Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

ficfiric

opozicija - Page 20 Empty Re: opozicija

Post by ficfiric Sun Dec 22, 2019 3:37 pm

Gargantua wrote:nema datum, nema impresum, formalno ovo je letak od dva dvolista.

Fantomske novine, kao ono sto naprednjaci dele po Sapcu, s vremena na vreme. Nisam siguran da ovo nije kaznjivo ali sns to radi vec godinama

opozicija - Page 20 EIwevVKUwAEbEOT

_____

Uprava napolje!

♏

Post by ♏ Sun Dec 22, 2019 3:38 pm

Nemaju strip. opozicija - Page 20 3363120308
    паће

Post by паће Sun Dec 22, 2019 4:04 pm

♏ wrote:Nemaju strip. opozicija - Page 20 3363120308

Полепиш насловнице једну до друге, долепиш балончиће, ето разоноде.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Zuper

Post by Zuper Sun Dec 22, 2019 7:35 pm

plachkica wrote:

To trebaju da dele stranacki aktivisti dveri, ds, ns...sirom srbije svakog dana.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Jan 06, 2020 5:26 pm

kakvo divljanje manjeg zla tj njihovih botova oko slucaja ovog pedofila. SvE jE To ZaMeSiO SnS
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Jan 14, 2020 9:28 am

opozicija - Page 20 EOL1jY7W4AIxb85?format=jpg&name=large

Prvo i najvaznije. Nije komunikolog. 

Drugo, u periodu od oktobra 2015te do jula 2016te Zoran Torbica je bio sluzbenik administracije Aleksandra Vucica, na poziciji specijalnog savetnika, ministarke za drzavnu upravu i lokalnu samoupravu Kori Udovicki.

_____
    ????
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Jan 14, 2020 9:34 am

dakle genijalni plan ide ovako

uvesti eko takstu udzericama
    zabraniti saobracaj u centru grada
    podici cenu taksi usluga kojima ce biti dozvoljen pristup centru grada
    uvesti uber na baterije
    trotinete na baterije

profit

realno je problem kostolac, I kad ne duva neki vetar

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jan 14, 2020 9:38 am

Sve ce se srediti ako ukinu jos dve linije trolejbusa
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Jan 14, 2020 9:38 am

Ne razumem se, nisam to hteo da kazem. Vise me muci sta sve spada u rezim. Pitali ga ljudi na internetu ovo sto i ja pitam, pa kaze:

opozicija - Page 20 HA7bMLsh_bigger

[size=15]Zoran Torbica

@torbica

[/size]
    Replying to
    @good_neighbor
    and
    @SavezZaSRB

Bavio sam se eupravom, pa šta?

mislim meni je dosta neprihvatljivo da se bude savetnik Kori Udovicki a opoziciji nije. Meni je takodje neprihvatjlivo da se bude Vucicev ministar obrazovanja, a N1 misli da nije, jer zovu Verbica da prica protivu Megatrenda.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jan 14, 2020 9:41 am

pa šta?

mora jednom da se uvede neka kazna za sadasnje ili bivse drzavne sluzbenike kada kazu ovo u vezi sa svojom javnom funkcijom
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jan 14, 2020 9:45 am

I sta uopste ima komunikolog, ako je uopste komunikolog, da prica u vezi sa zagadjenjem vazduha? Mogli su da pozovu i nekog slikara ili arheologa, svejedno je.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Jan 14, 2020 9:56 am

Zavrsio je Fakultet za inzenjerski menadzment, odsek koji se zove Menadzment u informaciono- komunikacionim tehnologijama. Zvanje koje se stice sa tim je "master inzenjer menadzmenta". 

Tako da nije komunikolog. 

Ima Istok odgovor na to pitanje: 

[size=15]Istok Pavlović

@istok

·
    7h

[/size]
    evo ja znam čoveka 10+ god a taj podatak ne znam a realno i zabole me, TRENUTNO on koristi svoj tviter da digne svest oko problema koji svi udišemo, i to je super.

Mene dosta pogadja sto jednom kad ovo prodje i kad bude narodni odisaj, skupice se Kaligule i tuci ce Mileta jer je isao na miting da ga ne otpuste sa posla, a sve ove srbljanovic, torbice, jovane djindjic ce da nastave i dalje ko da nista nije bilo. Pa sta.opozicija - Page 20 1949538119

_____
    ????

Post by MNE Tue Jan 14, 2020 10:53 am

https://www.facebook.com/FaustDoktor/videos/584432279044047/
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Tue Jan 14, 2020 2:48 pm

Знам лично Торбицу, продао ми је неки рачунар 2001. Тада је имао минђушу у увету и глумио је Дел Боја по Београду, гузио се око свега што има везе са рачунарима, али није знао ништа да ради конкретно осим да их продаје. Сада је дочекао је својих пет минута.

Кад би сте само знали колико он мало заправо зна и уме да уради. Запрепашћује ме га је неко пустио да ради на озбиљним, државним пројектима, човека без икакве школе. Исто као и Исток немам проблем са тиме да ради на е-управи. Ово је доба кад сви могу све, па и комплексне државне системе може да пише, тестира и руководи било ко, па што не би и један такав карактер.

Није умео да организује пишљиво форумско окупљање, то су морали други да раде. Не верујем ни да сада може. Али је усавршио гужење, алал вера. Ни мање ни више него саветник министра.

