Spustio sam juce nadmenu gastabajter curku u takvom fatalitiju od pet minuta da se njen muz kikotao sve u sesnest dok je ona promenila sest boja ko semafor. Sve jer je mislila da mi objasni kako kod njih u NEMACKOJ ne koriste kese, a mene krenuo niz tovarenja i her zika glas izvolite u salunu. Evo jos imam osmeh na licuNo Country wrote:Ма океј. Него си ми чудан, готово непрепознатљив у овом толерантном руху. The Christmas spirit?
Crna Gora
- Post n°526
Re: Crna Gora
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°527
No Country wrote:Да, да, да, то су навијачи, попови, Ћирилица, курац-палац. Везе са државом нема.
У једном си у праву: нисам гледао. И нећу. Нико ми још није довољно убедљиво објаснио зашто бих требао да конзумирам то ђубре?
Чекај друже, а Чедомир Јовановић & драги Басара такође ”немају никакве везе са државом”
Па неће бити, то су дежурни другосрбијанци који служе као вреће за ударање и да пујдају националисте јер им нико не може ништа. ИЈУ ШТА ЈЕ ЧЕДА РЕКАО СРАМ ГА БИЛО!
Беба и Николаидис склепају један врло запаљив спис који посипа пепелом сопствену државу, оптужује Србију за ”великосрпски национализам”, ”подривање националног и територијалног интегритета Црне Горе” итд. што су реално дебилне оптужбе али свеједно тешке и запаљиве. Наравно не наведу ништа конкретно, него кажу ”нереформисана српска Црква из 90их и националисти”. А у стварности је битка између Амфилохија и Мила о томе коме припадају конаци и туристичка лова од Острога, реално дижу на буну покушавају да задрже имовину која је .... њихова.
Јовановић, Басара и дежурне будале попут тебе потпишу ни не гледајући шта се реално дешава јер су то твоји, битно је да чујеш кључне речи ”великосрпски национализам”, ”90”, ”подривање независности младе демократске земље", и терај. Уз то важи и стара пословица - кога змија уједе и гуштера се плаши.
За то време Вучић и СНС ни да писну. Ништа. Ни саопштење за јавност нису дали, а на помен Мила у Скупштини Маја Гојковић је звала обезбеђење да истера јуродивог двераша. Дакле, припрема се персона св. Вучића Помиритеља. Он ће државнички да изађе, у овом тешком одсудном моменту, итд.
Држава Србија не реагује апсолутно ни на који начин, Мило одради шта му треба, сви срећни.
За то време, десничари у Ћирилици се баве патњом малог човека и како да му се помогне, ко их не зна мислили би да су левичари малтене Такмиче се у томе ко је више пута био у Црној Гори, ко је више пореклом Црногорац , Ћира каже па Црна Гора мора у НАТО јер геополитика против Руса, а када му предоче да су Руси инвестирали милијарде долара у Црну Гору и да де факто држе све, он се направи мртав. Ћирилица закива, сами себе циркуларно утерају у недоследност. Постоји свест о реалном, били су тамо, видели су нешто, факте, чињенице, датуме су у стању да наведу, али закључци су увек исти.
Басару и другаре боле ђока за стварност, они само лупају +1 по механизму који су научили 90их, исто као и ти.
Last edited by Utvara on Thu Jan 02, 2020 11:52 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°529
Kako dogodine u herceg novom. Pa bokelji su srbi
Problematicni su ovi sa cetinja, i istok koji drze siptari
Pljevlja, durmitor i ostale vukojebine u koje niko ni ne ide osim po kazni su takodje srbija
Ja sam inace od radulovica, beograd smo oslobodili i naselili pre 3 generacije i posisate mi moj crnogorski kurac opancari
Problematicni su ovi sa cetinja, i istok koji drze siptari
Pljevlja, durmitor i ostale vukojebine u koje niko ni ne ide osim po kazni su takodje srbija
Ja sam inace od radulovica, beograd smo oslobodili i naselili pre 3 generacije i posisate mi moj crnogorski kurac opancari
Last edited by Mr.Pink on Fri Jan 03, 2020 12:00 am; edited 1 time in total
- Post n°530
No Country wrote:Океј. Супер је теби.
Па кад дође човек у неке године, он просто чита људе као књигу, не могу да побегну од себе.
Тачно сам знао да је тај апел писан за људе попут тебе, удара ти на кључне речи, као вергл.
Делује дрчно, храбро, опозционо, наравно антинационално (то мора, јер забога српски национализам је фуј) и контрашки, потписали га Латинка Перовић, Басара, Чеда Јовановић и Чанак.
