ješćemo govna demokratske stranke zauvek
šta reći drugo
Papa Lazarou wrote:to je od početka veliki problem bojkota: imaš solidnu demokratsku vlast i predaješ je bez borbe. Fića je to objašnjavao sa "ionako bi SNS pobedio" ali meni je takvo razmišljanje strano i nikad nisam čuo za ekvivalentan slučaj.
ficfiric wrote:
Medjutim, ako se ovde sjati sva ona mafija koja prati sns-ove izbore, ne znam kako bi to moglo da se pobedi.
Kondo wrote:ficfiric wrote:
Medjutim, ako se ovde sjati sva ona mafija koja prati sns-ove izbore, ne znam kako bi to moglo da se pobedi.
pa da, s obzirom da prakticno ostao samo šabac da se zatvori, tamo će biti najjači izborni kermes do sada.
mislim da ne treba odustajati od bojkota. s obzirom da su stranci otvoreno za vučića a izbori služe da mu zacementiraju skupštinu za priznanje kosova, pored bojkota treba fokusirati kampanju da papagajsko ponavljanje izdajničke kapitulacije po kosovskom pitanju. bukvalno proučiti šešeljeve govore na tu temu. ionako nikada neće doći na vlast u ovoj trajno sjebanoj septičkoj jami (hvala gari).
ko im jebe mater, ali ružno i duboko
Janko Suvar wrote:ne radi to
Kondo wrote:Janko Suvar wrote:ne radi to
+1
oni treba botovski i papagajski da usvoje bukvalno 3 fraze
koje ce se pokazati istinitim u realnosti
mislim s obzirom da u ovakvoj sustinskoj diktaturi nikada nece doci na vlast
barem mogu da im neprestano prave bol u bulji
ponavljanjem da su merkelini kvinskiški pijuni postavljeni da priznaju kosovo a zauzvrat da se nakradu svega
i da to rade na način na koji martinović i onaj sa prezimenom od 5 slova pričaju na RTS u ovoj emisiji gde dođu 4 gosta i kenjaju, kad ne zatvaraju usta.
nažalost to može samo živković a on se fensira trenutno, čak je skinuo i kožnu jašu
derry.keilen wrote: zašto se Vacićeva devojka udala za Selakovića...
KinderLad wrote:Ja zapravo ne pisem o opziciji skoro nista jer bi neko mogao pogresno da protumaci. Ali ako mi je nesto izvor frustracije danas u Srbiji onda su to oni. Jer od ovih na vlasti nikad nisam ocekivao ama bas nista. Sad ce biti bojkot ( ok, u redu) i onda da vidimo sta je masterplan. Cijenim da je - nista. Ali ok, i to treba da se pokaze, da se bar ukapira da sve mora drugacije.
KinderLad wrote:Ja zapravo ne pisem o opziciji skoro nista jer bi neko mogao pogresno da protumaci. Ali ako mi je nesto izvor frustracije danas u Srbiji onda su to oni. Jer od ovih na vlasti nikad nisam ocekivao ama bas nista. Sad ce biti bojkot ( ok, u redu) i onda da vidimo sta je masterplan. Cijenim da je - nista. Ali ok, i to treba da se pokaze, da se bar ukapira da sve mora drugacije.
Zuper wrote:Opozicija devedesetih nije imala aktivno ucesce zapada na strani vlasti.
Kao sto imamo primer da milijunasi dobijaju novce iz EU za izlazak na izbore ili kao sto su savetnici ndmbg ko zna kako zakaceni na fondove...bukvalno SAD ambasada i iz EU razbijaju bojkot.
Bungee jump wrote:
Ma ne, uopste, samo je Slobica bio posrednik za nametanje mira u BiH (1993-1995), posle Dejtona faktor mira i stabilnosti i miljence koje je dobilo dovoljno para preko kupovine dela Telekoma po basnoslovnoj ceni da prezivi izbore 1997, a nakon visemesecnih protesta po Srbiji.
KinderLad wrote:Velike sile podrzavaju sve po malo, neke ovako neke onako (kao i recimo bogatasi) i njihove preferencije nisu mahom ideoloske nego uglavnom interesne priode. Opozicija mora da uradi sve da se te dve stvari poklope. Naravno, u teoriji, oni mogu da se okrenu i Rusiji, ali tu nikad nece doci do ideoloskog poklapanja, do interesnog bi mozda moglo - da interes Rusije nije jednak interesima vladajuce oligarhije sa Putinom na celu, te ce i to malo teze ici jer Putin uz sva sranja vise veruje Vucicu (not least zbog toga koje mu je i kakvo mu je glasacko telo) nego Djilasu na primer, da ne govorim Trifunovicu. O Kini je izlisno pricati. Znaci ostaje Zapad. Jer ta (nadam se samo u propagandne svrhe lansirana) teza da cemo "ovog puta sami" ne vredi pisljivog boba. To ne biva.