Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

disident

Crna Gora - Page 22 Empty Re: Crna Gora

Post by disident Thu Jan 02, 2020 11:27 pm

No Country wrote:Ма океј. Него си ми чудан, готово непрепознатљив у овом толерантном руху. The Christmas spirit?
    Spustio sam juce nadmenu gastabajter curku u takvom fatalitiju od pet minuta da se njen muz kikotao sve u sesnest dok je ona promenila sest boja ko semafor. Sve jer je mislila da mi objasni kako kod njih u NEMACKOJ ne koriste kese, a mene krenuo niz tovarenja i her zika glas izvolite u salunu. Evo jos imam osmeh na licu

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Jan 02, 2020 11:39 pm

No Country wrote:Да, да, да, то су навијачи, попови, Ћирилица, курац-палац. Везе са државом нема.

У једном си у праву: нисам гледао. И нећу. Нико ми још није довољно убедљиво објаснио зашто бих требао да конзумирам то ђубре?

Чекај друже, а Чедомир Јовановић & драги Басара такође ”немају никакве везе са државом”  Crna Gora - Page 22 1233199462  
    Па неће бити, то су дежурни другосрбијанци који служе као вреће за ударање и да пујдају националисте јер им нико не може ништа. ИЈУ ШТА ЈЕ ЧЕДА РЕКАО СРАМ ГА БИЛО!
    Беба и Николаидис склепају један врло запаљив спис који посипа пепелом сопствену државу, оптужује Србију за ”великосрпски национализам”, ”подривање националног и територијалног интегритета Црне Горе” итд. што су реално дебилне оптужбе али свеједно тешке и запаљиве. Наравно не наведу ништа конкретно, него кажу ”нереформисана српска Црква из 90их и националисти”. А у стварности је битка између Амфилохија и Мила о томе коме припадају конаци и туристичка лова од Острога, реално дижу на буну покушавају да задрже имовину која је .... њихова.

Јовановић, Басара и дежурне будале попут тебе потпишу ни не гледајући шта се реално дешава јер су то твоји, битно је да чујеш кључне речи ”великосрпски национализам”, ”90”, ”подривање независности младе демократске земље", и терај. Уз то важи и стара пословица - кога змија уједе и гуштера се плаши.

За то време Вучић и СНС ни да писну. Ништа. Ни саопштење за јавност нису дали, а на помен Мила у Скупштини Маја Гојковић је звала обезбеђење да истера јуродивог двераша. Дакле, припрема се персона св. Вучића Помиритеља. Он ће државнички да изађе, у овом тешком одсудном моменту, итд.

Држава Србија не реагује апсолутно ни на који начин, Мило одради шта му треба, сви срећни.

За то време, десничари у Ћирилици се баве патњом малог човека и како да му се помогне, ко их не зна мислили би да су левичари малтене Crna Gora - Page 22 286371741  Такмиче се у томе ко је више пута био у Црној Гори, ко је више пореклом Црногорац Crna Gora - Page 22 3137070404, Ћира каже па Црна Гора мора у НАТО јер геополитика против Руса, а када му предоче да су Руси инвестирали милијарде долара у Црну Гору и да де факто држе све, он се направи мртав. Ћирилица закива, сами себе циркуларно утерају у недоследност. Постоји свест о реалном, били су тамо, видели су нешто, факте, чињенице, датуме су у стању да наведу, али закључци су увек исти.

Басару и другаре боле ђока за стварност, они само лупају +1 по механизму који су научили 90их, исто као и ти.

Last edited by Utvara on Thu Jan 02, 2020 11:52 pm; edited 1 time in total

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jan 02, 2020 11:51 pm

Океј. Супер је теби.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Jan 02, 2020 11:59 pm

Kako dogodine u herceg novom. Pa bokelji su srbi

Problematicni su ovi sa cetinja, i istok koji drze siptari

Pljevlja, durmitor i ostale vukojebine u koje niko ni ne ide osim po kazni su takodje srbija

Ja sam inace od radulovica, beograd smo oslobodili i naselili pre 3 generacije i posisate mi moj crnogorski kurac opancari

Last edited by Mr.Pink on Fri Jan 03, 2020 12:00 am; edited 1 time in total
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jan 03, 2020 12:00 am

No Country wrote:Океј. Супер је теби.

Па кад дође човек у неке године, он просто чита људе као књигу, не могу да побегну од себе.

Тачно сам знао да је тај апел писан за људе попут тебе, удара ти на кључне речи, као вергл.
    Делује дрчно, храбро, опозционо, наравно антинационално (то мора, јер забога српски национализам је фуј) и контрашки, потписали га Латинка Перовић, Басара, Чеда Јовановић и Чанак.

