misliš da ne deli poslodavca sa mišicom?
opozicija
- Guest
- Post n°251
Re: opozicija
ja sam se za tog bakića zainteresovao nekidan
- Post n°252
Mr. Moonlight wrote:ja sam se za tog bakića zainteresovao nekidan
mislim da ne deli. sto ne znaci da apsolutno sigurno nema "poslodavca", ali ga ne deli sa ovim.
- Guest
- Post n°253
ok, hvala
ja nemam pojma čiji je on mali, sve što sam pročitao u poslednjih par dana mi deluje poprilično besmisleno, kao kad čitam ficfirica npr, što ne mora da znači da radi za nekoga, ali nikakav smisao ne mogu da nađem
ja nemam pojma čiji je on mali, sve što sam pročitao u poslednjih par dana mi deluje poprilično besmisleno, kao kad čitam ficfirica npr, što ne mora da znači da radi za nekoga, ali nikakav smisao ne mogu da nađem
- Post n°254
Ja za Jova odavno mislim da je lazni opozicionar. To sam i ovde pisao davnih dana. Nagovarao je Borka da napusti DS pa ga je odjebao. Kad se vecina odlucila za Jankaru, on je podrzavao Belog. Posle je podrzavao Gradjanski front da bi kasnije doslo do njegovog razbijanja a verujem da je on u tome imao ulogu.
Inace, kao i devedesetih, cesto se moze cuti da je potreban jedinstven nastup opozicije i pljuvacina obicno ide ka onom ko narusava to jedinstvo - nekad prema Djindjicu, kad ode na kanabe ili prema Vuku, kad napusta dos ili kad smenjuje Djindjica.
Onom ko je u tom trenutku u savezu, oprasta se "ruzna proslost". Tako se i sad oprasta Bosku "da ovi odu a da se oni ne vrate", oprasta se i Tadicu razbijanje DS-a, to se oprasta i Djilasu, kao i saradnja sa Vucicem dok je vodio KSS...
Inace, kao i devedesetih, cesto se moze cuti da je potreban jedinstven nastup opozicije i pljuvacina obicno ide ka onom ko narusava to jedinstvo - nekad prema Djindjicu, kad ode na kanabe ili prema Vuku, kad napusta dos ili kad smenjuje Djindjica.
Onom ko je u tom trenutku u savezu, oprasta se "ruzna proslost". Tako se i sad oprasta Bosku "da ovi odu a da se oni ne vrate", oprasta se i Tadicu razbijanje DS-a, to se oprasta i Djilasu, kao i saradnja sa Vucicem dok je vodio KSS...
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°255
ko je stvarna opozicija?
ovde je stalno u igri 5 igrača, ostalih 7 su na klupi i ulaze kad trener kaže ajd
često im se desi na otpadne neki ok igrač zbog zato:
"Teodosić u drugom poluvremenu nije igrao jer je to bila moja odluka, a i zato što sam želeo da testiram tim, da dobijem odgovore od drugih", rekao je Đorđević posle utakmice.
ovde je stalno u igri 5 igrača, ostalih 7 su na klupi i ulaze kad trener kaže ajd
često im se desi na otpadne neki ok igrač zbog zato:
"Teodosić u drugom poluvremenu nije igrao jer je to bila moja odluka, a i zato što sam želeo da testiram tim, da dobijem odgovore od drugih", rekao je Đorđević posle utakmice.
- Post n°256
ficfiric wrote:Ja za Jova odavno mislim da je lazni opozicionar. To sam i ovde pisao davnih dana. Nagovarao je Borka da napusti DS pa ga je odjebao. Kad se vecina odlucila za Jankaru, on je podrzavao Belog. Posle je podrzavao Gradjanski front da bi kasnije doslo do njegovog razbijanja a verujem da je on u tome imao ulogu.
ova i ovakva pljuvacina je preterana. 90tih nije bilo socijalnih mreza. danas postoje i sve to zajedno kad se pogleda izgleda kao nesto od cega bi covek najradije pobegao. ne svaki covek, ne mozda ni vecina, ali, bojim se, dovoljno. s tim sto, takodje za razliku od 90tih, danas i mogu da pobegnu (lep broj)
- Post n°257
Nema Jovo nikakve veze sa ovim trojancima, naprosto nije jos shvatio da se politickim akterima drugacije mere izjave nego nezavisnim komentatorima, sto je on do sada bio.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°258
+1William Murderface wrote:Nema Jovo nikakve veze sa ovim trojancima, naprosto nije jos shvatio da se politickim akterima drugacije mere izjave nego nezavisnim komentatorima, sto je on do sada bio.
