Didn't think he had it in him.
opozicija
- Post n°926
Re: opozicija
Svaka cast.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°927
meni se čini da je ldp ispao iz svih kombinacija za ove izbore, nisam odgledala utisak sinoć,
ne znam kakav je čedomirov stav, da li je đorđo na liniji ili ne.
ne znam kakav je čedomirov stav, da li je đorđo na liniji ili ne.
- Post n°928
William Murderface wrote:Svaka cast.
+1
da se podsetimo ko je verovo u dordjоa kad se nije smelo
МекРиди wrote:иначе овај мали Чедин је јако срчан и изгледа ко Ђиласов син.има и Чедин афористичарски ген.каже коалиција љотића и сан франциска
МекРиди wrote:
а то је овај што сам га ја данас похвалио што изгледа ко Ђиласов син.јесте,одличан је.подсећа на те помало заборављене дебатнике од пре 25 година.дисциплинован као ови садашњи али има и духа.зна да убаци фразу да је запамтиш а опасно је срчан
_____
ova zemlja to je to
- Post n°929
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°931
“Вучић је у овом тренутку постао највећа безбедносна претња за Србију и хитно мора бити изолован. Дакле војска и полиција треба да преузму власт у овој држави и треба да заштите државне границе од мигрантске кризе која долази. Ако војска и полиција то не ураде, ја не знам ко ће то да уради”, рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у холу Скупштине Србије. Он је навео да мигранти који улазе у Србију нису породице које беже са ратом захваћених подручја, а “које апсолутно треба помоћи”, већ војно способни мушкарци “од 18 до 30 година без личних докумената, то су људи без идентитета и носе озбиљне безбедносне претње за Србију”.
poludje potpuno.
poludje potpuno.
- Guest
- Post n°932
Predsedniče @ZoranLutovac da li i vi sa ovim govedom putujete ka “severnoj Srbiji” i gde vam je ta “severna Srbija” zapravo? https://t.co/kmhB4fWKXJ
— UžičkaRepublika (@gjesic) March 7, 2020
Poslaniče i predsedniče Resornog odbora za poljorivredu @gjesic takva pitanja možete da mi postavite u DM, a ne da se nabacujete na volej tabloidima. Pozovite me da zajedno po Vojvodini promovišemo program za poljoprivredu koji ste napisali. https://t.co/QxnRNp6CrC
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) March 7, 2020
- Post n°935
Sad razmisljam da li je moguce da su ove ljude zaista skupili, a da im ih nisu poslali iz SNS.
Mislim da je moguce (sto ne znaci da je tacno) - npr ako im je prisao lokalni odbor DS, ili ako ne ceo odbor, onda neki vidjeniji lokalni DSovac, pa pozvao svoje stare clanove.
_____
- Post n°936
Vidis da su Olenikova gostovanja u Hit Tvitu dala rezultat
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°937
_____
- Post n°938
William Murderface wrote:npr ako im je prisao lokalni odbor DS, ili ako ne ceo odbor, onda neki vidjeniji lokalni DSovac, pa pozvao svoje stare clanove.
Sta znam, ne deluju mi ni kao DS glasaci, ovo su penzosi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°939
Ma i glasaci DS su listom penzosi...
_____
- Post n°940
Ma nije da du bas sve penzosi
Ovo ce biti najludji izbori ikad
Ovo ce biti najludji izbori ikad
- Post n°941
Ja sam poprilično siguran da su svi ovi na slici iz SNSa.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°942
Kod Vidosava. Prva tribina UDS. U Botunju. Vidodav Stevanovic, Aleksandar Olenik, Aleksandar Marton pic.twitter.com/W3fdt5PuFw
— Milan Mića Jovanović (@MilanMJovanovic) March 7, 2020
- Post n°943
Svaka cast strukturama moci Srbije na smislu za humor i zajebanciju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°944
Јел Видодав онај што даје вид/привид, или онај што види па дави?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°946
Uh, omatorila Nataša skroz.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°947
Iz rubrike Gde su, sta rade
Milojko Pantic je imao neko sudjenje pre dve nedelje ali nije mogao da ode na njega zbog problema sa ledjima pa je i emisiju radio iz kreveta (na 1:48 je trenutak kad ga je secnulo)
Srecom, proslo ga je. Govorio je i na protestu ovog vikenda, ucestvovao je u setnji, itd https://www.youtube.com/watch?v=cJ2gGN9vzwI
Milojko Pantic je imao neko sudjenje pre dve nedelje ali nije mogao da ode na njega zbog problema sa ledjima pa je i emisiju radio iz kreveta (na 1:48 je trenutak kad ga je secnulo)
Srecom, proslo ga je. Govorio je i na protestu ovog vikenda, ucestvovao je u setnji, itd https://www.youtube.com/watch?v=cJ2gGN9vzwI
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°949
ako postoji neki dogovor u određenim strankama (Narodna, Dveri...) da se širi panika, podržavam sve eventualne državne mere protiv takvog delovanja. eto rekao sam.
- Post n°950
ne verujem da je dogovor, samo je gluperda.
_____
????