Hrvatska
- Post n°801
Re: Hrvatska
Ne znam za seljačine ali vidim da cinizma, malodušja i nihilizma ne fali nigdje.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°802
pa nije to, nego ljudi poznaju ljude, u ndb je vecina vrha sto se tice radnog staza aleksandar vucic
drugo, saradjuju sa ljoticevcima, cetnicima i ostalim desnicarskim org, a i sami imaju desnicare u svojim redovima. dakle neka crknu slobodno.
drugo, saradjuju sa ljoticevcima, cetnicima i ostalim desnicarskim org, a i sami imaju desnicare u svojim redovima. dakle neka crknu slobodno.
- Post n°803
Kojim?Turul madár wrote:pa nije to, nego ljudi poznaju ljude, u ndb je vecina vrha sto se tice radnog staza aleksandar vucic
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°806
Gari malko preteruje
Btw
Btw
Ko je u Beogradu glavni takmac naprednjacima uoči izbora?
Istraživanja javnog mnjenja koja je nedavno objavio Ne davimo Beograd govore da je ta inicijativa u Beogradu izjednačena na drugom mestu, iza Srpske napredne stranke, sa Strankom slobode i pravde Dragana Đilasa, a da se nalazi ispred Socijalističke partije Srbije i SPAS-a Aleksandra Šapića, koji bi takođe prešli cenzus ukoliko bi izbori bili održani danas.
https://www.danas.rs/politika/ko-je-u-beogradu-glavni-takmac-naprednjacima-uoci-izbora/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°807
Turul madár wrote:pa nije to, nego ljudi poznaju ljude, u ndb je vecina vrha sto se tice radnog staza aleksandar vucic
Neki ni fakultete nemaju, Je-jooo!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°809
Bleeding Blitva wrote:Ne znam za seljačine ali vidim da cinizma, malodušja i nihilizma ne fali nigdje.
Kao što rekoh, ja ulažem svoje vreme, materijalna sredstva i živce u tu organizaciju, iako imam šta da im zamerim i iako ne živim više u Beogradu.
Mogao bih vrlo kratko da rezimiram to što ja vidim kao njihove najveće probleme. Za detaljniju priču ovo nije mesto, a uz to, ulazilo bi se u RL.
1) Prvi i najveći problem je što je vrh organizacije jedan jako uzak krug ljudi, koji se jako dugo poznaje i koji je formirao skoro pa CK. Ti ljudi imaju bukvalno višedecenijska zajednička iskustva, profesionalna, privatna, emotivna. To sa jedne strane može biti dobro, jer je drugarstvo jako, ali je uglavnom štetno, iz mnogo razloga.
2) NDB neprolorcionalno usmeruje fokus, previše se baveći pojedinim stvarima a zanemarujući druge. To je delimično posledica ličnih i profesionalnih interesovanja ljudi iz najužeg vrha.
3) Svojevrsni rekao bih ludizam, koji je karakterističan za skoro sve zelene pokrete, a koji je potpuno slep za stvari koje se dešavaju u realnosti. Dragoljub Bakić je pre neki dan izjavio kako treba u Beogradu obustaviti stanogradnju na nekoliko godina. Jbt.
- Guest
- Post n°811
ko da shvati ozbiljno dragoljuba bakića koji za sitan honorar novog optimizma onog debila gute i jeremićeve stranke, dolazi u novi sad, da jednom od najvećih urbanističkih kriminalaca 21. veka u srbiji, borislavu novakoviću daje podršku, jer je ovaj počeo da glumi ne davimo novi sad
- Post n°812
ćaća wrote:3) Svojevrsni rekao bih ludizam, koji je karakterističan za skoro sve zelene pokrete, a koji je potpuno slep za stvari koje se dešavaju u realnosti. Dragoljub Bakić je pre neki dan izjavio kako treba u Beogradu obustaviti stanogradnju na nekoliko godina. Jbt.
