i šta kažete,
— Šesta kolona (@haarppp) November 9, 2019
ne dolazite na proteste zbog fašiste boška? https://t.co/aCs3lPgoRg
opozicija
- Post n°151
Re: opozicija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°152
ficfiric wrote:the raza
Nema vise protesta u Sapcu?
Ali sto nema prenosa iz bdg?
- Post n°153
Malo vam je sto novci odose u Beograd, sad hocete i nase prenose? Mrdnite dupe sami
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°154
U bre, staviste ga vec na vlast, cekamo prvo da tvoji odu, pa da proberemo. Sigurno nece niti Bosko.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) November 8, 2019
- Post n°155
ficfiric wrote:Malo vam je sto novci odose u Beograd, sad hocete i nase prenose? Mrdnite dupe sami
Pao dogovor u svapskoj ambasadi da Sabac bude i dalje "opozicioni"?
Hajde sto nema prenosa, skupo je to, ali je l' ima protesta?
- Guest
- Post n°156
Više opozicionih političara "demokratske i proevropske provenijencije", kao i predstavnici pojedinih nevladinih organizacija stali su iza dokumenta pod nazivom Deklaracija "Za evropsku Srbiju", koji će biti predstavljen u subotu.
Kako saznaje Tanjug, u subotu u Beogradu će o suštini Deklaracije i njenom ključnom cilju - izgradnja društva zasnovanog na demokratskim, ali pre svega evropskim vrednostima - govoriti poslanice Demokratske stranke Gordana Čomić, Nataša Vučković i Vesna Marjanović, poslanik SDS Marko Djurišć i Nenad Konstantinović, funkcioner Nove stranke Aris Movsesijan, kao i zamenik predsednika PSG Petar Miletić.
Iza Deklaracije stali su i izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević, izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar, kao i predstavnici organizacije Srbija 21, koja je i inicirala Deklaraciju.
Da li je na vidiku nova politička snaga, odnosno stranka - to izvor Tanjuga nije želeo da precizira, ali je definisao njeno mesto na političkoj sceni Srbije: "Aleksandar Vučić već ima antievropsku alternativu u Savezu za Srbiju. Ali, nema proevropsku opoziciju, a to ?e biti oni koji su okupljeni oko Deklaracije", rekao je taj izvor.
Ključna razlika između Đilasovog Saveza za Srbiju i onih koji će se okupiti oko Deklaracije je, kaže isti izvor, odnos prema Kosovu i Metohiji.
"Mi smatramo da je rešenje kosovskog pitanja apsolutno najvažnije pitanje, kako bi Srbija, kada ga reši, nastavila evropske integracije. Stav Saveza za Srbiju je - 'nećemo da rešavamo KiM, da Srbija ne bi nastavljala put ka Evropskoj uniji'", kaže izvor Tanjuga.
U dokumentu o kojem je reč navodi se, pored ostalog, da se "svaka relativizacija važnosti evropskih integracija smatra ugrožavanjem nacionalnih interesa".
"Zaustavljanje, usporavanje, ili produžavanje evropskih integracija, iz unutrašnjih ili međunarodnih razloga, bio bi trijumf neprijatelja Srbije - neprijatelja demokratije, protivnika reformi, zagovornika nerešenih problema u regionu...", piše u Deklaraciji, u koju je Tanjug imao uvid.
Potpisnici veruju da je vreme za rešavanje svih "nerešenih pitanja u regionu zato što svako dalje odlaganje, posebno kroz održavanje stanja 'zamrznutog konflikta', samo još više doprinosi odlaganju našeg suočavanja s realnošću i okretanja razvoju i budućnosti".
Uvereni smo, navode inicijatori u dokumentu, da Srbija može stati u red uređenih, modernih i razvijenih država "samo ako postane punopravna članica Evropske unije, sa demokratskim unutrašnjim uređenjem, odgovornim i transparentnim institucijama i ekonomskim i društvenim odnosima postavljenim na evropskim principima, ljudskim pravima i dostignućima".
Inicijatori okupljanja oko Deklaracije nisu hteli da odgovore na pitanje da li će svoju politiku kandidovati za izjašnjavanje građana na izborima.
Smatraju, kaže izvor, da je suština u Deklaraciji i ističu da su, kako je navedeno u dokumentu, "rešeni da s drugima, na javnoj sceni Srbije, šire i jačaju vrednosti i uverenja koja su ih okupila".
Kako saznaje Tanjug, u subotu u Beogradu će o suštini Deklaracije i njenom ključnom cilju - izgradnja društva zasnovanog na demokratskim, ali pre svega evropskim vrednostima - govoriti poslanice Demokratske stranke Gordana Čomić, Nataša Vučković i Vesna Marjanović, poslanik SDS Marko Djurišć i Nenad Konstantinović, funkcioner Nove stranke Aris Movsesijan, kao i zamenik predsednika PSG Petar Miletić.
Iza Deklaracije stali su i izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević, izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar, kao i predstavnici organizacije Srbija 21, koja je i inicirala Deklaraciju.
Da li je na vidiku nova politička snaga, odnosno stranka - to izvor Tanjuga nije želeo da precizira, ali je definisao njeno mesto na političkoj sceni Srbije: "Aleksandar Vučić već ima antievropsku alternativu u Savezu za Srbiju. Ali, nema proevropsku opoziciju, a to ?e biti oni koji su okupljeni oko Deklaracije", rekao je taj izvor.