Чак је и Гарију јасно коју улогу играју Чеда и Чанак у било чему. Осим теби, ти истрајаваш на истрази великосрпског шовинизма. Та прича се одавно излизала. Код нормалних људи, код вас још увек није, ви ћете увек покушавати да упокојите непостојећег вампира, да помирите капитализам, демократију и националне интересе црногорске државе.
Заједно са Чедом и Чанком помажете јадном и мученом Милу да се одбрани од насртаја великосрпског национализма тј. сопственог народа и сопствене цркве. Који не ваља јер вам није по укусу. Неће у НАТО, неће да признаju Косово, неће да постану Црногорци, све мора против њихове воље да се ради а за њихово добро. То су исправни национално-државни интереси и све је ОК ако се ради на њиховом испуњењу, па и диктатура једног човека која траје 30 година.
Last edited by Utvara on Fri Jan 03, 2020 12:27 am; edited 2 times in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°531
U vezi otimanja imovine
Pa nisu onaj ostrogoth podizali od kamena pravoslavnog beogradskog. Sta se tu i kome tacno otima je vrlo diskutabilno
Ko kad kazu kosovari pa i nasi su manastiri. A onda dodje neki jaran i kaze kako vasi pa vi ste siptari
Pa nisu onaj ostrogoth podizali od kamena pravoslavnog beogradskog. Sta se tu i kome tacno otima je vrlo diskutabilno
Ko kad kazu kosovari pa i nasi su manastiri. A onda dodje neki jaran i kaze kako vasi pa vi ste siptari
- Post n°532
S tim u vezi, amfilohije se jebe zbog kosova
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°533
KinderLad wrote:Komunisti i Osmanlije su uništavali crkve iz ideoloških razloga, ali, da se zbog placa i vlasti krene u uništavanje jedne duhovne organizacije, to je retko zabeleženo u istoriji", kaže Marković za Tanjug
ja ne znam sta su pojeli regionalni istoricari ovih dana, ali sta god da je - ne prija im
Retko, osim uvek!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°534
Ти мучениче заиста мислиш да те је у животу Соња Бисерко сјебала ништа мање него Војислав Шешељ? Шта кажеш, излизало се? Кувате се у тој чорби већ тридесет и кусур година, полудели сте од апсолутно сваке мирођије коју су вам укували, покусали сте сваки наратив... једино тако је могуће да човек мисли ово што ти мислиш, односно пише ово што ти пишеш, а да није стравично глуп. А ти ниси.Utvara wrote:No Country wrote:Океј. Супер је теби.
Па кад дође човек у неке године, он просто чита људе као књигу, не могу да побегну од себе.
Тачно сам знао да је тај апел писан за људе попут тебе, удара ти на кључне речи, као вергл.
Делује дрчно, храбро, опозционо, наравно антинационално (то мора, јер забога српски национализам је фуј) и контрашки, потписали га Латинка Перовић, Басара, Чеда Јовановић и Чанак.
Чак је и Гарију јасно коју улогу играју Чеда и Чанак у било чему. Осим теби, ти истрајаваш на истрази великосрпског шовинизма. Та прича се одавно излизала. Код нормалних људи, код вас још увек није, ви ћете увек покушавати да упокојите непостојећег вампира, заједно са Чедом и Чанком помажете јадном и мученом Милу да се одбрани од насртаја великосрпског национализма тј. сопственог народа и сопствене цркве. Који не ваља јер вам није по укусу. Неће у НАТО, неће да призна Косово, неће да постану Црногорци, све мора против њихове воље да се ради а за њихово добро.
Али јеси, јеби га, постао део проблема. Одавно је та ствар вирална.
- Post n°535
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/245482/episkopski-savet-vucicu-nisi-dobrodosao-u-crnu-goru-za-bozic.html
- Post n°536
Verovatno bi bio izviždan ili čak najuren od strane mase.
- Guest
- Post n°537
Напротив, викали би му "Ацо, Србине!".
Него му попови праве одступницу. Штела.
Него му попови праве одступницу. Штела.
- Post n°538
Da se Vucic pojavi pred masom koja nije popisana i dovezena autobusima? Nema sanse
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°539
Gargantua wrote:Episkopski savet Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, koji čine mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, episkop mileševski Atanasije, episkop zahumsko-hercegovački Dimitrije, episkop dioklijski Metodije i episkop umirovljeni zahumsko-hercegovački Atanasije, zaseda večeras, a kako Direktno.rs saznaje, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću će uputiti poruku da ne dolazi na Badnji dan na sever Crne Gore.
Sad vec pocinjem da mislim da je ceo sou zapravo pritisak na Amfilohija da popusti glede Kosova.
