Horrifying. pic.twitter.com/fBmIdU7QsI
— Nik Jovčić-Sas (@NikJovcicSas) November 2, 2019
Garijeva septička jama
- Post n°26
Re: Garijeva septička jama
Ko sto rekoh, puna podrska nasilju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°27
Jedan od vođa Kimijeve frakcije navijača Partizana Rade, oprostio se emotivnim pismom od ubijenog Markovića.
Da podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila u petak veče na Voždovcu, nastradao je Ljubomir Marković Kića, jedan od vođa Partizanove grupe navijača "Alkatraz". Marković je ubijen kada je na njega sa šest hitaca pucao nepoznati napadač na benzinskoj pumpi u Ulici Grčića Milenka.
Kića je bio poštovan u navijačkom svetu.
Bio je jedan od vođa grupe "Alkatraz" i veoma aktivan na južnoj tribini Partizanovog stadiona
eto sta se desi kada te posle 8-9 godina puste iz zatvora, a osudjen si na 30 pa posle na 15
- Guest
- Post n°28
hahahaha a dodatak ispod vesti o ubistvu vodje navijaca
Ne ide nikako Partizanu u Superligi, u sredu je poražen i od Čukaričkog, a danas (14.00) mu u goste stiže Vojvodina, koja ima sjajan skor na gostovanjima ove sezone. Kvota na keca je 1,65, a na duplu šansu X2 2,25.
Ne ide nikako Partizanu u Superligi, u sredu je poražen i od Čukaričkog, a danas (14.00) mu u goste stiže Vojvodina, koja ima sjajan skor na gostovanjima ove sezone. Kvota na keca je 1,65, a na duplu šansu X2 2,25.
- Post n°29
Meni se cini da novine o tom ubistvu pišu bojažljivo i sa dozom poštovanja
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°30
normalno, jos jedan srpski heroj i patriota je stradao. i casni srpski domacin, preduzetnik.
- Guest
- Post n°31
disident wrote:Meni se cini da novine o tom ubistvu pišu bojažljivo i sa dozom poštovanja
Čak i ovdašnje, prenose emotivno Kimijevo pismo bez riječi o historiji povijesti ubijenog.
- Guest
- Post n°32
ja bih organizovo jedno izlazenje na teren celog tima u posebnim majicama
- Post n°33
Presudili mu na lekinom kek
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°34
evo pojo sam govno, a iskreno sam ocekivao da ce imati neke pozdravne majice
- Guest
- Post n°35
- U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati javna okupljanja, fudbalske utakmice i košarkašku utakmicu koja će se održati 2. novembra 2019. godine u Beogradu - navodi se u saopštenju MUP-a.
- Post n°36
fikret selimbašić wrote:disident wrote:Meni se cini da novine o tom ubistvu pišu bojažljivo i sa dozom poštovanja
Čak i ovdašnje, prenose emotivno Kimijevo pismo bez riječi o historiji povijesti ubijenog.
Kakav mafijaški Kum naslov
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°38
Sta imas protiv novih lica, koja ne pripadaju nijednoj stranci?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°39
Још 1 креативни индустријалац... јбт где ће да нађу толике магацине да потрпају све што произведу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°40
industrijalac 4.0
obezbedice instagram prostor za sranja. cini mi se da fejsbuk sada odumire u mladih
a i taj txt format, relikt interneta iz prosloga veka
obezbedice instagram prostor za sranja. cini mi se da fejsbuk sada odumire u mladih
a i taj txt format, relikt interneta iz prosloga veka
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°41
Нови интернет, бољи и старији.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°42
Razlog broj 4521 zasto se zalazem za smrtnu kaznu
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3351215/pravosnazna-presuda-za-monstruozan-zlocin-u-pancevu-sinisa-iskasapio-biljanu-pred-njenom-12-godisnjom-cerkom-osudjen-na-125-godina
Ovom odlukom, koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda, potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda kojom je Radovančev osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina i šest meseci, jer mu je sud uzeo kao utvrđenu raniju kaznu zatvora od osam meseci za drugo krivično delo. Osuđeni je u pritvoru od dana ubistva.
Ćerka ubijene žene i njihovo zajedničko dete bile su u stanu u vreme ubistva 21. novembra 2017.One su radi ostvarivanja svojih imovinsko-pravnih zahteva upućene na parnicu.
Radovančev je proglašen krivim što je smanjenih sposobnosti da shvati značaj svojih dela i “usled odlika svoje ličnosti, običnog pijanstva lakog stepena sa 1,04 promila alkohola u krvi, kao negativnih afekata besa i srdžbe proizašlih iz konfliktne situacije vezane za međusobnu interpersonalnu problematiku sa partnerkom, lišio života svoju vanbračnu suprugu”, navodi se u presudi
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3351215/pravosnazna-presuda-za-monstruozan-zlocin-u-pancevu-sinisa-iskasapio-biljanu-pred-njenom-12-godisnjom-cerkom-osudjen-na-125-godina
Ovom odlukom, koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda, potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda kojom je Radovančev osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina i šest meseci, jer mu je sud uzeo kao utvrđenu raniju kaznu zatvora od osam meseci za drugo krivično delo. Osuđeni je u pritvoru od dana ubistva.
Ćerka ubijene žene i njihovo zajedničko dete bile su u stanu u vreme ubistva 21. novembra 2017.One su radi ostvarivanja svojih imovinsko-pravnih zahteva upućene na parnicu.
Radovančev je proglašen krivim što je smanjenih sposobnosti da shvati značaj svojih dela i “usled odlika svoje ličnosti, običnog pijanstva lakog stepena sa 1,04 promila alkohola u krvi, kao negativnih afekata besa i srdžbe proizašlih iz konfliktne situacije vezane za međusobnu interpersonalnu problematiku sa partnerkom, lišio života svoju vanbračnu suprugu”, navodi se u presudi
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°44
Da mi je evro za svaki put kad sam to cuo u radnji
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°45
AZ-5 wrote:"ko zna sta mu je uradila"
Он таман опрао под а она газила пре него што се осушило.
_____
- Post n°46
e
danas sam sa aksom video jednog polucoveka polabubasvabo od oko 50 godina, barem je tako izgledao, nizeg rasta, kako samara zenu sa detetom na sred ulice
nisu bili neki samari ali brt, udaljio sam se instinktivno zbog akse. bojao sam se sebe
danas sam sa aksom video jednog polucoveka polabubasvabo od oko 50 godina, barem je tako izgledao, nizeg rasta, kako samara zenu sa detetom na sred ulice
nisu bili neki samari ali brt, udaljio sam se instinktivno zbog akse. bojao sam se sebe
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°47
ko je upućen na parnicu?
ubijena žena?
"Ćerka ubijene žene i njihovo zajedničko dete bile su u stanu u vreme ubistva 21. novembra 2017.One su radi ostvarivanja svojih imovinsko-pravnih zahteva upućene na parnicu."
ubijena žena?
"Ćerka ubijene žene i njihovo zajedničko dete bile su u stanu u vreme ubistva 21. novembra 2017.One su radi ostvarivanja svojih imovinsko-pravnih zahteva upućene na parnicu."
- Post n°49
da, sad sam pročitala ceo tekst.
- Post n°50
Zašto Zuper ćuti o ovome?