Hrvatska
- Post n°626
Re: Hrvatska
opet trese, ovog puta 5.5
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°628
5.3
Izgleda da nema značajnije štete
Izgleda da nema značajnije štete
_____
- Post n°629
Kupljeno.
Video sam na AJB da ima novih ostecenja na zgradama.
Video sam na AJB da ima novih ostecenja na zgradama.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°631
ma jok, privežeš malo gurtnom i teraj
_____
- Post n°632
Opet
Felt #earthquake (#potres) M4.5 strikes 60 km SE of Zagreb - Centar (#Croatia) 5 min ago. Please report to: https://t.co/UM5BFjYynZ pic.twitter.com/D1eSyV0XWt
— EMSC (@LastQuake) January 9, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°633
Samo da primijetim kako je zemljotres rehabilitirao naziv Banija. Banovina pokradena.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°634
Kako gde. Bujanec nije poklekao
BUJICA 4.1.2021. DRELE O NAVIJAČIMA I SRUŠENOJ BANOVINI: Trut mora dati ostavku, a lopovi odgovarati
BUJICA 11.1.2021. MARKUŠ: Pupovcu nije mjesto na Banovini GREGURIĆ: To je četničkoHDZovska koalicija
BUJICA 15.01.2021. IVICA PANDŽA ORKAN: Potres i rat, kriminal i zločini na Banovini!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°635
Ferenc Puskás wrote:Samo da primijetim kako je zemljotres rehabilitirao naziv Banija. Banovina pokradena.
Ако им је требао изговор да опет истакну црвену звезду на мапи, могли су да нађу и нешто лакше.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°636
Urbani Jugosloven
Sejo se danas super osjeća
Sejo se danas super osjeća
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°637
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dan-kada-se-plenkovic-pred-nasim-ocima-pretvorio-u-vucica/2250476.aspx
Uberite kako su fotošopirali Plenkija da liči na Vučića
Članak sadrži svašta, od tješidbe? do Twin Peaksa!, ali između redova se čita "saberi se Plenky, jedina si nam šansa".
Uberite kako su fotošopirali Plenkija da liči na Vučića
Članak sadrži svašta, od tješidbe? do Twin Peaksa!, ali između redova se čita "saberi se Plenky, jedina si nam šansa".
- Post n°638
Umro je Miroslav Tuđman
VEČERAS je u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti u 75. godini preminuo Miroslav Tuđman, HDZ-ov saborski zastupnik i sin Franje Tuđmana, prvog predsjednika neovisne Hrvatske.
Tuđman je početkom mjeseca hospitaliziran zbog komplikacija izazvanih koronavirusom, te je stavljen na respirator.
Tuđman je preminuo u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.
...
Miroslav Tuđman rođen je 25. svibnja 1946. u Beogradu, kao prvi sin Franje i Ankice Tuđman. Ime je dobio po Miroslavu Krleži. Diplomirao je filozofiju i sociologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je magistrirao i doktorirao.
Godine 1968. bio je urednik Studentskog lista a potom je bio zamjenik urednika Tjednog lista omladine da bi 1971. godine bio i glavni urednik časopisa Pitanja.
Utemeljitelj je i prvi voditelj Zavoda za informacijske studije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (1989.-1990.). Bio je prodekan Filozofskog fakulteta (1990.-1991.). Godine 2000. pokreće međunarodni časopis National Security and the Future, kojemu je glavni i odgovorni urednik.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°639
Veli Jović da izgleda da ni HDZ ni SDP neće imati kandidata za gradonačelnika Zagreba, i da će se po svemu sudeći borba voditi između Bandića i Tomaševića.
- Post n°640
Pulicera odmahttps://t.co/tHz4krbbwZ pic.twitter.com/UpEChJ2qXy
— Radomir Martin (@radomir_martin) February 3, 2021
Fantastična satira pomislićete, ali... pic.twitter.com/mdHju6OIDY
— Dejan Kukrić (@dejankukric) February 3, 2021
- Post n°642
Nova spica Bujice, muziku je radio Skorin sin.
Kakva dziberana, kao da ju je radio Bjelogrlic iz Video jela, zelen bor
Kakva dziberana, kao da ju je radio Bjelogrlic iz Video jela, zelen bor
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°643
Mislim da bi se Filipenku svidela muzika.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°646
ficfiric wrote:
Ima dobar Dežulovićev tekst/objašnjenje otkud na zidu Bujanecove sobe ona sličica KKK-a iz Ferala
https://www.portalnovosti.com/ko-kain-klan
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°647
https://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/rudan-evropa-se-pokazala-kao-saka-jada-milanovic-je-divljak-koji-nije-za-hrvatsku-ucinio-nista_1207670.html
Rudan je danas oštro kriitikovala predsednika Zorana Milanovića zbog javnog prepucavanja sa ženskim udruženjem BaBe.
Rudan je gostujući na zagrebačkoj N1 za Milanovića rekla da je "divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa", da je "potkapacitetan" i "intelektualno nevin", kao i da bi bilo bolje da jutrom ne ustaje iz kreveta.
"Svako Milanovićevo dizanje ne vredi ni pet para, a kamoli jedan dolar i na svom sam blogu rekla da bi za Hrvatsku bio spas kada se on uopšte ne bi dizao iz kreveta, nego da ostane u njemu i hrče tamo do kraja mandata", navela je.
Kaže da nije razočarana u Milanovića, već u narod koji ga je izabrao.
Zoran Milanović
2 ч. ·
Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma.
Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima.
- Post n°648
debil
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°650
Joj, kliknuo sam na novu Bujicu. Neki lik isao u sud i po zgradi se kretao bez maske, zato sto mu smeta, pa ga je startovalo obezbedjenje. Fali deo kako se razvijala prica izmedju njega i obezbedjenja ali je obezbedjenje na kraju pocelo da ga mlati. Dok su ga pendrecili, lik je vikao "Zar se moj otac za ovo borio..." i eto, to je bio dovoljan razlog da gostuje u emisiji.
Pitanja su bila tipa "Da vam se otac borio kod Pupovca, da li bi vas onda tuklo obezbedjenje?" i slicno
Pitanja su bila tipa "Da vam se otac borio kod Pupovca, da li bi vas onda tuklo obezbedjenje?" i slicno
_____
★
Uprava napolje!