bela maca wrote:menjam 7000 migranata za jednog zupera
Шта ће ти зупер, стварно?
bela maca wrote:menjam 7000 migranata za jednog zupera
bela maca wrote:O NE! CRNCI! MUSLIMANI!!
In the 2016 presidential election, Hillary Clinton criticized the senator for voting against comprehensive immigration reform in 2007 — a bill that would have opened a pathway to citizenship for 12 million undocumented immigrants while investing in border security. (Sanders, who has long supported a pathway to citizenship, says he voted against the bill because of the lack of labor protections in the bill’s guest worker provisions.)
KinderLad wrote:Jedino sto ne podržavam je da Srbija rešava probleme 50 puta bogatijih država primajući natrag ljude koji uopšte nemaju nameru da žive u Srbiji. Nema normalne države koja bi tako nešto prihvatila. Sve ostalo je rasistićko mrsomuđenje.
Papa Lazarou wrote:KinderLad wrote:Jedino sto ne podržavam je da Srbija rešava probleme 50 puta bogatijih država primajući natrag ljude koji uopšte nemaju nameru da žive u Srbiji. Nema normalne države koja bi tako nešto prihvatila. Sve ostalo je rasistićko mrsomuđenje.
pa ne prima ih natrag. ni jedna osoba nije primljena natrag u postupku readmisije.
Zuper wrote:Jebo vas Bosko.
KinderLad wrote:To sa Sandersom je potpuno izvađeno iz konteksta tj zašto je tačno on glasao protiv.
bela maca wrote:@kinder
znam za rome sa kosova što su proterani iz nemačke
ficfiric wrote:Zuper wrote:Jebo vas Bosko.
Nije valjda gay?
Nego, imas li kakvu statistiku koliko napada na Srbe su izvrsili Srbi?
Zuper wrote:KinderLad wrote:To sa Sandersom je potpuno izvađeno iz konteksta tj zašto je tačno on glasao protiv.
Ne, nije.
On se plasi za standard radnika u SAD ako se pusti previse migranata u SAD jer oni obaraju cenu rada.
KinderLad wrote:Papa Lazarou wrote:
pa ne prima ih natrag. ni jedna osoba nije primljena natrag u postupku readmisije.
Ok, ali ne znam da li postoje neki ugovori (stvarno ne znam). To ne treba da se radi (ako se radi), time se i krše ljudska prava tih ljudi, in my book.
SASUO KIŠU METAKA U KIĆU MARKOVIĆA
Srbina traže zbog ubistva vođe "Alkatraza", sad je lociran
BRUTALNO PRETUČEN POLICAJAC U PETROVCU NA MLAVI
Zadobio teške povrede, Srbi ga tukli rukama i šutirali u glavu
NEVIĐENA PLJAČKA MENJAČNICE Srbin izbušio zidove i napravio totalni haos, a uzeo samo 20 evra
Papa Lazarou wrote:KinderLad wrote:
Ok, ali ne znam da li postoje neki ugovori (stvarno ne znam). To ne treba da se radi (ako se radi), time se i krše ljudska prava tih ljudi, in my book.
Postoji ugovor iz 2010. o readmisiji naših državljana.
Postoji i izmaštani TaJnI uGoVoR koji je toliko poverljiv da nijedna osoba nije vraćena po njemu.
Bulvalno fejk njuz koji je postao folklor.
Svi koji žive od donacija moraju na izbore.
— Milan_CHE (@MilanCHE111) February 6, 2020
Kratko i jasno.
Samo da bi vam bilo jasnije ko zagovara izlazak na lažne izvore. pic.twitter.com/6Ja8NJBpE3