Edit: Zuper brzi Great minds itd
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°540
William Murderface wrote:Gargantua wrote:
Sad vec pocinjem da mislim da je ceo sou zapravo pritisak na Amfilohija da popusti glede Kosova.
Edit: Zuper brzi Great minds itd
Nista ne bih iskljucio, pa ni to. Bar kao jedan od zeljenih efekata.
- Post n°541
Ono sto je sigurno to je da mu se ovi protesti ne svidjaju.
- Post n°542
Pa da, nije jedini (Milo svakakl ima sta da izvuce ekskluzivno za sebe), ali sam sad vec ubedjen da he jedan od glavnih.
U tom slucaju, zakon je samo sredstvo pritiska, nije cilj po sebi.
U tom slucaju, zakon je samo sredstvo pritiska, nije cilj po sebi.
_____
- Post n°543
Kanadjanine, shvati da se krećeš u prostoru omedjenom nacionalizmom, a to što si na strani brojčano slabijeg ne znači da posredno ne braniš nacionalizam od drugog nacionalizma.
- Post n°544
KinderLad wrote:Ono sto je sigurno to je da mu se ovi protesti ne svidjaju.
Pazi, ima tu jos nesto, Andrija Mandic je odzsevljen Vucicevom posetom, Amfilogije, videli smo, ni najmanje. Izgleda se sklapa dil bez njega.
_____
- Post n°546
No Country wrote:Ти мучениче заиста мислиш да те је у животу Соња Бисерко сјебала ништа мање него Војислав Шешељ? Шта кажеш, излизало се? Кувате се у тој чорби већ тридесет и кусур година, полудели сте од апсолутно сваке мирођије коју су вам укували, покусали сте сваки наратив... једино тако је могуће да човек мисли ово што ти мислиш, односно пише ово што ти пишеш, а да није стравично глуп. А ти ниси.Utvara wrote:
Чак је и Гарију јасно коју улогу играју Чеда и Чанак у било чему. Осим теби, ти истрајаваш на истрази великосрпског шовинизма. Та прича се одавно излизала. Код нормалних људи, код вас још увек није, ви ћете увек покушавати да упокојите непостојећег вампира, заједно са Чедом и Чанком помажете јадном и мученом Милу да се одбрани од насртаја великосрпског национализма тј. сопственог народа и сопствене цркве. Који не ваља јер вам није по укусу. Неће у НАТО, неће да призна Косово, неће да постану Црногорци, све мора против њихове воље да се ради а за њихово добро.
Али јеси, јеби га, постао део проблема. Одавно је та ствар вирална.
Сад сам и ја великосрпски националиста. Па да ли има икога ко се не слаже са тобом а да није ”великосрпски националиста” и ”помахнитали шешељоидни кољач из Сребренице”, има ли неког ко је принципијелни демократа или либерал који жели да види леђа Милу и развој демократије у Црној Гори?
Јел' морамо да будемо таоци Мила и Вучића довека?
Концентриши се на проблем. Зашто да браниш Мила од сопствених грађана, уз неадекватни квазиапел из Николаидисове и Бебине кухиње, уз Чеду, Чанка, Басару, Латинку Перовић и још неке продане политичарске и политикантске замлате које су се ту нашле? А док званични Београд врло јасни и гласно - упадљиво ћути на све то?
Иначе немам проблема са Соњом Бисерко, зашто би имао проблем са њом?
- Post n°547
Е то.ficfiric wrote:Da se Vucic pojavi pred masom koja nije popisana i dovezena autobusima? Nema sanse
Мислим да чак не би ризиковао да оде на скуп од 300 људи где су 100 полицајци у цивилу.
- Guest
- Post n°548
Није то "омеђени простор", него сам лонац у којој се крчка дотична чорба. Од вас. Па се метафора помало усложњава принципом спојених судова, и све тако... пршти. Милина једна.Bluberi wrote:Kanadjanine, shvati da se krećeš u prostoru omedjenom nacionalizmom, a to što si na strani brojčano slabijeg ne znači da posredno ne braniš nacionalizam od drugog nacionalizma.
Ја сам на страни изласка из лонца, потпуне промене рецепта. Нечег новог.
- Post n°549
Pa izadji.No Country wrote:Није то "омеђени простор", него сам лонац у којој се крчка дотична чорба. Од вас. Па се метафора помало усложњава принципом спојених судова, и све тако... пршти. Милина једна.Bluberi wrote:Kanadjanine, shvati da se krećeš u prostoru omedjenom nacionalizmom, a to što si na strani brojčano slabijeg ne znači da posredno ne braniš nacionalizam od drugog nacionalizma.
Ја сам на страни изласка из лонца, потпуне промене рецепта. Нечег новог.