Cuo sam ga ali mi se cini da je to rekao da bi ilustrovao koliko treba da se ulozi u infrastrukturu, tj. koliko je ona zapostavljena. Pominjao je 10 godisnjih budzeta da bi kanalizaciju i ostalo doveli u zadovoljavajuce stanje za ovaj nivo izgradjenosti grada
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°813
+1
Bakićara je mislio na nedostatak infrastrukture, i činjenicu da će se Beograd ionako smanjivati u budućnosti.
Ja bih dodao, a iz real estate iskustva, da je na Čukarici 10-15% stanova de facto prazno. A i dalje se gradi novogradnja. To je čist hir kupaca.
Bakićara je mislio na nedostatak infrastrukture, i činjenicu da će se Beograd ionako smanjivati u budućnosti.
Ja bih dodao, a iz real estate iskustva, da je na Čukarici 10-15% stanova de facto prazno. A i dalje se gradi novogradnja. To je čist hir kupaca.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°814
Mislim da nije samo hir kupaca, nego i globalni višak love.
Kupuje se i ne pita za cenu, a ko prati kretanje cena u Beogradu (ja) ili u Crnoj Gori (opet ja) može da posvedoči da uprkos intenzivnoj gradnji cene ne padaju, nego rastu.
"Kako to? Zašto to?". Ima pametnijih pa neka objašnjavaju.
Kupuje se i ne pita za cenu, a ko prati kretanje cena u Beogradu (ja) ili u Crnoj Gori (opet ja) može da posvedoči da uprkos intenzivnoj gradnji cene ne padaju, nego rastu.
"Kako to? Zašto to?". Ima pametnijih pa neka objašnjavaju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°815
Nekretnina je uvijek slovila kao zicer investicija, a i manje si naporan nego kad investiraš u bitcoin.
Ali da, cijene ne padaju, lova cirkulira.
Ali da, cijene ne padaju, lova cirkulira.
_____
- Post n°816
Кад ће 2008. да сврати опет, нема је нешто.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°817
sritan sv duje blitvici
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°818
паће wrote:Кад ће 2008. да сврати опет, нема је нешто.
@Marius, nisam iz Splita, ne znam kad su sveci ali znam da bi uskoro trebale počet trešnje, to ću slavit
_____
- Guest
- Post n°819
građevina je ubedljivo najbolja perionica para + građevinsko knjigovodstvo je najteže kontrolisati, bukvalno po jedna dve osobe u najvećim poreskim upravama znaju tu materiju tako da im ništa ne može promaći, što je mizeran broj. takođe cela srbija gravitira ka bg, a vojvodina i bih ka ns, očekuje se do 2050. godine da bg ima 3, a novi sad 1 milion stanovnika, favelizacija i kanjonizacija će ih pretvoriti u potpuna sranja, mada to realno već jesu.
- Post n°820
Srpski "bubreg", od Mladenovca, preko Ečke do Kaća
- Guest
- Post n°821
Летећи Полип wrote:+1
Kupci ne znaju gde da investiraju novac, to je problem. Naslediš nešto, nakrcaš 100.000 evra, i u odsustvu prinosa na štednju imaš dve opcije: biznis ili nekretnine. A nemaju svi žicu za biznis.
- Post n°823
Poenta je da ne možeš da kažeš da ćeš obustaviti stanogradnju, bez obzira na kontekst.
Takođe, realno, NDB lamentiranje o uništenim arhitektonskim celinama Ceraka ili bloka 19a je u velikoj meri crvenoburžoaski ekvivalent zemljoposedničkom kukanju na izgradnju dalekovoda ili autoputeva.
Takođe, realno, NDB lamentiranje o uništenim arhitektonskim celinama Ceraka ili bloka 19a je u velikoj meri crvenoburžoaski ekvivalent zemljoposedničkom kukanju na izgradnju dalekovoda ili autoputeva.
- Post n°825
Prejako.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije