ovo zvalavo djubre se ne smiruje u pomoci svom bratu gangsteru i ratnom zlocincu
Crna Gora
- Post n°451
Re: Crna Gora
https://www.vijesti.me/svijet/balkan/vucic-trazi-da-vlada-crne-gore-pregovara-sa-patrijarhom-a-ne-sa-amfilohijem
ovo zvalavo djubre se ne smiruje u pomoci svom bratu gangsteru i ratnom zlocincu
- Post n°452
Ko je "neviđeno trpeo"?KinderLad wrote:Ma jeste, sigurno. Isto je neko ko je trpeo nevidjeno zbog zbog svojih antiratnih i antinacionalistickih stavova i neko ko je hodajuci embodiment srpskog nacionalizma. Ko je bre ta glupaca uopste da prica o tome? To je 1 bezobrazluk prve vrste.
- Post n°454
bradilko wrote:https://www.vijesti.me/svijet/balkan/vucic-trazi-da-vlada-crne-gore-pregovara-sa-patrijarhom-a-ne-sa-amfilohijem
ma ne, nemaju oni veze, sve je to slucajno. djubre.
- Post n°455
Невиђено, у смислу "прича се, али нико није видео"?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°456
beatakeshi wrote:Ko je "neviđeno trpeo"?KinderLad wrote:Ma jeste, sigurno. Isto je neko ko je trpeo nevidjeno zbog zbog svojih antiratnih i antinacionalistickih stavova i neko ko je hodajuci embodiment srpskog nacionalizma. Ko je bre ta glupaca uopste da prica o tome? To je 1 bezobrazluk prve vrste.
ma niko, nije bitno
- Post n°457
podrzavas mila, ubij seAZ-5 wrote:ma vesna, nakon sto je porazila i ugasila srpski nacionalizam 1990.
eh da je ziv sloba pa se i on tako popravio kao milo ajooj
- Guest
- Post n°458
hahaha jako me zabavljaju ovi pokusaji da se milo predstavi kao vece zlo od srbijanske sps-srs vlasti i njihovog glavnog saucesnika 1991-1999 spc uprite jace jace uprite bolje
- Guest
- Post n°459
podrzavam naravno sve snage koje cine da se nikada vise ne zakuva projekat velike srbije na prostoru jugoslavije.
- Post n°460
ovo je dosta pametno, radi na vise frontova: ispada da Amfilohije deli crkvu, Vucic poziva na dijalog i u isto vreme ga otezava jer odredjuje iz Srbije s kim ce se pregovarati.bradilko wrote:https://www.vijesti.me/svijet/balkan/vucic-trazi-da-vlada-crne-gore-pregovara-sa-patrijarhom-a-ne-sa-amfilohijem
bas su ono, dobri su u tom zlu sto rade.
- Post n°461
Izdrkaj gari, u cosku
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°462
AZ-5 wrote:hahaha jako me zabavljaju ovi pokusaji da se milo predstavi kao vece zlo od srbijanske sps-srs vlasti
Ko je to rekao?
- Post n°463
Janko Suvar wrote:ovo je dosta pametno, radi na vise frontova: ispada da Amfilohije deli crkvu, Vucic poziva na dijalog i u isto vreme ga otezava jer odredjuje iz Srbije s kim ce se pregovarati.bradilko wrote:https://www.vijesti.me/svijet/balkan/vucic-trazi-da-vlada-crne-gore-pregovara-sa-patrijarhom-a-ne-sa-amfilohijem
SRN vlast uvek i svuda ima samo jednu jedinu politiku: politiku ostanka na vlasti.
- Post n°464
Janko Suvar wrote:ovo je dosta pametno, radi na vise frontova: ispada da Amfilohije deli crkvu, Vucic poziva na dijalog i u isto vreme ga otezava jer odredjuje iz Srbije s kim ce se pregovarati.bradilko wrote:https://www.vijesti.me/svijet/balkan/vucic-trazi-da-vlada-crne-gore-pregovara-sa-patrijarhom-a-ne-sa-amfilohijem
Elementarna logika veli da je jedan od glavnih Vučićevih motiva u ovom igrokazu izolacija Amfilohija.
- Post n°465
AZ-5 wrote:podrzavam naravno sve snage koje cine da se nikada vise ne zakuva projekat velike srbije na prostoru jugoslavije.
A izvini jesi li ti slep pa ne vidis sta se desava unaokolo? Kao rezultat ovog blesavog zakona desava se upravo to "zakuvavanje"
- Post n°466
kontraproduktivno je ovo sto radi milo sa vucicem. zvalavi je prepoznat kao saveznik mila a sve vise i df. . mahom se odricu ljudi i njega i df-a. jeste dobro smisljen trik ali nista vise od toga.
od juce "velikodusno" se nudi nekakav ugovor ali onda cemu onakav zakon ako su tri najvece konfesije potpisale ugovor (racunam da ga potpise i mpc)?
od juce "velikodusno" se nudi nekakav ugovor ali onda cemu onakav zakon ako su tri najvece konfesije potpisale ugovor (racunam da ga potpise i mpc)?
- Post n°467
kakvu silu je upregao milo bogte mazo i opet ne dolazi u crnu goru.
- Post n°469
ne znam ali nigde ga nema. možda je i ovde ali se ukurvioKinderLad wrote:Sta, jos glumi Miami Vice?
- Post n°470
KinderLad wrote:SRN
Dodaj tu i M
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°471
ficfiric wrote:KinderLad wrote:SRN
Dodaj tu i M
to je sve ista skola, samo su "poslovni modeli" drugaciji. ne kazem da milov nije pametniji, ali...
- Post n°472
bradilko wrote:ne znam ali nigde ga nema. možda je i ovde ali se ukurvioKinderLad wrote:Sta, jos glumi Miami Vice?
Malagurski ima ljude koji su ga videli
EKSKLUZIVA: Dok je Milo Đukanović slavio Novu godinu u prestižnom restoranu Villa Azzur u Majamiju, jedan Srbin, koji mi je poslao ovu sliku i informaciju, raširio je srpsku zastavu pored njega. Prema njegovom navodu, Milo je bio zgrožen, zvao je policiju i rekao... pic.twitter.com/JKJzyy1MhR
— Boris Malagurski (@malagurski) January 14, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°474
ficfiric wrote:bradilko wrote:
ne znam ali nigde ga nema. možda je i ovde ali se ukurvio
Malagurski ima ljude koji su ga videliEKSKLUZIVA: Dok je Milo Đukanović slavio Novu godinu u prestižnom restoranu Villa Azzur u Majamiju, jedan Srbin, koji mi je poslao ovu sliku i informaciju, raširio je srpsku zastavu pored njega. Prema njegovom navodu, Milo je bio zgrožen, zvao je policiju i rekao... pic.twitter.com/JKJzyy1MhR
— Boris Malagurski (@malagurski) January 14, 2020
Primenjena az5 logika. Fino bi oni komunicirali.