Bravo komšije pic.twitter.com/rAjZnlfqOy
— Jovan (@jovan984) February 12, 2021
Hrvatska
- Post n°651
Re: Hrvatska
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°653
"Suludost sa Istoka" - skroz okej ime za bend.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°655
inače sam apsolutno protiv ovih sranja kada N1 uključi studio Sarajevo, studio Beograd, studio Zagreb i slične gluposti, mene više interesuju Sofija i Bukurešt, jebala ih adrija regija i slične besmislice, a posebno ih jebala jugoslavija
- Post n°656
više ne znam kad voliš a kad hejtuješ rumune
za bugare znam
za bugare znam
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°658
buffalo bill wrote:
Svako ima pravo na svoje mišljenje, probajmo da ga pozovemo ponovo.
- Guest
- Post n°659
Možda nije mislio to što je rekao, ako bi se novinarka malo više potrudila i ostali gosti* bili nešto bolji možda bi on prestao da misli ZDS, ko zna, treba pokušati....
(*Mazalica je govnar, inače)
(*Mazalica je govnar, inače)
- Post n°660
ali bukvalno tobuffalo bill wrote:Možda nije mislio to što je rekao, ako bi se novinarka malo više potrudila i ostali gosti* bili nešto bolji možda bi on prestao da misli ZDS, ko zna, treba pokušati....
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°661
Ko bi ovo ocekivao od predsednika hrvatskih suvereniste sa Skorine liste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°663
Ne znam kakva je politika hrvatskog N1, ne gledam ih ali na yt povremeno vidim da im svracjaju mostovci, skorini i tako ta ekipa.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°664
Suludost iz Šibenika
Krenuo jako u kampanju, em abortus, em zds, treba osigurat desne glasače, jasno se defencirat od desnog centra.
p.s. oni svi idu na N1, mislim, ne može ti samo Bujki biti servis
Krenuo jako u kampanju, em abortus, em zds, treba osigurat desne glasače, jasno se defencirat od desnog centra.
p.s. oni svi idu na N1, mislim, ne može ti samo Bujki biti servis
- Post n°668
https://www.portalnovosti.com/biden-protiv-tudmana
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°669
Zoki luduje, kragujevke???, kundaci, holivudske dive
Predsjednik Zoran Milanović ponovno je izjavio da žrtve seksualnog zlostavljanja nisu iste. Kaže da 99 posto ljudi u Hrvatskoj misli kao on.
“Seksualno uznemiravanje nije isto. Nisu sve žrtve iste. Ja sam to usput dometnuo, a onda su me napali neki. Bombaši su otvorili kragujevke i krenuli na kundak, kada sam ja ono izjavio. Spomenuo sam holivudske dive kojima se moraš diviti dok su mlade, a kad su stare su žrtve. Napala me neka udruga. 99 posto ljudi u Hrvatskoj misli kao i ja.
Jesam li se ja promijenio u ovih 15 godina? Udruge me prozivaju kako građani mogu glasati za mene… Nepozvane osobe su me ispsovale. Gospođa čije ime neću spominjati je izbačena s vaše televizije, ruga se Auschwitzu, njome se bavio State Department…
Autonomne kuće za žene… To je sjajna plemenita aktivna uloga, međutim da se netko u svakom trenutku popne na noge…
Nek idu kvragu sa zaštitom holivuskih razmaženih diva koje su kao već planetarne glumice umjesto da udare nogom među noge tog Wiensteina odlučile 20 godina kasnije o tome pričati jer je bila u pitanju gaža od 10 milijuna kuna. To je klasno pitanje, neće kotlovničar uznemiravati predsjednicu uprave, nemoguće”, rekao je za Novu TV.
Predsjednik Zoran Milanović ponovno je izjavio da žrtve seksualnog zlostavljanja nisu iste. Kaže da 99 posto ljudi u Hrvatskoj misli kao on.
“Seksualno uznemiravanje nije isto. Nisu sve žrtve iste. Ja sam to usput dometnuo, a onda su me napali neki. Bombaši su otvorili kragujevke i krenuli na kundak, kada sam ja ono izjavio. Spomenuo sam holivudske dive kojima se moraš diviti dok su mlade, a kad su stare su žrtve. Napala me neka udruga. 99 posto ljudi u Hrvatskoj misli kao i ja.
Jesam li se ja promijenio u ovih 15 godina? Udruge me prozivaju kako građani mogu glasati za mene… Nepozvane osobe su me ispsovale. Gospođa čije ime neću spominjati je izbačena s vaše televizije, ruga se Auschwitzu, njome se bavio State Department…
Autonomne kuće za žene… To je sjajna plemenita aktivna uloga, međutim da se netko u svakom trenutku popne na noge…
Nek idu kvragu sa zaštitom holivuskih razmaženih diva koje su kao već planetarne glumice umjesto da udare nogom među noge tog Wiensteina odlučile 20 godina kasnije o tome pričati jer je bila u pitanju gaža od 10 milijuna kuna. To je klasno pitanje, neće kotlovničar uznemiravati predsjednicu uprave, nemoguće”, rekao je za Novu TV.
- Post n°670
WTF
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°671
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cjepivo-bih-kupio-i-od-cecenske-mafije-udruge-nek-idu-kvragu-sa-zastitom-holivudskih-diva-15051776
- Post n°672
ma on je čovek izgubio smisao kad je HDZ dobio izbore. On sad sedi tamo, ustaje u 10, šeta u košulji i gaćama do ručka, priča s novinama i navuče smoking kad treba negde da izađe. Bukvalno besmislena pojava.
- Guest
- Post n°673
Brat je Ramzan koje vere bio
Ako je dostupna, vakcinu bih kupio i od čečenske mafije. Kakav Brisel, kad je frka nema Brisela, radiš u svom interesu. Ruska vakcina postoji i sad nam treba”, rekao je Milanović.
Ako je dostupna, vakcinu bih kupio i od čečenske mafije. Kakav Brisel, kad je frka nema Brisela, radiš u svom interesu. Ruska vakcina postoji i sad nam treba”, rekao je Milanović.
- Post n°674
a šta je ovim hteo da kaže?
Svi su izigrani, cjepivo dolazi i počet će dolaziti, liječnici i sestre će po ulicama tražiti ljude da se cijepe. Cjepiva će biti. Kada cjepiva bude više nego ljudi koji se žele cijepiti, priča je završena, kao recimo u BiH. To su činjenice - rekao je i dodao da on nije uvijek slušao što mu sugerira EU
Svi su izigrani, cjepivo dolazi i počet će dolaziti, liječnici i sestre će po ulicama tražiti ljude da se cijepe. Cjepiva će biti. Kada cjepiva bude više nego ljudi koji se žele cijepiti, priča je završena, kao recimo u BiH. To su činjenice - rekao je i dodao da on nije uvijek slušao što mu sugerira EU