Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

Erős Pista

Crna Gora - Page 18 Empty Re: Crna Gora

Post by Erős Pista Tue Jan 14, 2020 5:17 pm

Gargantua wrote:
    Ako govorimo o Crnoj Gori, šovinistički ispadi Vesne Pešić ne razlikuju se mnogo od onih Boška Obradovića ili Vuka Jeremića; istovremeno, izbrisana je razlika između N1 i Danasa sa jedne i Sputnjika, Večernjih novosti i ostalog tabloidnog smeća sa druge strane.

Crna Gora - Page 18 1143415371

Novinarsko pitanje. Pa lol.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 5:19 pm

zasto vesna pesic govori o crnoj gori u maniru boska obradovica? tu se postize tzv nacionalno jedinstvo vrlo lako, kada se do takvih tema dodje, i granice izmedju pesic i obradovic postanu tanke ili se izbrisu
    шумидер-модер

Post by шумидер-модер Tue Jan 14, 2020 5:49 pm

Ма све је то само онако, најважније је - као што је и сама Весна рекла - да је великосрпски национализам мртав, угинуо још тамо 90-их...

_____
    Dok si to smislio, na mom si visio.
    Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 5:52 pm

tacnije 1990. je ubiven
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jan 14, 2020 6:36 pm

Ma jeste, sigurno. Isto je neko ko je trpeo nevidjeno zbog zbog svojih antiratnih i antinacionalistickih stavova i neko ko je hodajuci embodiment srpskog nacionalizma. Ko je bre ta glupaca uopste da prica o tome? To je 1 bezobrazluk prve vrste.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Jan 14, 2020 6:37 pm

Opet smo na pravoj strani istorije garisa

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 6:41 pm

boli me paja za izlapelog fosila, ono bas zesce. a i za njene navodne zasluge za drzavu kakvu imamo, odnosno za smece.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jan 14, 2020 6:44 pm

Mislim, ludilo potpuno ovo sve. Evo Natasa Kandic nije potpisala the apel i nije jasno podrzala Mila samo je rekla da crkva treba da placa porez, mozda je i ona u medjuvremenu postala velikosrpski nacionalista. Nema, na ovom pitanju se sve lomi, ko sad ne podrzi najdemokratskijeg i najevropskijeg predsjednika koji je hodao zapadnim balkanom od postanka univerzuma nije se "izlecio". Sta je radio 30 godina ranijih to je aberacija.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jan 14, 2020 6:46 pm

^^ Srecom, tu su Beli, Jovo... sta znam... Olenik, da nas vode. Dosta je Vesna vedrila i oblacila ovom zemljom

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 6:57 pm

ovde se radi o tome da se kresu krila jednom od ozbiljnih oruzja velikosrbijanja - srpskoj pedofilskoj crkvi, ali ne, kakva velika srbija, to je porazeno 1990. nema veze sto patrijarh dan danas govori srbija i crna gora su jedno to je jedan narod jedna zemlja. ne podrzava niko mila, vec poteze koji sprecavaju da se zlo velike srbije ikada vise uzdigne na sve zemlje u regionu i ugrozava ih. 

ficko uclani se u szs i ne seri
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 7:04 pm

odvratno velikosrbijansko spc smece, eto to podrzavate, a svi ostali su budale i srbi, samo to ne shvataju, tako kaze kanon spc zla. 

Republika Srpska je srpska država, a u našim srcima kuca ljubav prema srpstvu

Crna Gora, nekada elitan deo srpskog naroda, ušao je u takav život da negiraju svoju istoriju.

ficfiric

Post by ficfiric Tue Jan 14, 2020 7:11 pm

AZ-5 wrote:ovde se radi o tome da se kresu krila jednom od ozbiljnih oruzja velikosrbijanja - srpskoj pedofilskoj crkvi, ali ne, kakva velika srbija, to je porazeno 1990. nema veze sto patrijarh dan danas govori srbija i crna gora su jedno to je jedan narod jedna zemlja. ne podrzava niko mila, vec poteze koji sprecavaju da se zlo velike srbije ikada vise uzdigne na sve zemlje u regionu i ugrozava ih. 

ficko uclani se u szs i ne seri

Ovo ti je kao kad bi rekao da bi jacanjem Partizana kresao krila Zvezdi.

Milo je taj koji raspaljuje medjunacionalne sukobe. On je vlast u Crnoj Gori, on namece teme, on taj sukob stalno podgreva. Napaljenih crnogorskih Srba ima u CG i bice ih, kakav god zakon doneli.