- Post n°260
Pa nije uradio nista narocito, samo su mediji izvukli ono sto zvuci najsenzacionalnije, a ceo tviter odmah skocio.
Rekao je da ne zna da li bolje bojkot ili izbori, da on licno u ovom trenutku misli da su izbori manje losa opcija, ali da svakako nece sam odlucivati o tome. Skoro istu stvar je rekao i pre par meseci, da je izlazak na izbore los jer se njime daje legitimiter rezimu, ali da je bojkot takodje los jer se ljudima uskracuje mogucnost da glasaju protiv rezima.
Sad je ispalo da je potpuno okrenuo curak, a zapravo nije, nego je trapav i ne razume da ce se poruke koje salje citati na drugaciji nacin kad udje u politiku.
Rekao je da ne zna da li bolje bojkot ili izbori, da on licno u ovom trenutku misli da su izbori manje losa opcija, ali da svakako nece sam odlucivati o tome. Skoro istu stvar je rekao i pre par meseci, da je izlazak na izbore los jer se njime daje legitimiter rezimu, ali da je bojkot takodje los jer se ljudima uskracuje mogucnost da glasaju protiv rezima.
Sad je ispalo da je potpuno okrenuo curak, a zapravo nije, nego je trapav i ne razume da ce se poruke koje salje citati na drugaciji nacin kad udje u politiku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°261
dža ili bu šalje jasniju poruku od raznih stvarnih doktora koji nisu plagirali originalne doktorate
meni je katastrofalno kada opozicija, bilo koja, ne kaže jasno i glasno kako je nemoguće učestvovati u političkom sistemu i medijskom prostoru ovakve srbije
zato smo i osuđeni na to da je vučiću opozicija đilas
pa ne, neću da budem beli listić, nego će da mu belina bude veća od beline rutil TiO2 dobijenog hlornim postupkom
meni je katastrofalno kada opozicija, bilo koja, ne kaže jasno i glasno kako je nemoguće učestvovati u političkom sistemu i medijskom prostoru ovakve srbije
zato smo i osuđeni na to da je vučiću opozicija đilas
pa ne, neću da budem beli listić, nego će da mu belina bude veća od beline rutil TiO2 dobijenog hlornim postupkom
- Post n°262
KinderLad wrote:Pri tom, ne govorim ovde o pojedinim ljudima za koje je jasno da su "normalizatori" ili direktno ucestvuju ne u vlasti, ali u "sistemu". Ali bih sa mnogima od ovih na slici i dalje mnogo radije sedeo za istim stolom nego sa Boskom Obradovicem. Ili Jeremicem.
Glasao bi za Boska i Vucinu samo da su za nato.
Kao sto ti smeta jer se napada Sunatovac.
Sa time u vezi, smesno je da se drzi preterano do tvog stava jer tebe zanima samo jedna agenda, necu ulaziti u to zasto je to tako.
Naravno da treba praviti jasnu deferencijaciju, proslo je 8 godina, kome do sada nije jasno kako treba i sta je na sceni nije ni bitno.
- Post n°263
William Murderface wrote:Nema Jovo nikakve veze sa ovim trojancima, naprosto nije jos shvatio da se politickim akterima drugacije mere izjave nego nezavisnim komentatorima, sto je on do sada bio.
Slusaj sta ti ficifriic kaze.
Nije ovo prvi put.
