DJB - Nrdule
- Post n°976
Re: DJB - Nrdule
Pa nije ovo konspirologija, bukvalno himna Principa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°977
aj dobro, ja inače ozbiljno tripujem tabloid bajke pa sam ubeđen da rasta peva vučiću
- Post n°978
Pa aumnjam da peva bas Vucicu, ali je poruka svakako Mnogo smo jaki.
Kao Amadeus i Zandarmerija, a pre toga Nacional i Legija.
Kao Amadeus i Zandarmerija, a pre toga Nacional i Legija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°979
nacional
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°981
Nek se spremi Malokurski
http://www.nspm.rs/hronika/sasa-radulovic-djb-ce-imati-kandidata-na-predsednickim-izborima.html
http://www.nspm.rs/hronika/sasa-radulovic-djb-ce-imati-kandidata-na-predsednickim-izborima.html
_____
- Guest
- Post n°982
Iako je potpuni provakser? Malagurski ne samo da prezire antivakseraj već je jedan od retkih koji kapiraju mehanizam rada antivaksera, tj. da postoji čitava vrlo profitabilna industrija koja je glavni generator trendova u woo woo svetu. (Do duše, on tu pravi ekvidistancu sa farmakomafijom ali Bože moj, ne očekujem od njega previše)
- Post n°983
Cenim da nece ormah otkriti o kome se radi da bi lutkara drzao u neizvesnosti pa ce krenuti sa novom Miorlsavom Milenovic (moze da bude i M'kurski) da bi pred skupljanje potpisa izvukao dzoketa - Sada Radulovic za predsednika!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°985
San Saba Songbird wrote:Iako je potpuni provakser? Malagurski ne samo da prezire antivakseraj već je jedan od retkih koji kapiraju mehanizam rada antivaksera, tj. da postoji čitava vrlo profitabilna industrija koja je glavni generator trendova u woo woo svetu. (Do duše, on tu pravi ekvidistancu sa farmakomafijom ali Bože moj, ne očekujem od njega previše)
A je, zaboravio sam na to da je provakser. Vodio sam se onom njihovom anketom u kojoj je on na vrhu.
Jbg, ništa, moraće opet Radule da se žrtvuje...
_____
- Post n°986
“U novijoj istoriji Srbija je napravila dve katastrofalne greške – potpisivanje tajne konvencije sa Austrougarskom 1881. godine od strane kneza Milana Obrenovića i pravljenje Jugoslavije 1918. godine” – izjavio je lider DJB i obrazložio ove tvrdnje nizom istorijskih činjenica koje su usledile iza ovih događaja, a od kojih Srbija vuče posledice sve do danas.
_____
????
- Post n°987
A 1991 nije nista pogresila, ne bi Radule nista tu diro da mu daju vremeplov?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°988
Tri puta u novijoj istoriji Srbije Beču i Berlinu je bilo potrebno da privedu Srbiju svom kursu i tri puta im je u tome smetao tadašnji vladar:
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) April 18, 2021
- Mihajlo Obrenović 1868
- Aleksandar Karađorđević 1934
- Zoran Đinđić 2003
Iza njih su došli poslušni.https://t.co/w90MqlZw2u
_____
- Post n°990
Kaze Radulovic na jutjub kanalu da mora da se borimo na polju identiteta i da je najbolji plan s tim u vezi u Nacertaniju.
_____
????
- Post n°991
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started