odljubiće se hana
DJB - Nrdule
- Post n°676
Re: DJB - Nrdule
tja, ona je lako objašnjivo, ljubav je uglavnom slepa i iracionalna.
odljubiće se hana
odljubiće se hana
- Post n°677
plachkica wrote:odljubiće se hana
Pa kad pocne sa istresanjem prljavog vesa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°678
Hana ne nosi donji ves. Pise u PMu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°679
Dživdžan da pinuje onaj crni pravougaonik na profil ako se ispostavi da (kao što moderacija ovde tvrdi) socially awkward degenerik jebe Hanu.
Takođe, neka neko pridrži egejskog škiju, najgori je inicijalni šok.
- Post n°680
A cekaj, jel bi to stvarno bilo cudo biblijskih razmera da je lokalni politicar, da proste dame, uzeo bodove u gostima kod mlade devojke koja se mota tu po sekretarijatu stranke? Nije debo, nije patuljak, nije grdan u lice, nije celav... sta mu realno fali pa da se cudimo?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°681
Dok sam shvatio...wrote:
- Post n°682
plachkica wrote:
(niko mi nije odgovorio ko je druga plava suverenistkinja na fotki sa hanom?)
i ja čekam to, ta mi je još dromfastija od hanice
dobro je egejski škija ne brigaj tuđu brigu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°683
Vilmos Tehenészfiú wrote:Nije debo, nije patuljak, nije grdan u lice, nije celav... sta mu realno fali pa da se cudimo?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°684
Tako kažu Montegrini, grdan = ružan. Ja nisam Montegrin ali mi se svidja izraz pa ponekad koristim.Erzsébet Biszak wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:Nije debo, nije patuljak, nije grdan u lice, nije celav... sta mu realno fali pa da se cudimo?
- Guest
- Post n°685
Ја мислио он стварно пита, а Пишта само пушта трач, ал` искусно, изокола...Erős Pista wrote:Inace, moj frend video Raduleta i Hanu u Bgd u nekom kaficu, kaze da se skroz ponasaju kao par. Stvar je u tome sto to, ako je tacno, samo izmesta pitanje na drugi nivo.
- Post n°686
to je trol, oni ako su par sigurno ih nećete videti u kafiću. čak ni radule nije toliko trivijalan da izvodi ljubavnicu u kafić.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°687
Ma cu pustam, trac uvelliko kruzi, samo mislim da nista ne objasnjava sve i da je tacan.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°688
Мислим да би ДБЈ једино спасло ако Ханица, као ономад Ћићолина, обећа да ће након изборне победе да да сваком Италијану Србину.
Зезам се, бре, Пишта. Ако неко пушта трач то је највероватније она, јербо тоето, тако близу а тако далеко. А Радуле није умочио, нема теорије.
Зезам се, бре, Пишта. Ако неко пушта трач то је највероватније она, јербо тоето, тако близу а тако далеко. А Радуле није умочио, нема теорије.
- Post n°689
RIK jos nije objavio listu. Ne mogu da vidim kakav je sad redosled napravio softver
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°690
Ја зимус видо у Грмечу Хану и Малагурског.
- Post n°691
Pa dobro, tako gledano ovo jeste nekakav napredak...
- Post n°692
Ja u Grmecu stalno vidjam Radula i Branku Saturn, a ponekad i Hanu. Nekad i Vojina Biljica.
S tim sto ja do pre godinu dana nisam znala ko je Branka Saturn, a ni Vojin Biljic, pa mi objasnili.
Hanu spletom okolnosti znam jos iz tinejdz dana kada je dolazila godinama u nizu u moje selo u CG.
Uglavnom, DJB u svakoj sezoni izbacuje neku novu kretensku platformu, pa nestanu. I to verovatno ima veze sa Radulovom dijagnozom. Jedna osoba koju zaista cenim se onda 2016 zajebala kada je usla kod njih u pokret i kaze da je Radule ekstremni autokrata i da je odvratan prema ljudima. Slicno kao AV, samo sto je AV nasledio veliku stranku, a Radule razbucao svoj pokret vec u povoju.