Ključna razlika između Đilasovog Saveza za Srbiju i onih koji će se okupiti oko Deklaracije je, kaže isti izvor, odnos prema Kosovu i Metohiji.
"Mi smatramo da je rešenje kosovskog pitanja apsolutno najvažnije pitanje, kako bi Srbija, kada ga reši, nastavila evropske integracije. Stav Saveza za Srbiju je - 'nećemo da rešavamo KiM, da Srbija ne bi nastavljala put ka Evropskoj uniji'", kaže izvor Tanjuga.
U dokumentu o kojem je reč navodi se, pored ostalog, da se "svaka relativizacija važnosti evropskih integracija smatra ugrožavanjem nacionalnih interesa".
"Zaustavljanje, usporavanje, ili produžavanje evropskih integracija, iz unutrašnjih ili međunarodnih razloga, bio bi trijumf neprijatelja Srbije - neprijatelja demokratije, protivnika reformi, zagovornika nerešenih problema u regionu...", piše u Deklaraciji, u koju je Tanjug imao uvid.
Potpisnici veruju da je vreme za rešavanje svih "nerešenih pitanja u regionu zato što svako dalje odlaganje, posebno kroz održavanje stanja 'zamrznutog konflikta', samo još više doprinosi odlaganju našeg suočavanja s realnošću i okretanja razvoju i budućnosti".
Uvereni smo, navode inicijatori u dokumentu, da Srbija može stati u red uređenih, modernih i razvijenih država "samo ako postane punopravna članica Evropske unije, sa demokratskim unutrašnjim uređenjem, odgovornim i transparentnim institucijama i ekonomskim i društvenim odnosima postavljenim na evropskim principima, ljudskim pravima i dostignućima".
Inicijatori okupljanja oko Deklaracije nisu hteli da odgovore na pitanje da li će svoju politiku kandidovati za izjašnjavanje građana na izborima.
Smatraju, kaže izvor, da je suština u Deklaraciji i ističu da su, kako je navedeno u dokumentu, "rešeni da s drugima, na javnoj sceni Srbije, šire i jačaju vrednosti i uverenja koja su ih okupila".
- Post n°158
Kakva banda.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°159
Aris Movsesijan
Sve se mislim: "Hm, to ime mi je odnekud poznato. I to ne po dobru". I onda se setih:
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°160
Rešavanje kosovskog pitanja je apsolutno najvažnije pitanje (kakva ne pismenos) ali koja je naša platforma za rešavanje istog tog pitanja ne bumo naveli.
- Post n°161
Meni je ovi najjace:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°162
Mislim, Antonijeviceva podrska je priznanje da je cela sarada oko dijaloga sluzila samo ovome. Ne da nismo znali
_____
- Post n°163
0.47% na izborima, oćemo kladžu?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°164
Sakupio Vučić opoziciju za izbore.
- Post n°165
Ima li posla u kazalistu na rivi dobri moj caca ili su svabe i to zavrnule?
Eh, nisi trebao da saljes vatrogasce na slovenacku granicu a ni Janez na kroacijsku.
Vi ste njemacke kolonije a oni su rigidni kada im neko pravi probleme.
Eh, nisi trebao da saljes vatrogasce na slovenacku granicu a ni Janez na kroacijsku.
Vi ste njemacke kolonije a oni su rigidni kada im neko pravi probleme.
- Post n°166
Splitski HNK nije na Rivi.
- Post n°169
Ne razumem šta je Pusiju na pameti sa ovim. Opozicioni birači znaju za jadac. Niko neći izaći da glasa za ove luzere. Ni za Mišu Vacića, ni za Šešelja, ni za Čanka... Niko od njih neće preći cenzus.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°170
novi sad je inace izlepljen plakatima ovdasnjeg vucicevskog smeca "vojvodjanski front"
- Post n°171
Nije bitno, raspodeliće on taman koliko kome bude trebalo.
- Guest
- Post n°172
Летећи Полип wrote:Ne razumem šta je Pusiju na pameti sa ovim. Opozicioni birači znaju za jadac. Niko neći izaći da glasa za ove luzere. Ni za Mišu Vacića, ni za Šešelja, ni za Čanka... Niko od njih neće preći cenzus.
to se varas, izaci ce uhlebljena masinerija, a po potrebi ce i sns sendvicari dobiti naloge da zaokruze nesto od ponudjenog, pa lsv tako obitava na razne nacine u raznim vlastima vec 20 godina. jedino je pravo pitanje da li ce proceniti da neko od njih zaista treba da dobije neke pozicije u skupstini ili ce samo glumiti debile sa po 2-3%
- Post n°173
Летећи Полип wrote:Ne razumem šta je Pusiju na pameti sa ovim. Opozicioni birači znaju za jadac. Niko neći izaći da glasa za ove luzere. Ni za Mišu Vacića, ni za Šešelja, ni za Čanka... Niko od njih neće preći cenzus.
Veruj mi da precenjujes informisanost opozicionih biraca.
_____
- Post n°174
ćaća wrote:Splitski HNK nije na Rivi.
Ali je karijera krenuli na Rivi.
- Post n°175
+1plachkica wrote:šta je organizacija srbija21?