- Post n°264
Zuper wrote:Slusaj sta ti ficifriic
uh
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°265
Zuper wrote:KinderLad wrote:Pri tom, ne govorim ovde o pojedinim ljudima za koje je jasno da su "normalizatori" ili direktno ucestvuju ne u vlasti, ali u "sistemu". Ali bih sa mnogima od ovih na slici i dalje mnogo radije sedeo za istim stolom nego sa Boskom Obradovicem. Ili Jeremicem.
Glasao bi za Boska i Vucinu samo da su za nato.
Kao sto ti smeta jer se napada Sunatovac.
Ne, nije Sutanovac, nek ga napada ko kako hoce sto se mene tice. Za Boska bih mozda, eventualno slucajno glasao u nekoj najsiroj koaliciji da je za makar EU. Za Jermica ne verujem ni tada.
Sa time u vezi, smesno je da se drzi preterano do tvog stava jer tebe zanima samo jedna agenda, necu ulaziti u to zasto je to tako.
ko te tera
- Post n°266
ficfiric wrote:Ja za Jova odavno mislim da je lazni opozicionar. To sam i ovde pisao davnih dana. Nagovarao je Borka da napusti DS pa ga je odjebao. Kad se vecina odlucila za Jankaru, on je podrzavao Belog. Posle je podrzavao Gradjanski front da bi kasnije doslo do njegovog razbijanja a verujem da je on u tome imao ulogu.
Potpuno je logicno da Jovo odjebave te tzv. opozicionare, jer je covek u sustini socijalista/komunista, i nigde se sa kreaturama od demokrata, liberala, kvazigradjanista i slicnim ne oseca dobro. I onda je najmanja sitnica - a sigurno ima veoma krupnih stvari iza scene koje su njima unutra vidljive - dovoljna da popizdi i odjebe bagru. Sto ne znaci da on nije deo bagre, naravno, ali videcemo vec. Sasvim je jasno da je lazni savez za srbiju zapravo gomila sa kojom treba postupiti istim metodama kao sa vucicem prvom prilikom.
Inace, Anasonovicka Cuj to, ona pokrenula proteste, kako da ne. I Borko hteo da govori, ona rekla ne moze. Hahahahah. Kakve gluposti seju ovde zapadne sluzbe, cak ni nalog da je popularisu u jednom stranom glasilu ne moze da prodje normalno bez jadnosti. Totalno odsustvo mozga i stila, a kamoli politicke pameti. Pa ljudi su se okupili da protestvuju jer je Borko dobio po glavi (tj. to je bio povod da izraze sva nezadovoljstva ovim rezimom), a ne zato sto ih je mocna Anasonovicka pozvala megafonom da izadju.
- Post n°267
Pa ima istine, eto npr. informer to isto prenosi posto rade u sinro modu informer-blic prethodnih dana.
Uostalom, inf. je sponzorisan od sorosevog fonda posredno, ne znam da li je jos.
Uostalom, inf. je sponzorisan od sorosevog fonda posredno, ne znam da li je jos.
- Guest
- Post n°268
ficfiric: jovo nije opozicionar
isto ficfiric: kleo se u julovca iz sps vlade, prangiju
- Post n°269
E, imam super ideju za dugometražni film. Zvao bi se "Šta Mile želi?". Radnja prati Peđu, sada već sredovečnog advertajzing lafa, koji slobodno vreme troši na antivučićevski angažman po društvenim mrežama. Njegova fiksacija je pre svega Mile, kako on naziva nisko obrazovane muške pripadnike Vučićevog biračkog tela. Peđin odnos sa Miletom je... komplikovan. On zazire od Mileta zato što je priprost, neobrazovan, ne ceni kulturu, i što je najgore - glasa za Vučića. Sa druge strane, snagu da se svrgne surovi diktator on vidi upravo i jedino u Miletu.
Peđa kreće u bezuspešan pohod da preobrati Mileta iz svoje okoline: šljakere sa gradilišta prekoputa njegovog ofisa, taksi štrajkače kod Slavije, vodoinstalatera koji mu popravlja kupatilo... I konačno, a ono što Peđu najviše boli, njegovog rođenog oca Peru, građevinskog tehničara u penziji, koji dane provodi tako što peca na Savi, gleda Happy i meri pritisak. Peđini pokušaji da dopre do Mileta su tragikomično neuspešni. Od taksista zamalo da dobije i batine.
