Блиски исток
- Post n°826
Re: Блиски исток
baš ih neće jbt
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°827
баш их оће...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°828
Eksploziju u skladištu oružja grupe Hezbolah na jugu Libana prouzrokovala je tehnička greška, saopštio je neimenovani bezbjednosni izvor.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Korisnik
- Post n°829
Ne znam jel bilo ovo spomenuto.
#BeirutBlast - The suspected cause ... Here are the bags of Ammonium Nitrate stored poorly in Beirut harbour. According news sources , the explosion was set off by workers who were "welding the doors shut to prevent stealing" . pic.twitter.com/wcOKtIsuYW
— alaqsa81090 (@alaqsa81090) August 5, 2020
- Post n°830
Taj je sad u molekulima. If he's lucky.
- Guest
- Post n°831
mene ništa ne čudi, video sam svojim očima kako čovek izliva vrelu smolu preko ruke, kako hvata cev extrudera u kom je polimer na 250C, čoveka koji kreće sa brenerom na prazan rezerboar benzina, ljude koji lopatama mešaju barut
malo njih doživi da nešto nauči iz sopstvenog iskustva, a tuđe i tako ničemu ne služi
odrao sam grlo ponavljajući da pravila postoje sa razlogom i da ko god dobije otkaz zato što ih ne poštuje mora da kaže hvala što ste mi spasili život
neverovatna je snaga neće valjda, gde god da sam radio
malo njih doživi da nešto nauči iz sopstvenog iskustva, a tuđe i tako ničemu ne služi
odrao sam grlo ponavljajući da pravila postoje sa razlogom i da ko god dobije otkaz zato što ih ne poštuje mora da kaže hvala što ste mi spasili život
neverovatna je snaga neće valjda, gde god da sam radio
- Post n°832
Is anyone checking up on Sisi's Egypt pic.twitter.com/iMs6HK7qMc
— bassem (@saadbassem) October 17, 2020
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°833
Јанош Винету wrote:Is anyone checking up on Sisi's Egypt pic.twitter.com/iMs6HK7qMc
— bassem (@saadbassem) October 17, 2020
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°835
Skroz.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°836
Spomenik Sulejmaniju u nekom libanskom selu.
Meni je ovo presmiješno.
Meni je ovo presmiješno.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°837
smesno/sumanuto/kic = meni se svidja
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°838
E da je Bata Buturovic ziv pa da tako ovekoveci trenutak svoje smrti. Kazu da je tu bilo koksa i golih zenskinja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°839
Diplomatski odnosi Katara i četiri države Zaljeva u potpunosti su obnovljeni, saopćile su u utorak saudijske vlasti poslije regionalnog samita.
“Danas je odlučeno da zahvaljujući mudrosti lidera Zaljeva i Egipta, okrenemo stranicu i obnovimo diplomatske odnose sa Katarom”, izjavio je šef saudijske diplomatije, princ Faisal bin Farhan al Saud, prenosi Beta.
Njegove izjave su uslijedile nakon što su čelnici zaljevskih zemalja potpisali sporazum “o solidarnosti i stabilnosti” u Saudijskoj Arabiji tokom samita Vijeća za saradnju zemalja Zaljeva (GCC).
U zaljevskim zemljama je izbila diplomatska kriza 5. juna 2017. kada su Saudijska Arabija, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bahreinom i Egiptom, prekinule diplomatske odnose s Katarom.Rješenje spora
Te zemlje su optužile Katar za podršku terorizmu i bliske veze sa šiitskim Iranom, regionalnim rivalom Saudijske Arabije. Katar je odbacio te optužbe.
Kuvajt je tokom te krize bio posrednik u rješavanju spora.
U grad Al-Ula na sjeverozapadu Saudijske Arabije u utorak se održava 41. zasijedanje Vijeća za saradnju zemalja Zaljeva (GCC).
Samit je počeo dan nakon što je Saudijska Arabija objavila da ponovo otvara granicu sa Katarom, tri i po godine nakon što je, zajedno sa UAE-om, Bahreinom i Egiptom prekinula odnose sa Dohom i nametnula joj kopnenu, zračnu i pomorsku blokadu.
.
Nakon prekida odnosa, četiri države su izdale spisak od 13 zahtjeva prema Kataru, uključujući i taj da ugasi Medijsku mrežu Al Jazeera
.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°840
BREAKING: US military carries out airstrike in Syria; the military response from the Biden admin. follows a series of rocket attacks on U.S. targets in Iraq. pic.twitter.com/4646zlPIEs
— MSNBC (@MSNBC) February 26, 2021
- Post n°841
Američka obavještajna zajednica zvanično je potvrdila da je saudijski princ Mohammad bin Salman odobrio ubistvo novinara Jamala Khashoggija, javlja Anadolu Agency (AA).
Američka obavještajna zajednica službeno je u petak okrivila saudijskog prijestolonasljednika Mohammada bin Salmana za stravično ubistvo kolumniste Washington Posta.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°842
https://twitter.com/IDF/status/1377306293627715597?s=19
- Post n°843
Kakva jeziva država.
- Post n°844
Бели медведи могу да раде шта хоће.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°845
Imam negdje fotku s telavivske pijace, hrpa military tags ogrlica IDF-a s mecima, prodaju ko suvenir.
- Post n°846
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°848
I šta sad čovek da napiše?
https://twitter.com/AyOdeh/status/1391851115776466951?s=19
https://twitter.com/AyOdeh/status/1391851115776466951?s=19
- Post n°849
Nesto na hebrejskom? Svi tvitovi ispod su na hebrejskom, o cemu se radi?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”