https://www.izbori.hr/pre2019/rezultati/2/Stanje od 05.01.2020. u 20:40
Broj obrađenih biračkih mjesta: 5.865 od ukupno 6.533 (89,77%)
ZORAN MILANOVIĆ - 890.126
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ - 791.926
Hrvatska
- Post n°176
Re: Hrvatska
Obrađeno 90% mesta, razlika skoro 100.000. Ako je neko imao sitne sumnje, ovo je definitivno gotova stvar.
- Post n°178
Pobjeda Zorana Milanovića je težak, težak poraz Karamarkove desnice. Pobijedio im je oba kandidata: i Miroslava Škoru i KGK. Ako Andrej Plenković ostane pri centrističkom programu, on zajedno s Milanovićem može stabilizirati centar i dodatno radikalizirati ekstremizam.
— Dejan Jovic (@DejanFpzg) January 5, 2020
Na liniji ovog tvita - Plenkovic je politicki mrtvac ukoliko ne izvede cistku u HDZ i pocisti ustaski i korumpirani sljam.
- Post n°179
Da, ali mislim da mu ovaj rezultat i odgovara u tom pogledu.
- Guest
- Post n°180
sto kaze jedan komentator na hrt oj partijo iz dva dela kad ces opet biti cela, za sdp i hdz.
- Post n°181
dr. Labrador Špegelj wrote:Da, ali mislim da mu ovaj rezultat i odgovara u tom pogledu.
Mislim da je Jovic previse ucitao ovde Pupovcev odnos prema KGK i Plenkovicu. Kolinda je u tom trenutku bila Karamarkov kandidat, kao sto je ranije bila Cacina ili Mesiceva u diplomatiji. Fleksibilna je Kolindica. Ona je pokusala da balansira izmedju Plenkovica i tvrde struje u HDZ, mada mi je u kampanji delovalo da nije bilo miniranja sa bilo cije strane.
Za Plenkovica je bolji da napadne prvi, nego da ceka da se Milijan Brkic ujedini sa talogom (Stir i to drustvo) i skloni ga.
- Post n°182
Moj utisak je da je odnos snaga u HDZ-u 60:40 za Plenkovića. Znači bolan razvod ili trup brak.
- Post n°183
Mnogo zavisi od toga šta se sada Škoro. Takođe, ne treba smetnuti s uma da je Plenky Ćaćin kadar i Ćaćina škola, znaće on da upregne svu silu hadezejskog tehnomenadžerstva protiv desnih ludaka.
- Post n°185
dr. Labrador Špegelj wrote:Mnogo zavisi od toga šta se sada Škoro. Takođe, ne treba smetnuti s uma da je Plenky Ćaćin kadar i Ćaćina škola, znaće on da upregne svu silu hadezejskog tehnomenadžerstva protiv desnih ludaka.
Ćaća je ovakve kao Milanovic razbijao i kad je HDZ bio olupina od stranke. Da se nije preigrao sa korupcijom, izvrsio bi deustasizaciju HDZ.
- Post n°186
Komunisti zauzese Pantovcak, nadam se da ce branitelji znati da se dignu na bunt koliko veceras!
Drago mi je zbog Babasvabe, neka crkne sto joj je EPP kandidat popusio.
Drago mi je zbog Babasvabe, neka crkne sto joj je EPP kandidat popusio.
- Post n°187
Brkić vs Jandroković:
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/muk-u-stozeru-kolinde-grabar-kitarovic-nakon-objave-izlaznih-anketa-20200105
'Strategija nam nije bila pobjednička, a bila je desnija kampanja no što je u stilu HDZ-a. Ta odluka bila je na razini stožera, koji je odlučio voditi kampanju. Tražili smo rješenja nakon prvog kruga, u kojem nismo ostvarili željeni rezultat, i pokazalo se da ta vrsta politike, desnija od one koju vodi HDZ, nije bila dovoljna za pobjedu', naglašava Jandroković.
'Ne slažem se s Jandrokovićem kako je kampanja bila usmjerena previše desno. Imali smo centrističku kampanju za izbore za EU parlament pa smo osvojili 23 posto. Sad smo imali desnu kampanju pa smo osvojili 48 posto. Jasno je što HDZ-ovi birači žele', rekao je Milijan Brkić.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/muk-u-stozeru-kolinde-grabar-kitarovic-nakon-objave-izlaznih-anketa-20200105
- Post n°188
beatakeshi wrote:Dobar Milanović. Sad čekam KGK.
Pozelela je "Mir i dobro"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°189
ficfiric wrote:beatakeshi wrote:Dobar Milanović. Sad čekam KGK.
Pozelela je "Mir i dobro"
"We'll always have Moscow"
- Guest
- Post n°190
она сигурно хоће
MOSKVA - Hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, koja boravi u službenom posjetu Rusiji, dodijeljen je u petak počasni doktorat Ruskog ekonomskog sveučilišta "G. V. Plehanov" u Moskvi.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/predsjednica-primila-pocasni-doktorat-u-rusiji-pozivam-vas-da-nam-se-pridruzite-u-projektima-kako-bi-zajedno-iskoristili-prilike-koje-su-pred-nama/6666243/
- Post n°191
Kolinda odličan govor, ja otvorio da vidim neće li biti kakvog pijanog budalasanja, ts, sve po peesu, državnički, vrlo dostojanstven govor.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°192
Tako je to u mitteleuropi Lujo.
Uvek na nivou, bez pijanog budaletisanja.
Eto, sada porimokatoliceni Milanovic nece kaljati ugled.
Uvek na nivou, bez pijanog budaletisanja.
Eto, sada porimokatoliceni Milanovic nece kaljati ugled.
- Post n°195
kakva rečitost. kakva srdačnost.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°196
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°199
Нека се види да је строго службено. Није дао да га понесу, тј осећања.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°200
bela maca wrote:kakva rečitost. kakva srdačnost.
+1
cak ga nije ni opsovao