama objavljeni su video-snimci na kojima se vidi kako žena udara komunalnu milicajku nakon što ju je ova gurala i cimala njen kofer.
Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega ispadale, zbog čega ju je žena udarila.
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.
"Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti", ukazao je Nikodijević.
Zahvalio je MUP-u na brzoj intervenciji i privođenju vinovnika ovog incidenta nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.
Jedna žena privedena je u policijsku stanicu u Rakovici jer je udarila komunalnu milicajku na vidikovačkoj pijaci. Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.
Kako je potvrđeno Tanjugu, u toku je njeno saslušanje, a pripadnica Komunalne milicije zbrinuta je u Urgentnom centru.
Na društvenim mrežama objavljeni su video-snimci na kojima se vidi kako žena udara komunalnu milicajku nakon što ju je ova gurala i cimala njen kofer.
Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega ispadale, zbog čega ju je žena udarila.
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.
"Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti", ukazao je Nikodijević.
Zahvalio je MUP-u na brzoj intervenciji i privođenju vinovnika ovog incidenta nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.
- Post n°208
Vucic vas direktno proziva da ste hteli da uticete na datum izbora.
— Boban Stojanović (@Radoholicar) January 13, 2020
A znate da su rokovi za redovne izbore bili izmedju 19. aprila i 3. maja. Pa recite to.
I sve vreme prica o redovnim izborima. @AntonMilan (direktno i to pozivajuci se na Ustav, pa reci mu covece)@tfajon
_____
- Post n°209
William Murderface wrote:
Uopste se Vucic ponasa kao rasplazeno i nezadovoljno dete, a Antonic kao pomirljivi tata.
Први пут чујем... ел' то оно кад исплазиш језик онда си расплажен? Или кад те најуре са плаже? Свеједно, осећам материјал за неку зајебанцију, само да прогледам, нешто спора кафа ођутрос.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°210
kakav aperkat Dermusi Sadije
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°211
паће wrote:William Murderface wrote:
Uopste se Vucic ponasa kao rasplazeno i nezadovoljno dete, a Antonic kao pomirljivi tata.
Први пут чујем... ел' то оно кад исплазиш језик онда си расплажен? Или кад те најуре са плаже? Свеједно, осећам материјал за неку зајебанцију, само да прогледам, нешто спора кафа ођутрос.
https://vukajlija.com/rasplaz/577034
_____
- Post n°212
William Murderface wrote:паће wrote:
https://vukajlija.com/rasplaz/577034
Аха, значи нема везе са плажом, ово је лик вазда на 2мм од стадијума "а сад нећу ни како ја хоћу". Шта да кажем, опис одговара, не треба фотка, може потерница и без.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°213
AZ-5 wrote:
komunalna policajka ista kornjača iz supermaria
- Post n°214
evo jos jedan za
dermusi sadiju
inace saopstenje ovih komunalaca ide otprilike ovako: "izolovan incident"
"uhvatili smo je!"
dve stvari:
nabijem na kurac pijacne cinkare opancarske
i onaj ndbgd na kurcu sad treba da uskoci u pomoc i da daju pare, pravnu zastitu, itd itd, a ne da jedu govna
dermusi sadiju
inace saopstenje ovih komunalaca ide otprilike ovako: "izolovan incident"
"uhvatili smo je!"
dve stvari:
nabijem na kurac pijacne cinkare opancarske
i onaj ndbgd na kurcu sad treba da uskoci u pomoc i da daju pare, pravnu zastitu, itd itd, a ne da jedu govna
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°215
Mr.Pink wrote:kakav aperkat Dermusi Sadije
- Post n°216
Ovakvi stavovi su 1 od bitnih uzroka političke propasti. Podanički mentalitet.Mr.Pink wrote:
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°217
slazem se
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°218
to za tv i ove salonske levicare koji ce sve to placati, dabome
a vamo treba podsticati i stimulisati. sve varijacije na temu nasilnistva prema policiji treba promovisati. u meme i txt formatu
a vamo treba podsticati i stimulisati. sve varijacije na temu nasilnistva prema policiji treba promovisati. u meme i txt formatu
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°219
И бесплатни течајеви самоодбране.
_____
- Guest
- Post n°220
Siguran sam da će ovom društvu svanuti kada se stvori kritična masa lajkova.
- Post n°221
sta kaze puk?
el likuje ovaj lajkuje?
el likuje ovaj lajkuje?
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°222
Papa Lazarou wrote:Siguran sam da će ovom društvu svanuti kada se stvori kritična masa lajkova.
svanuce kada sve vise ljudi pocne da praktikuje samoodbranu i zastitu od nasilja mafijasko fasisticke vlasti.
to naravno u ovom podanicko slugeranjskom i kukavickom smecu od drustva ide jako sporo i tesko, ali pomera se sa mrtve tacke. sto vise stojanki i sadija, blize ce biti pravedno drustvo za sve.
- Post n°223
Mr.Pink wrote:kakav aperkat Dermusi Sadije
sadia whip me up to blood,
sadia be severe with me
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°224
kakvo otuzno kenjkanje fanova "dijaloga"
mislio sam da je ovaj vujo ozbiljniji lik
mislio sam da je ovaj vujo ozbiljniji lik
Strašno je to frejmovanje za gledati a kamoli učestvovati. Od prvog pitanja voditeljke kojom se gost stavlja u neugodnu poziciju, do vođenja koje ne služi da se emisija uravnoteži, već da se potpomogne ofanzivna retorika učesnika.
— Vujo Ilić (@vujoilic) January 14, 2020
- Post n°225
Вршилац дужности директора Музеја савремене уметности (МСУ) Слободан Накарада рекао је да је изложбу Марине Абрамовић видело око 62.000 посетилаца, да је коштала око 1,3 милиона евра и да је МСУ остварио приход од 18 милиона динара, што је можда резултирало "кажњавањем" у виду смањења буџета за рад Музеја у 2020. години.
Nije smesno jer je novac drzavljana Srbije utrosen ali ih je odradila Marina.