najzad se oglasio neko iz tzv gradjanske opozicije. nije se morao toliko praviti mrtav kao onomad kostunica ali nije ni sad kasno.
Last edited by bradilko on Fri Jan 03, 2020 3:41 am; edited 1 time in total
Gargantua wrote:Mr. Moonlight wrote:može ova tema pod ključ, mnogo važnije je šta se dešava na bliskom istoku
ispisuje dete 's crne gore, upisuje u iran
+1bradilko wrote:kako su bile jednostavne 90-e
ISPRED AMBASADE CRNE GORE U BEOGRADU!
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) January 2, 2020
Podrska za narod u Crnoj Gori! pic.twitter.com/s4x2lnyyTT
beatakeshi wrote:Nažalost ne. "Vreme je stalo", Pače će znati kako se to kaže na mađarskom.
beatakeshi wrote:Da li sam dobro shvatio: Burundi smatra da je sve samo predstava da bi se sklonio Amfilohije?7
ficfiric wrote:beatakeshi wrote:Da li sam dobro shvatio: Burundi smatra da je sve samo predstava da bi se sklonio Amfilohije?7
Sto bi Milo sklanjao Amfilohija? Lakse mu je da mobilise stado ako ima neprijatelja. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde
Osim toga, i nasoj bandi odgovara cirkus radi skretanja paznje sa drugih tema
Хвала ти, Мило Ђукановићу, што си нас ујединио око наше Цркве, што си нас подсетио на наш идентитет, што си раскринкао свог политичког брата близанца @avucic и што си у нама разгорео наду да ће Србија и Црна Гора поново бити једна држава након твог и Вучићевог пада са власти!
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) January 3, 2020
Papa Lazarou wrote:ja samo da podsetim da još nijedna crkva nije oteta niti zakon omogućava otimanje preko noći.
eh da su isti pa da mu njegovi sendvičari idu jednom godišnje u posetuAZ-5 wrote:dzabe to objasnjavas ficfiricevom szs, milo isti ko milosevic skroz
По шести пут: причао сам искључиво о тзв. апелу, и још мало више о реакцијама на тзв. апел. При томе се нисам либио ни да кажем шта мислим о појединим овдашњим реакцијама, и мислим да је то твој основни проблем. А јебе ми се живо за Мила Ђукановића и његову кнежевину, а још и знатно живље за СПЦ. Јебе ми се и за Бебу Поповића, а понешто и за светоназор који политичке и друштвене процесе, и то оне сада већ поприлично дугог трајања, види као искључиво кулоарске марифетлуке и заверологију. Е, ал више није ДБ, сада је Беба, сада смо факин апдејтовали наше разумевање света?William Murderface wrote:No Country wrote:Ах, о србовању знам довољно. Факин експерт.
Evo opet, ja u klin ti u plocu. Ne mozes sve citati kroz "srbovanje", budi ekapert sto puta, ne razumes cemu ono u ovom konkretnom slucaju sluzi. Svi sagovornici su ti dobronamerno skrenuli paznju na uzrok cele stvari - a taj uzrok je Milov zakon kojim se diskrimise SPC. Na to si odmahnuo rukom i rekao - heh, diskriminacija, znam ja tu velikosrpsku pricu. Onda insistiras na tome da CG patlament ima "pravo" da donese kakav god zakon hoce. Pa ne, sori, ali nema. Nijedan nema - osim ako nisi u fazonu tiranije vecine. A posebno nema onaj koji u sustini tankom vecinom uspeva vec 20 godina da vlada podeljenom zemljom.
Ovaj apel ti se svidja for all the wrong reasons - jer peva pesmicu koju ti najbolje obozavas - velikosrpstvo, itd. Ali upravo zato je pogresan - on sluzi tome da nesto drugo (cinicnu elitnu politiku, sto rece Utvara) zamaskira u jezik iz devedesetih i tragediju ponovi kao farsu. Bukvalno jedan covek, pomenuti Beba, upravlja i Milovom i Vucicevom propagandnom masinerijom. On stoji i iza ovog apela i iza talking heads koji se pojavljuje na Pinku i Hepiju da seru o kukavnom srpstvu ugasenom. Bukvalno prisustvujemo marionetskoj predstavi.