Da, meni jedan od najnajnajodvratnijih ljudi iz javnog zivota. Ja ranije nisam ni znala ko je, dok nam ti jednom na PPP nisi skrenuo paznju na njega.
opozicija
- Post n°978
Re: opozicija
On je kod Bastaca, a Bastac u Djilasovoj stranci. Ali je Miljus bio u Narodnoj Stranci onda kada je bio onaj skandal sa Natasom Jeremic kao narko bosom.
Ja sam ubedjena da je Miljus Vucicev igrac. Ne znam da li Vucicev direktno, ali sigurno nije neki opozicionar sa prigovorom savesti.
Ja sam ubedjena da je Miljus Vucicev igrac. Ne znam da li Vucicev direktno, ali sigurno nije neki opozicionar sa prigovorom savesti.
- Post n°979
Ja...ne mogu. To (opozicija) je tema gde mi se konacno sve smrkne.
- Post n°980
Nekako mislim da na predstojecim izborima niko nece dobiti čemu se nadao. Vlast impozantan broj jer ce se mnogi i kad bude kraj, ustezati i dalje, bez obzira na instrukcije i ucene, novostvorena opozicija i Otpaci iz SZS su prerano kukuriknuli i vec padaju u zaborav, opozicija ionako ne izlazi ali ce polako biti zaboravljeni razlozi niti ce biti ocekivanog efekta.
Tek izlaznost ce biti 30% Alek će se pojesti ali će ishendlovati da je strah od zaraze ipak, i na tome će zasnivati legitimitet
Tek izlaznost ce biti 30% Alek će se pojesti ali će ishendlovati da je strah od zaraze ipak, i na tome će zasnivati legitimitet
- Post n°982
nece biti nistavna, izacice sns vojska. zivela srbija!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°983
Ma jok, nisu oni bas toliko disciplinovani plus posle svega puca im prsluk. Najdisciplinovaniji ce biti radikali i dobice dvosstuko vise od do sada ocekivanov
- Post n°984
takodje radikali su uglavnom mladji...
_____
????
- Post n°985
od necega se mora ziveti, ako nece u emigraciju -> trk na izborno mesto i zivela srbija!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°986
https://www.blic.rs/vesti/politika/trifunovic-porucio-clanstvu-psg-vrlo-je-moguce-da-mi-na-izbore-izadjemo-kad-god-oni/z3blzgf
- Guest
- Post n°987
Čak i u izrazito liderskim strankama i pokretima sa početka devedesetih postojao je nekakav privid kolektivnog odlučivanja, ili makar konsultacija sa članstvom oko strateških odluka. Kod jebenog Mirka Jovića (a ovo znam iz prve ruke) bilo je više pluralizma nego u ovim fan klubovima.
Ovi političari novije generacije, Radule, pokojni Janković, Sergej - verovatno u suštini ni ne znaju da postoji koncept stranačkog programa i strategije, jednostavno ta ideja je proletela mimo njih jer su se politički formirali u vremenu zvanom "Gadafijev brat drži ceo fudbal u Libiji, Putin vikao na ministra i naredio mu da popravi prugu za tri dana, kod Mubaraka nije bilo zajebavanja dok im nisu uveli demokratiju" i tako dalje.
Nikada nisu sedeli u prostoriji sa pet ili šest žestokih, elokventnih saveznika i prijatelja koji imaju drugačije mišljenje od njih i voljni su da ga nametnu, pošto su za društvo i kolege birali tupe takojeviće, astrološkinje, gradske frajle koje zanima samo društveni aspekt političkog rada, zaludne čiče kojima je svejedno šta se radi sve dok mogu da pobegnu od žene i zavuku se u neki stranački prostor, vonabi i prave udbaše, čudne likove iz teretana i uopšte ljude koji nikada ništa ne čitaju, ništa ne znaju niti žele da znaju.
Jebote on ima osećaj. Pokret doneo i ozvaničio odluku, i sada će se to izmeniti jer čovek ima OseĆaJ.
Ovi političari novije generacije, Radule, pokojni Janković, Sergej - verovatno u suštini ni ne znaju da postoji koncept stranačkog programa i strategije, jednostavno ta ideja je proletela mimo njih jer su se politički formirali u vremenu zvanom "Gadafijev brat drži ceo fudbal u Libiji, Putin vikao na ministra i naredio mu da popravi prugu za tri dana, kod Mubaraka nije bilo zajebavanja dok im nisu uveli demokratiju" i tako dalje.
Nikada nisu sedeli u prostoriji sa pet ili šest žestokih, elokventnih saveznika i prijatelja koji imaju drugačije mišljenje od njih i voljni su da ga nametnu, pošto su za društvo i kolege birali tupe takojeviće, astrološkinje, gradske frajle koje zanima samo društveni aspekt političkog rada, zaludne čiče kojima je svejedno šta se radi sve dok mogu da pobegnu od žene i zavuku se u neki stranački prostor, vonabi i prave udbaše, čudne likove iz teretana i uopšte ljude koji nikada ništa ne čitaju, ništa ne znaju niti žele da znaju.
Jebote on ima osećaj. Pokret doneo i ozvaničio odluku, i sada će se to izmeniti jer čovek ima OseĆaJ.
- Post n°988
Kakva bi to trampovština bila da je on predsednik! Mada ni sad nismo daleko od toga.
- Post n°989
Tabadabadum, tabadabadum. pic.twitter.com/sZq1rKbmBJ
— Dick Whistler (@WhistlerDick) April 24, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°991
ovakvog čoveka ste našli da napadate
strašno