Чак је и Гарију јасно коју улогу играју Чеда и Чанак у било чему. Осим теби, ти истрајаваш на истрази великосрпског шовинизма. Та прича се одавно излизала. Код нормалних људи, код вас још увек није, ви ћете увек покушавати да упокојите непостојећег вампира, да помирите капитализам, демократију и националне интересе црногорске државе.

Заједно са Чедом и Чанком помажете јадном и мученом Милу да се одбрани од насртаја великосрпског национализма тј. сопственог народа и сопствене цркве. Који не ваља јер вам није по укусу. Неће у НАТО, неће да признаju Косово, неће да постану Црногорци, све мора против њихове воље да се ради а за њихово добро. То су исправни национално-државни интереси и све је ОК ако се ради на њиховом испуњењу, па и диктатура једног човека која траје 30 година.

Last edited by Utvara on Fri Jan 03, 2020 12:27 am; edited 2 times in total

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Jan 03, 2020 12:06 am

U vezi otimanja imovine

Pa nisu onaj ostrogoth podizali od kamena pravoslavnog beogradskog. Sta se tu i kome tacno otima je vrlo diskutabilno

Ko kad kazu kosovari pa i nasi su manastiri. A onda dodje neki jaran i kaze kako vasi pa vi ste siptari
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Jan 03, 2020 12:10 am

S tim u vezi, amfilohije se jebe zbog kosova

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 03, 2020 12:16 am

KinderLad wrote:
     Komunisti i Osmanlije su uništavali crkve iz ideoloških razloga, ali, da se zbog placa i vlasti krene u uništavanje jedne duhovne organizacije, to je retko zabeleženo u istoriji", kaže Marković za Tanjug

ja ne znam sta su pojeli regionalni istoricari ovih dana, ali sta god da je - ne prija im

Retko, osim uvek!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 03, 2020 12:20 am

Utvara wrote:
    No Country wrote:Океј. Супер је теби.

Па кад дође човек у неке године, он просто чита људе као књигу, не могу да побегну од себе.

Тачно сам знао да је тај апел писан за људе попут тебе, удара ти на кључне речи, као вергл.
    Делује дрчно, храбро, опозционо, наравно антинационално (то мора, јер забога српски национализам је фуј) и контрашки, потписали га Латинка Перовић, Басара, Чеда Јовановић и Чанак.

Чак је и Гарију јасно коју улогу играју Чеда и Чанак у било чему. Осим теби, ти истрајаваш на истрази великосрпског шовинизма. Та прича се одавно излизала. Код нормалних људи, код вас још увек није, ви ћете увек покушавати да упокојите непостојећег вампира, заједно са Чедом и Чанком помажете јадном и мученом Милу да се одбрани од насртаја великосрпског национализма тј. сопственог народа и сопствене цркве. Који не ваља јер вам није по укусу. Неће у НАТО, неће да призна Косово, неће да постану Црногорци, све мора против њихове воље да се ради а за њихово добро.
    Ти мучениче заиста мислиш да те је у животу Соња Бисерко сјебала ништа мање него Војислав Шешељ? Шта кажеш, излизало се? Кувате се у тој чорби већ тридесет и кусур година, полудели сте од апсолутно сваке мирођије коју су вам укували, покусали сте сваки наратив... једино тако је могуће да човек мисли ово што ти мислиш, односно пише ово што ти пишеш, а да није стравично глуп. А ти ниси.

Али јеси, јеби га, постао део проблема. Одавно је та ствар вирална.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 03, 2020 12:21 am

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/245482/episkopski-savet-vucicu-nisi-dobrodosao-u-crnu-goru-za-bozic.html

Post by Nino Quincampoix Fri Jan 03, 2020 12:23 am

Verovatno bi bio izviždan ili čak najuren od strane mase.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 03, 2020 12:26 am

Напротив, викали би му "Ацо, Србине!".

Него му попови праве одступницу. Штела.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jan 03, 2020 12:33 am

Da se Vucic pojavi pred masom koja nije popisana i dovezena autobusima? Nema sanse

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 03, 2020 12:35 am

Gargantua wrote:
    Episkopski savet Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, koji čine mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, episkop mileševski Atanasije, episkop zahumsko-hercegovački Dimitrije, episkop dioklijski Metodije i episkop umirovljeni zahumsko-hercegovački Atanasije, zaseda večeras, a kako Direktno.rs saznaje, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću će uputiti poruku da ne dolazi na Badnji dan na sever Crne Gore.

Sad vec pocinjem da mislim da je ceo sou zapravo pritisak na Amfilohija da popusti glede Kosova.

Edit: Zuper brzi Crna Gora - Page 22 1143415371 Great minds itd

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 03, 2020 12:42 am

William Murderface wrote:
    Gargantua wrote:

Sad vec pocinjem da mislim da je ceo sou zapravo pritisak na Amfilohija da popusti glede Kosova.