Post by MNE Tue Jan 14, 2020 3:13 pm

Janko Suvar wrote:Zavrsio je Fakultet za inzenjerski menadzment, odsek koji se zove Menadzment u informaciono- komunikacionim tehnologijama. Zvanje koje se stice sa tim je "master inzenjer menadzmenta". 
    hm valjda menadzer inzenjerstva onda?
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Jan 19, 2020 1:01 pm

“Bojkot bi mogao da ima smisla kad 50 odsto birača ne bi izašlo na te izbore”, kaže Dragoljub Mićunović, nekadašnji predsednik Demokratske stranke. Dodaje i da je vlast “poljuljana” brojnim aferama, ali da neće pasti sama od sebe, ukoliko je neko, kaže, ne gurne.
    “Bojkot ostaje besmislen od početka do kraja. On je pasivan i ima opasnu crtu. Ako ne učestvujete na izborima, vi ste van legalnih institucija gde je ključan parlament. Ostaje i ono pitanje – šta posle tog bojkota? Ništa, videćemo…Pravi se napetost u društvu gde pokušavate da vanparlamentarnim sredstvima kroz građansku neposlušnost, konflikte, demonstracije, ugrožavate vlast. Time ostavljate polje za represiju vlasti i zaoštrenost unutar društva, što nije dobro i ne znamo gde vodi. Tako da je priča o delegitimisanju izbora potpuno besmislena, Nema delegitimizacije”, kazao je Mićunović u intervjuu za list Blic.
    Dodaje da bi bojkot eventualno mogao da delegitimiše izbore kada “50 odsto birača ne bi izašlo na te izbore”.

“Ali, to se neće desiti. Videli smo u Albaniji – nije izašlo 70 odsto birača, pa ništa. Vi sad imate situaciju da po tom osnovu, vi možete da delegitimišete koliko hoćete postojećih vlada gde na izbore nije izašlo 50 odsto birača. Onda uzmete 50 odsto od tog broja i vlada se faktički sa 20-25 odsto podrške. Koja je to legitimacija ako hoćemo ozbiljno da tretiramo građanina”, upitao je Mićunović.
    Komentarišući najave o smanjivanju izbornog cenzusa sa pet na tri odsto, Mićunović kaže da je ta mera “rizična i za Vučića i za njegove protivnike”.
    “U slučaju visokog cenzusa, veliki broj manjih partija ostaje u bubnju i njihovi glasovi se pripisuju najvećoj partiji, dakle, njemu. Ta razlika između pet i tri odsto može da obuhvati nekoliko stotina hiljada glasova i on će te glasove izgubiti time što će se provući oni koji sa cenzusom od pet odsto ne bi prošli. Sa tog stanovišta, on šteti sebi. On razmišlja taktički i cela njegova motivacija za spuštanje cezusa je da bojkot izbora obesmisli, ali izgleda da nije ukalkulisao tu štetu. Logično bi bilo da ne dira cenzus i kao najveća partija ne dozvoli drugima da mu se približe, ali on radi obrtuto i to deluje demokratski, iako to nije”, ocenio je Mićunović.

Odma da predupredim, ne mislim da Micun radi za rezim, ne misilm da je svako ko je protiv bojkota rezimski covek (verujem da Sunatovac i Comic jesu rezimski ljudi). Takodje ne mislim da bi stranka mogla da cenzurise veterana da izlazi sa svojim misljenje niti bi trebalo to da radim. 

Mislim doduse da gresi oko ovog stava.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Jan 19, 2020 1:27 pm

Ja sigurno ne radim za Vucica i uopste nisam ubedjen u celishodnost bojkota, s tim sto ni izlazak na izbore pod ovim uslovim sam po sebi nije resenje. Odnosno, nijedan od ta dva cina sam po sebi nije resenje.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Jan 19, 2020 1:38 pm

to ostaje da utvrdimo!  opozicija - Page 20 1399639816 

po meni je dobra stvar bojkot jer govori da nije redovno stanje i samo jos jedna losa administracija, nego je sam poredak ugrozen.

_____
    ????
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Jan 19, 2020 2:55 pm

[size=15]Бошко Обрадовић

@BoskoObradovic

[/size]
    [size=23]Да ли је могуће: од комунисте, "јахања попова" и Голог отока, преко лажног дисидента и договора са Милошевићем, до вечног користољубља лажног патријарха демократије и дила са Вучићем? Најбоље да коначно сам изађе на изборе да видимо колику то подршку има?![/size]

Beograd -- Poslanik DS Radoslav Milojičić Kena rekao je da zahteva od rukovodstva stranke hitan izlazak iz antievropskog SzS u koji kako je rekao, građani odavno ne veruju

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jan 19, 2020 5:46 pm

boško dir'o mićuna
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Jan 19, 2020 6:36 pm

[size=15]Zoran Lutovac

@ZoranLutovac

·
    4h

[/size]

Molim sve u opoziciji da prestanemo da se bavimo jedni drugima i da se okrenemo borbi protiv autokratije.
    #Bojkot

_____
    ????
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Jan 19, 2020 6:37 pm

a ima i ovo

opozicija - Page 20 EOqUu5kXUAYz4Kx?format=jpg&name=medium

_____
    ????
    Filipenko

Post by Filipenko Sun Jan 19, 2020 11:03 pm

opozicija - Page 20 286371741
    kondo

Post by kondo Sun Jan 19, 2020 11:09 pm

bosko unosi zivinu

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jan 20, 2020 12:30 am

daj puknite vise pa da se bavimo necim smislenim

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 07, 2024 5:32 pm