Enivejz, oni su mi isto kao PSG nebitni u velikom poretku stvari. Samo su kao neki cirkus koji prolazi kroz nas grad.
S tim sto ja do pre godinu dana nisam znala ko je Branka Saturn, a ni Vojin Biljic, pa mi objasnili.
Hanu spletom okolnosti znam jos iz tinejdz dana kada je dolazila godinama u nizu u moje selo u CG.
Uglavnom, DJB u svakoj sezoni izbacuje neku novu kretensku platformu, pa nestanu. I to verovatno ima veze sa Radulovom dijagnozom. Jedna osoba koju zaista cenim se onda 2016 zajebala kada je usla kod njih u pokret i kaze da je Radule ekstremni autokrata i da je odvratan prema ljudima. Slicno kao AV, samo sto je AV nasledio veliku stranku, a Radule razbucao svoj pokret vec u povoju.
Enivejz, oni su mi isto kao PSG nebitni u velikom poretku stvari. Samo su kao neki cirkus koji prolazi kroz nas grad.
- Post n°693
To za Radula kazu bukvalno svi koje znam, a da su u bilo kom trenutku bili u DJB, ili ga u bilo kom svojstvu upoznali. Autokrata, sociopata, narcis.
Meni je DJB i pored svoje sadasnje (a skoro sigurno i buduce) abitnosti, jedna od najjezivijih pojava na politickoj sceni, jer, kao i Levijatan, Dr Jovana i slicne natprirodne pojave ukazuje smer u kome se krece srpska politike, na sredokraci izmedju kulta, piramidalne seme i porodicnog preduzeca.
Meni je DJB i pored svoje sadasnje (a skoro sigurno i buduce) abitnosti, jedna od najjezivijih pojava na politickoj sceni, jer, kao i Levijatan, Dr Jovana i slicne natprirodne pojave ukazuje smer u kome se krece srpska politike, na sredokraci izmedju kulta, piramidalne seme i porodicnog preduzeca.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°694
...na sredokraci izmedju kulta, piramidalne seme i porodicnog preduzeca.
Toeto
Toeto
- Post n°695
dobro, znaci ispunjavam sve kriterijume kod hane
bukvalno sve. nosilac sam cak i tog CG prezimena i sa sigurnoscu tvrdim da mi je i kara veca
gde se daje potpis i u kom formatu
bukvalno sve. nosilac sam cak i tog CG prezimena i sa sigurnoscu tvrdim da mi je i kara veca
gde se daje potpis i u kom formatu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°696
Adrovići su kod Pljevalja, gore uzbrdo kad se krene ka deponiji.
- Post n°697
Cudno prezime (sve ostalo na stranu...)
- Post n°698
Radulovica ima gde hoces. U Podgorici, u Bjelopavlicima, na Cetinju, itd. Ima ih u Podmainama, gde hoces.Dobosz Esterházy wrote:Adrovići su kod Pljevalja, gore uzbrdo kad se krene ka deponiji.
Inace, hoces da te pozovem u FB Grupu:
Inicijativa za vraćanje grada Sveti Stefan u (potpuno) vlasništvo države
?
Kace ljudi slike iz proslosti. Urnebesne!
- Post n°699
Bio je jedan Admir Adrović, vrlo solidan centarfor Rudara, šuškalo se svojevremeno da će možda u Partizan.
Inače, za jadna prirodna i kulturna dobra u Crnoj Gori se ne zna da li je gore da budu u državnim ili privatnim rukama.
Inače, za jadna prirodna i kulturna dobra u Crnoj Gori se ne zna da li je gore da budu u državnim ili privatnim rukama.
- Post n°700
Odlično zapažanje!Erős Pista wrote:To za Radula kazu bukvalno svi koje znam, a da su u bilo kom trenutku bili u DJB, ili ga u bilo kom svojstvu upoznali. Autokrata, sociopata, narcis.