Edit: Zuper brzi Crna Gora - Page 22 1143415371 Great minds itd

Nista ne bih iskljucio, pa ni to. Bar kao jedan od zeljenih efekata.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 03, 2020 12:43 am

Ono sto je sigurno to je da mu se ovi protesti ne svidjaju.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 03, 2020 12:44 am

Pa da, nije jedini (Milo svakakl ima sta da izvuce ekskluzivno za sebe), ali sam sad vec ubedjen da he jedan od glavnih. 

U tom slucaju, zakon je samo sredstvo pritiska, nije cilj po sebi.

_____

Bluberi

Post by Bluberi Fri Jan 03, 2020 12:45 am

Kanadjanine, shvati da se krećeš u prostoru omedjenom nacionalizmom, a to što si na strani brojčano slabijeg ne znači da posredno ne braniš nacionalizam od drugog nacionalizma.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 03, 2020 12:46 am

KinderLad wrote:Ono sto je sigurno to je da mu se ovi protesti ne svidjaju.

Pazi, ima tu jos nesto, Andrija Mandic je odzsevljen Vucicevom posetom, Amfilogije, videli smo, ni najmanje. Izgleda se sklapa dil bez njega.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Fri Jan 03, 2020 12:56 am

Crna Gora - Page 22 ENT4HHOXUAEraTB?format=jpg&name=900x900

_____

Uprava napolje!

Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jan 03, 2020 12:58 am

No Country wrote:
    Utvara wrote:

Чак је и Гарију јасно коју улогу играју Чеда и Чанак у било чему. Осим теби, ти истрајаваш на истрази великосрпског шовинизма. Та прича се одавно излизала. Код нормалних људи, код вас још увек није, ви ћете увек покушавати да упокојите непостојећег вампира, заједно са Чедом и Чанком помажете јадном и мученом Милу да се одбрани од насртаја великосрпског национализма тј. сопственог народа и сопствене цркве. Који не ваља јер вам није по укусу. Неће у НАТО, неће да призна Косово, неће да постану Црногорци, све мора против њихове воље да се ради а за њихово добро.
    Ти мучениче заиста мислиш да те је у животу Соња Бисерко сјебала ништа мање него Војислав Шешељ? Шта кажеш, излизало се? Кувате се у тој чорби већ тридесет и кусур година, полудели сте од апсолутно сваке мирођије коју су вам укували, покусали сте сваки наратив... једино тако је могуће да човек мисли ово што ти мислиш, односно пише ово што ти пишеш, а да није стравично глуп. А ти ниси.

Али јеси, јеби га, постао део проблема. Одавно је та ствар вирална.

Сад сам и ја великосрпски националиста. Па да ли има икога ко се не слаже са тобом а да није ”великосрпски националиста” и ”помахнитали шешељоидни кољач из Сребренице”, има ли неког ко је принципијелни демократа или либерал који жели да види леђа Милу и развој демократије у Црној Гори?
    Јел' морамо да будемо таоци Мила и Вучића довека?

Концентриши се на проблем. Зашто да браниш Мила од сопствених грађана, уз неадекватни квазиапел из Николаидисове и Бебине кухиње, уз Чеду, Чанка, Басару, Латинку Перовић и још неке продане политичарске и политикантске замлате које су се ту нашле? А док званични Београд врло јасни и гласно - упадљиво ћути на све то?

Иначе немам проблема са Соњом Бисерко, зашто би имао проблем са њом?
    Sotir

Post by Sotir Fri Jan 03, 2020 1:00 am

ficfiric wrote:Da se Vucic pojavi pred masom koja nije popisana i dovezena autobusima? Nema sanse
    Е то. 
    Мислим да чак не би ризиковао да оде на скуп од 300 људи где су 100 полицајци у цивилу.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 03, 2020 1:00 am

Bluberi wrote:Kanadjanine, shvati da se krećeš u prostoru omedjenom nacionalizmom, a to što si na strani brojčano slabijeg ne znači da posredno ne braniš nacionalizam od drugog nacionalizma.
    Није то "омеђени простор", него сам лонац у којој се крчка дотична чорба. Од вас. Па се метафора помало усложњава принципом спојених судова, и све тако... пршти. Милина једна.

Ја сам на страни изласка из лонца, потпуне промене рецепта. Нечег новог.
    Bluberi

Post by Bluberi Fri Jan 03, 2020 1:06 am

No Country wrote:
    Bluberi wrote:Kanadjanine, shvati da se krećeš u prostoru omedjenom nacionalizmom, a to što si na strani brojčano slabijeg ne znači da posredno ne braniš nacionalizam od drugog nacionalizma.
    Није то "омеђени простор", него сам лонац у којој се крчка дотична чорба. Од вас. Па се метафора помало усложњава принципом спојених судова, и све тако... пршти. Милина једна.

Ја сам на страни изласка из лонца, потпуне промене рецепта. Нечег новог.
    Pa izadji.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 03, 2020 1:09 am

Ја, хвала на питању, изашао одавно.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:41 am