Garijeva septička jama
- Guest
- Post n°501
Re: Garijeva septička jama
Ja sam te brzinske presude tek prije par godina uočio, ne sjećam se da se to tako brzo rešavalo ranije. Pozdravljam tu promjenu.
- Post n°502
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°503
Stunning scene in Pakistan as hundreds of lawyers storm a hospital, attacking doctors and staff to avenge what they said was an assault by doctors on a colleague.
— ABC News (@ABC) December 13, 2019
Officials say three patients died when doctors had to flee the scene. https://t.co/AVmLaZXUEP pic.twitter.com/66c6VzBygX
- Post n°504
ono kad ne znas odakle da pocnes
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°506
pa global je formalno oduvek, medjutim ne moze da stigne na red spolja nista skoro
- Guest
- Post n°508
Nepunih godinu dana od strašne nesreće koja se desila u Donjem Međurovu, kada su u sudaru voza i autobusa #NišEkspres, 3 osobe poginule na licu mesta, autobus istog prevoznika prošao je preko pruge i pored spuštene rampe.#Niš pic.twitter.com/IHAEZHzHpa
— Južne vesti (@juznevesti) December 11, 2019
- Post n°510
Izgleda da su ovdašnji policajci najreligiozniji jer svako jutro kade svoje prostorije, a miris tamjana širi se kroz sve kancelarije, ali dopire i do ulice tako da onima koji prolaze ostaje samo da se prekrste i bogu pomole. "U našem poslu Božija pomoć je neophodna, a nema lepšeg početka radnog dana nego uz molitvu. Improvizovali smo kadionicu, napravili smo je od kašike koju smo savili uza zid, a okolo su ikone. Ljubav prema Bogu ne bira ni mesto ni vreme”, rekao je mladi policajac Ilija Babić, koji svako jutro kadi prostorije, piše RINA. Da kađenje policijske stanice nije na odmet, pokazuje i činjenica da je često i onima koji bivaju dovedeni u nju – Božija pomoć itekako potrebna.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=12&dd=14&nav_id=1630672
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°511
- Post n°512
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°513
Летећи Полип wrote:Izgleda da su ovdašnji policajci najreligiozniji jer svako jutro kade svoje prostorije, a miris tamjana širi se kroz sve kancelarije, ali dopire i do ulice tako da onima koji prolaze ostaje samo da se prekrste i bogu pomole. "U našem poslu Božija pomoć je neophodna, a nema lepšeg početka radnog dana nego uz molitvu. Improvizovali smo kadionicu, napravili smo je od kašike koju smo savili uza zid, a okolo su ikone. Ljubav prema Bogu ne bira ni mesto ni vreme”, rekao je mladi policajac Ilija Babić, koji svako jutro kadi prostorije, piše RINA. Da kađenje policijske stanice nije na odmet, pokazuje i činjenica da je često i onima koji bivaju dovedeni u nju – Božija pomoć itekako potrebna.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=12&dd=14&nav_id=1630672
Од Тополе, од Тополе, па до Равне Горе...
У Тополи и Ивањици важе други закони.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°514
da su neko mudo kašiku bi savili mislima
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°516
imamo mi u kraju pandura ruralca sav je isaran samo bog moze da mi sudi tetovazama sa boj na kosovo fontom
- Guest
- Post n°517
Izmiče mi zašto nisu kupili malu kadionicu u crkvenoj prodavnici. Košta 100 dinara.
- Post n°518
AZ-5 wrote:srbija kao takva jbg
Баш ми је нешто пало на ум да се обе теме (Вучићева, и Србија мимо Вучића) могу спојити овамо. Расипамо надареност...
Papa Lazarou wrote:Izmiče mi zašto nisu kupili malu kadionicu u crkvenoj prodavnici. Košta 100 dinara.
Кашика се лакше пере и дезинфикује.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°519
Лик из бивше фирме, кафе кувар, је направио тај тет, али му се инфицирао. Ја му уплашено рекао да му Бог нешто поручује.AZ-5 wrote:imamo mi u kraju pandura ruralca sav je isaran samo bog moze da mi sudi tetovazama sa boj na kosovo fontom
Иначе је пар пута ишао да плива за крст.
- Post n°520
Sotir wrote:Лик из бивше фирме, кафе кувар, је направио тај тет, али му се инфицирао. Ја му уплашено рекао да му Бог нешто поручује.AZ-5 wrote:imamo mi u kraju pandura ruralca sav je isaran samo bog moze da mi sudi tetovazama sa boj na kosovo fontom
Иначе је пар пута ишао да плива за крст.
Како рече Запад, "за чврст красни"?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°521
brze bolje jace
http://rs.n1info.com/Vesti/a552371/Auto-udario-u-bager-na-putu-Sabac-Ruma-stradao-vozac.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a552371/Auto-udario-u-bager-na-putu-Sabac-Ruma-stradao-vozac.html
- Guest
- Post n°522
jadna ona
Meni je nepodnošljiva činjenica da na celu levih ili socijal demokratskih pokreta i stranaka budu heteroseksualni muškarci
— Die Patriotin (@MarijaRatkovic) December 13, 2019
- Post n°523
Da svi popuse po kurac , mariji bi bilo lakse
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°525
Па нек се стави она на чело.
_____