Reminder of #Iran's propaganda
— Heshmat Alavi (@HeshmatAlavi) January 11, 2020
Nonsense US' PSYOPS over the aircraft
"informed" IKA airport authorities: "The plane had technical faults."
US tried "to decrease Boeing's profit loss & their defeat in Ain Assad by claiming #PS752 was shot down by Iran"
(Credit: @no_itsmyturn) pic.twitter.com/wmOp9sUCoB
Блиски исток
- Post n°676
Re: Блиски исток
- Post n°677
Janko Suvar wrote:Moli Krabapl mudro rekla na tu temu jos pre neki dan:
Molly Crabapple
@mollycrabapple
·
Jan 5
Tucker Carleson isn't against war.
He wants the war to take place at the border, and for the bullets to be used against immigrants and refugees.
Molly Crabapple
@mollycrabapple
·
Jan 5
If you're approvingly reposting Tucker Carleson's clip about war with Iran -- rather than the many Iraqis and Iranians denouncing such a war --- then you are a sucker and have just been played.
Naravno da on to zeli. Svaki posten
Inace, to sto Karslon zeli na juznim granicama SAD zelim i ja na juznim granicama Srbije pa puta 10, ne znam da li ste primetili
- Post n°678
And they are still lying like sh*t!#PS752 did NOT make any unexpected moves this night.
— Julian Röpcke (@JulianRoepcke) January 11, 2020
Compare its flight path to an Aeroflot flight, an hour earlier that night.
It pulled much further north over #Parand, directly flying above the #IRGC base 6 km N-W of the city.
They survived. pic.twitter.com/9tRAQllVcG
Departures from IKA airport from 00:00 to 06:12 local time 8 Jan (10 flights, including #PS752). First image focuses on horizontal position, second image displays vertical position. PS752 departure is red line in both images. https://t.co/JMpj7igNHt pic.twitter.com/vn7F2wlXsg
— Flightradar24 (@flightradar24) January 11, 2020
- Post n°679
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°680
Ukrainian investigation team release new images showing shrapnel damage on UIA 737 wreckage. pic.twitter.com/kcPEuvpFwb
— Breaking Aviation News (@breakingavnews) January 11, 2020
- Post n°681
William Murderface wrote:Haha, muda, lol. Placenik krupnog kapitala k'o i svi na Foxu, samo malo drugacijeg.
Pa naravno, kako bi drugacije radio tamo. Ko to uopste spori? Ali jedini koji ce npr. da pozove Dzona Boltona u goste i da ga u lice isproziva.
- Post n°682
- Post n°683
- Guest
- Post n°684
- Post n°685
'ајде, схватили смо, ево и Персијанци су укапирали...rumbeando wrote:Ukrainian investigation team release new images showing shrapnel damage on UIA 737 wreckage. pic.twitter.com/kcPEuvpFwb
— Breaking Aviation News (@breakingavnews) January 11, 2020
Мислим, која је коначно поента?
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
- Post n°686
- Post n°688
Ма добро, то је техника, уосталом нису ни први, а ни једини*) који су спуцали цивилни авион, али шта је поента рецимо овог:rumbeando wrote:Poenta je da nikakvu smislenu strategiju nisu imali i da su bukvalno čekali zadnji trenutak sa priznanjem, tj. da bi ih već danas Ukrajinci optužili za opstruisanje istrage ili bi ove nezgodne slike bile objavljene.
[ltr]We:[/ltr]
[ltr]You shot down [/ltr]
#PS752
[ltr]. Here is the evidence.[/ltr]
[ltr]Mullah & Kremlin reps & media:[/ltr]
[ltr]"Fake News."[/ltr]
[ltr]"Propaganda."[/ltr]
[ltr]"Scientifically impossible."[/ltr]
[ltr]"Nonsense."[/ltr]
[ltr]"Psychological warfare."[/ltr]
[ltr]"All groundless."[/ltr]
[ltr]...[/ltr]
[ltr]"The Islamic Republic of Iran deeply regrets this disastrous [/ltr]
Едит: *) ни последњи, можеш да се кладиш.
Last edited by шумидер-модер on Sat Jan 11, 2020 12:28 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°689
pa evo, i rusi napravili jos gore njesra, a opet njima vise verujem za nuklearke nego trampu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°690
malo bili neurozni
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°691
Нису само они: тек онако, за сваки случај, и америчка ратна морнарица, такозване медије да не помињем, у званичном саопштењу гледе угрожавања сигурности пловидбе у околним водама...Mr.Pink wrote:ispalili salvu krstarecih i podigli borbenu gotovost na najvisi nivo
malo bili neurozni
...заборави да напомене да се ради о практично ненаоружаном шпијунском броду будући да лепше звучи да је до зуба наоружани Американац морао чак и опомиње...U.S. Naval Forces Central Command / U.S. 5th Fleet Public Affairs wrote:On Thursday, Jan. 9, while conducting routine operations in the North Arabian Sea, USS Farragut (DDG 99) was aggressively approached by a Russian Navy ship.
Farragut sounded five short blasts, the international maritime signal for danger of a collision, and requested the Russian ship alter course in accordance with international rules of the road. The Russian ship initially refused but ultimately altered course and the two ships opened distance from one another.
While the Russian ship took action, the initial delay in complying with international rules while it was making an aggressive approach increased the risk of collision.
The U.S. Navy continues to remain vigilant and is trained to act in a professional manner. We continue to encourage vessels from all nations to operate in accordance with internationally recognized maritime laws, standards, and norms.
_____
- Guest
- Post n°692
Mr.Pink wrote:mojne tako gari
pa evo, i rusi napravili jos gore njesra, a opet njima vise verujem za nuklearke nego trampu
rusi su drugaciji, od njihovog javasluka stradaju za sada samo njihovi
- Post n°693
Изгледа да су чекали да се смири колико је могуће да би признали.
- Post n°694
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°695
AZ-5 wrote:svaka cast ko sad tim debilima podrzi nuklearni program
Pa ko normalan podrzava bilo koji vid nuklearne proliferacije, ali nije moguce da je ovo glavni zakljucak svega sto se desilo.
_____
- Guest
- Post n°696
- Post n°697
_____
- Post n°699
_____