Zasto mislis da je ovo uradio pred izbore - da bi resio neki problem ili da bi mobilizovao svoje pristalice i da bi pred sledece izbore opalio jos jednu rundu ugrozavanja sprstva/crnogorstva?

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 7:16 pm

jebe mi se za mila, bitno je da pedofilsko mafijasko zlo spc slabi. jebotebog poseravaju se po ljudima gde stignu, posekli su pola fruske gore, u beogradu se izdrkavaju po naselju sa 10k ljudi nasilno im zidaju crkvetinu, glavni su promoteri ukidanja prava zena, poput abortusa i sl, huskaju na mrznju i zlo, vi ste od sveg sranja danas u septickim jamama ovde nasli da branite faking spc i srpstvo. ubijte se odmah.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jan 14, 2020 7:25 pm

Da si pokusao da procitas i razumes ono sto pisemo, video bi da niko ne brani spc.

Ovim cirkusima se nece oslabiti crkva. Baci pogled koliko sad ljudi ima na litijama po Crnoj Gori, oni ovako samo jacaju.

Ako se drustvo bavi temama vezanim za crkvu (a to namece Milo), njihov znacaj jaca - kada se drustvo bavi drugim temama i ne zarezuje crkvu 5%, njihov znacaj slabi

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Jan 14, 2020 7:26 pm

Uostalom, da nisi histerisao toliko, ne bih ja ni ovaj avatar stavljao, tako da si ti odgovoran sto je i ovde doslo do jacanja SPC-a Crna Gora - Page 18 1844795956

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 7:27 pm

branis spc, ubij se.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jan 14, 2020 7:28 pm

Kako moze crkva da gradi bilo sta bez pomoci drzave? Kao da ne razumes politiku uopste
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Tue Jan 14, 2020 7:45 pm

KinderLad wrote:Mislim, ludilo potpuno ovo sve. Evo Natasa Kandic nije potpisala the apel i nije jasno podrzala Mila samo je rekla da crkva treba da placa porez, mozda je i ona u medjuvremenu postala velikosrpski nacionalista. Nema, na ovom pitanju se sve lomi, ko sad ne podrzi najdemokratskijeg i najevropskijeg predsjednika koji je hodao zapadnim balkanom od postanka univerzuma nije se "izlecio". Sta je radio 30 godina ranijih to je aberacija.

Nataša Kandić mi je uvek bila jedan od poštenijih likova u toj ekipi, bezveze je trpana u isti koš sa Sonjom Biserko. Kandićka se bavila konkretnim stvarima, skupljala je dokaze protiv ubica devedesetih, žena je u redu. Nisam naročito iznenađen što nema njenog potpisa.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Jan 14, 2020 7:48 pm

Kek

Ono kad se krene o postenju potpisnika necega diskutovati, to je kapiram vreme za gari 2.0

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Tue Jan 14, 2020 7:52 pm

Mr.Pink wrote:Kek

Ono kad se krene o postenju potpisnika necega diskutovati, to je kapiram vreme za gari 2.0

Mogao si da čitaš ranije, vrlo konkretno sam rekao zašto mi taj apel smrdi i zašto je nepošten, po više osnova. A i bez toga, šta bi trebalo da mislim o Čedi Jovanoviću ili Čanku, na primer? Nisu li se najjadnije kompromitovali, pre svega saradnjom sa Vučićem? Pošteni su? Bavljenje njihovim poštenjem je uvreda ljudi neokaljanih obraza?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 14, 2020 7:57 pm

Mr.Pink wrote:Kek

ma kakvi, nema leka za bolest srbovanja, kao ni za srbijansku bezobzirnost prema svima ostalima u okruzenju.
    kondo

Post by kondo Tue Jan 14, 2020 8:22 pm

Jel smo sigurni da Kandic nije potpisala?

Dalje ko je Olenikov otac, ucinilo mi se da mu pripisuju sinovo politicarenje

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Tue Jan 14, 2020 8:30 pm

AZ-5 wrote:branis spc, ubij se.
    Onda gubi život vječni!

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    bradilko

Post by bradilko Tue Jan 14, 2020 8:46 pm

AZ-5 wrote:tacnije 1990. je ubiven
     nije ubiven ali je nebitan. 
    trecerazredna prica.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jan 14, 2020 8:52 pm

Kondo wrote:Jel smo sigurni da Kandic nije potpisala?

Dalje ko je Olenikov otac, ucinilo mi se da mu pripisuju sinovo politicarenje

Na sajtu je nema. 

https://www.helsinki.org.rs/serbian/saopstenja_t118.html

Ko je Oleniku otac...bas me briga

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:58 pm