Garijeva septička jama
- Post n°51
Re: Garijeva septička jama
Зајебано је то кад удари купус у главу... И да не заборавимо, купус је само први корак ка јачим стварима као што су цвекла, мрква, кечап.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°52
dobijam proliv od ovih prejadnih ispraznih kukumavki
Srbiju je za godinu dana napustilo 52049 ljudi.
— Lionel Hutz (@edgewater707) November 2, 2019
4337 mesečno.
145 dnevno.
6 svakog sata.
Dok za pola sata srknete kafu i prelistate novine u bašti omiljenog kafića, nečiji su roditelji očiju punih suza ispratili troje njih.
Shvatate li razmere ove katastrofe i egzodusa?
- Guest
- Post n°54
Prelistao njegov tviter. Loše je podneo emigraciju. Sa jedne strane histerično likovanje zbog odlaska i seirenje nad sudbinom oni koji su ostali, sa druge strane iskrena empatija prema njima, pozivi za promene i ostalo. Mislim da bih i ja bio takav jedno vreme, dok se ne asimilizujem. Ovde se neljudski loše živi. I ako te ne uništi oskudica, i ako nisi sirotinja, sjebaće te ružnoća, prljavština, zloba, kurcobolja, stalna agresija, nemogućnost verbalne komunikacije (kod nas ljudi ne slušaju druge, već čekaju priliku da se ubace), licemerje, podrepaška ljigavost i inadžijska tupavost. Od toga se gubi razum i osećaj za dobro i lepo.
- Guest
- Post n°55
sve je to ok, ali ova lupetanja na nivou citata paola koelja su suplja do bola, i nadasve beskorisna. medjutim to je ono sto je najpopularnije ocigledno kod masa.
- Post n°56
odličan post vlasnika foruma!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°57
Nisu beskorisna. To je kao kad se ovi iz prve klase onako zamisle i zapitaju kuda plovi ovaj titanik
Po meni je to na istom nivou kao i prica o povecanju nataliteta
Po meni je to na istom nivou kao i prica o povecanju nataliteta
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°58
zapravo sve ide onako kako je i jedino moguce, raspad. jedino sto je relativno sporo po mom ukusu, ali ici ce to sve brze. u tom smislu razumem kuknjavu, ako je neko emotivno vezan za to sto crkava.
- Post n°59
Da u Srbiji ima i 50% onih koji su stvarno emotivno vezani za nju kao takvu, stvari bi izgledale bitno drugacije
- Guest
- Post n°60
e pa onda ovo jeste suplja patetika. citati paola koelja i mese selimovica za polupismene.
- Post n°61
Ne bih da te vredjam ali ti vise volis ovu drzavu nego 90% onih koji se busaju u prsa. Placas sve dazbine, ne ides preko reda, postujes zakon 99,9%, ne zaposljavas rodjake niti to istih to trazis, itako dalje i tome slicno. kolko sam ukacio i vojsku si sluzio. to znaci "voleti drzavu" u kojoj zivis posto drzava nije osoba pa da je "volis" ko sto volis drage ljude.
- Post n°62
Ако му ово не спржи мозак ништа неће.
- Guest
- Post n°63
pa zato je emotivno vezivanje za entitet poput drzave besmislica. domovina se brani lepim vaspitanjem jbg. ja postujem svoje okruzenje koliko mogu, nebitno je koja je to faking drzava.
- Post n°64
Sotir wrote:Ако му ово не спржи мозак ништа неће.
- Post n°65
СФРЈ се могла волети јер сам имао довољно контакта са иностранством, на обе стране, да скапирам како нам је добро. Што рече један пуковник тада, "код нас дисциплина потиче од патриотизма, у СССРу обратно".
Већ 1991. је било јасно да је наша драга на тешким дрогама и да више не станује ту. Ово после је било тешко волети.
Већ 1991. је било јасно да је наша драга на тешким дрогама и да више не станује ту. Ово после је било тешко волети.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°66
SRJ sam zdusno mrzeo. Imao stopostotan osecaj da neko pokusava da mi proda rog za svecu. Iskreno sam tugovao kad sam obukao uniformu te lazne drzave. Nosim znamenja koja ne podnostim. Fuj. I danas se osecam pomalo "prljavo" zbog toga.
- Post n°67
I u SFRJ je bilo glupo u vojsci. Prljavo, ne,
- Post n°68
ja sam voleo i srj. ove simbole danasnje ne volim, krunu i boze pravde, a republika smo.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°69
Вредела је ЈНА као доживљај, јер оно након студија и вишегодишњег дружења са, мислиш, нормалним светом, удариш челом у место где је стварна нормала. Видиш каквих будала има, како успевају да се домогну чина и положаја, видиш како млади поручник краде леба, сапуна и клозет папира са посла да допуни кућни буџет, како је курцобоља ендемска, научиш се племенитим вештинама, да крадеш и вараш кад баш мора, видиш водника како точи себи у фићу а онда те води са објекта кампањолом у магацин доле да макнеш који џак зеља и мркве док он преговара џак брашна више, требаће нам тамо горе. Дакле свих 365 дана менталне онаније, и честиташ себи што си изашао нетакнут, у истим фармеркама и кломпама у којима си и дошао.
Јер нећеш никад дотаћи ту нормалу док са нормалнима не поједеш стотинак порција у равноправном. Могу ја да изигравам не знам каквог сељака на башти, ал' сељак нећу постати, ја сам викендаш и мени је та башта одмор. Комшије од земље живе, ја само правим салату и ракију. Није то тај контакт.
Јер нећеш никад дотаћи ту нормалу док са нормалнима не поједеш стотинак порција у равноправном. Могу ја да изигравам не знам каквог сељака на башти, ал' сељак нећу постати, ја сам викендаш и мени је та башта одмор. Комшије од земље живе, ја само правим салату и ракију. Није то тај контакт.
_____
- Post n°70
Ja ove komedije od drzava ne priznajem. To sto je vecina odlucila da iscrta ove granice, mene ne obavezuje da one sa druge strane smatram strancima. Pokazujem pasos kad mi traze ali mi ta granica ne znaci nista. Prijatnije se osecam u Sarajevu nego u Beogradu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°71
Santino wrote:ja sam voleo i srj. ove simbole danasnje ne volim, krunu i boze pravde, a republika smo.
Sto se tice simbola, ja podrzavam ovu himnu. Mislim da "boze, spasi, daj, pomozi" bolje opisuje ovo sto se naziva Srbijom nego "stijena puca, dub se lama, zemlja nek' se trese, mi stojimo postojano..."
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°72
ficfiric wrote:Ja ove komedije od drzava ne priznajem. To sto je vecina odlucila da iscrta ove granice, mene ne obavezuje da one sa druge strane smatram strancima. Pokazujem pasos kad mi traze ali mi ta granica ne znaci nista. Prijatnije se osecam u Sarajevu nego u Beogradu.
+
∞
- Guest
- Post n°73
ficfiric wrote:Ja ove komedije od drzava ne priznajem. To sto je vecina odlucila da iscrta ove granice, mene ne obavezuje da one sa druge strane smatram strancima. Pokazujem pasos kad mi traze ali mi ta granica ne znaci nista. Prijatnije se osecam u Sarajevu nego u Beogradu.
Nadam se da ne moraš da dolaziš u Beograd.
- Post n°74
Tipican velikosrbin koji ne priznaje Bosnu i Hercegovinu i samim tim ucestvuje u genocidnom poduhvatu.
- Guest
- Post n°75
ne nego ne priznaje centar zla gde je genocid projektovan, i tamo se najgore oseca.