Peđa pada u depresiju. Trpi mu posao, supruga, a i njegov aktivizam na Tviteru. Slomljen i razočaran, vodajući psa na stotoj jubilarnoj šetnji "1 od 5 miliona", deprimirani Peđa se odlučuje na najgore - da emigrira iz ove šugave zemlje kojoj nema spasa, i da bude kamiondžija u Švedskoj. Gnevno kontemplirajući svoj egodus, Peđa ne primećuje da mu se pseći povodac zakačio za novogodišnje osvetljenje. Nemajući strpljenja da fino otkači povodac, on ga cima iz sve snage. Nesigurna konstrukcija puca, a novogodišnji ukrasi padaju na glavu Peđi, koji gubi svest.
Posle neznano koliko vremena, Peđa se budi usred uspaničene mase koja pokušava da mu pomogne. Skida svetiljke sa sebe, otresa prašinu, i kreće natrag kući ugruvan ali srećan što nije nastradao. Polako hodajući Knez Miletinom, prolazi pored grupe šljakera koji kopaju jarak pored puta. Tu ga preseca jeziv prizor - čuje glasove radnika iako im se usta ne pomeraju! Uspaničeno produžuje dalje, međutim šokovi se za Peđu nastavljaju. Saobraćajac na raskrsnici, taksisti na stanici, ekipa iz lokalne kladionice... Svima im čuje glasove iako ne pričaju. U tom trenutku Peđa shvata - može da čita Miletove misli!
Hilarity Ensues...
Peđa kreće u bezuspešan pohod da preobrati Mileta iz svoje okoline: šljakere sa gradilišta prekoputa njegovog ofisa, taksi štrajkače kod Slavije, vodoinstalatera koji mu popravlja kupatilo... I konačno, a ono što Peđu najviše boli, njegovog rođenog oca Peru, građevinskog tehničara u penziji, koji dane provodi tako što peca na Savi, gleda Happy i meri pritisak. Peđini pokušaji da dopre do Mileta su tragikomično neuspešni. Od taksista zamalo da dobije i batine.
Peđa pada u depresiju. Trpi mu posao, supruga, a i njegov aktivizam na Tviteru. Slomljen i razočaran, vodajući psa na stotoj jubilarnoj šetnji "1 od 5 miliona", deprimirani Peđa se odlučuje na najgore - da emigrira iz ove šugave zemlje kojoj nema spasa, i da bude kamiondžija u Švedskoj. Gnevno kontemplirajući svoj egodus, Peđa ne primećuje da mu se pseći povodac zakačio za novogodišnje osvetljenje. Nemajući strpljenja da fino otkači povodac, on ga cima iz sve snage. Nesigurna konstrukcija puca, a novogodišnji ukrasi padaju na glavu Peđi, koji gubi svest.
Posle neznano koliko vremena, Peđa se budi usred uspaničene mase koja pokušava da mu pomogne. Skida svetiljke sa sebe, otresa prašinu, i kreće natrag kući ugruvan ali srećan što nije nastradao. Polako hodajući Knez Miletinom, prolazi pored grupe šljakera koji kopaju jarak pored puta. Tu ga preseca jeziv prizor - čuje glasove radnika iako im se usta ne pomeraju! Uspaničeno produžuje dalje, međutim šokovi se za Peđu nastavljaju. Saobraćajac na raskrsnici, taksisti na stanici, ekipa iz lokalne kladionice... Svima im čuje glasove iako ne pričaju. U tom trenutku Peđa shvata - može da čita Miletove misli!
Hilarity Ensues...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°271
_____
- Post n°273
Моћна је та новогодишња расвета. Ко зна шта су Бугари укапирали што ми нисмо.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°274
Mislim, strašno šta se piše u komšiluku. I to po ko zna koji put.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!