DJB - Nrdule
- Post n°501
Re: DJB - Nrdule
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°504
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°505
posle će se jebavam po sudovima
- Post n°506
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°507
Upoznajte se sa pojmom SLAPP - strateškim tužbama u cilju suzbijanja javne participacije. Trebaće vam.
— Dario Hajrić (@romulian) 05. јануар 2020.
Iz tvitova tzv. Biljića stiče se utisak da DJB planira da počne da se služi time.https://t.co/KM6H55PnOJ https://t.co/bZgvi75Kwk
- Guest
- Post n°508
znam da je to jbg, ali jbg
- Guest
- Post n°509
Borite se protiv verbalnog nasilja u školama, na ulici,
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) January 13, 2020
u porodici, a na tviteru vam je ok?
Ako pustimo da ovakve organizovane kampanje prođu pod parolom "hej neki se zezaju", onda prihvatamo da DW kupovinom tviteraša može da nam truje javni prostor. Jer tviter je to. pic.twitter.com/Jy75AN5ir4
Švabo kolonizovo plaćenike da Radulu u školi kažu nešto ružno, društvo i država da reaguju!
- Post n°511
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°512
beatakeshi wrote:Šta li će on za naredne izbore?
ne znam, ali ne bi me čudilo da u kampanji nastavi sa ovom sjajnom strategijom samostalnog pravljenja kolaža od tvitova u kojima mu govore da je lud, debil, majmun, da se napuši kurca i umre
- Guest
- Post n°513
- Post n°514
- Guest
- Post n°515
- Post n°516
AZ-5 wrote:ja tipujem koaliciju njega levijatana i antivaksera, i naravno ulazak u skupstinu
Rekao je da ce bojkotovati ali ne mogu da se ne setim kad je onaj lik iz Balternative predlozio koaliciju DJB-Balternativa-Firer-Antivakseri, mislim da su padali lajkovi na to i sa njihove strane
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°517
- Post n°518
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°519
Pošto ne piše u tekstu, stepenasti cenzus je predložio DJB. 5% za koaliciju 2 stranke, 8% za koaliciju 3, 12% za više od 3.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) January 15, 2020
Naravno da vlasti nije prihvatljivo, jer Čeda, Čanak i ekipa ne mogu ni preko 3% cenzusa, osima ako se ne sakupe svi na gomilu. https://t.co/8fhZDUPejS
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°521
- Post n°522
Ђурађ Кастриот Скендербег од оца Ивана, мајке Војиславе, деде Павла Кaстротића од Браниловића из Зете.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) January 20, 2020
"Ko kontroliše prošlost, kontroliše budućnost. Ko kontroliše sadašnjost, kontroliše prošlost" Džordž Orvel 1984 https://t.co/9gBPq4S4is
_____
- Post n°523
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°524
kuku wrote:sad je samo pitanje kako da vaspostavimo kontrolu nad proslosti?
Ваљда над прошлошћу. Нпр научимо слова, падеже, није лоше за почетак.
_____
- Post n°525
Za oca vec je teze reci posto je arbanaski identitet gradjen u novijeg vreme, uglavnom, iz Beca tokom 19. veka i pocetkom 20. veka.
Tako imamo apsurd da su ocevi nacija kroata i arbanasa, minimum, polusrbi.
Posto je Ante Starcevic isto pola, cak je pisao cirilicom kada je molio da bude primljen na beogradski Licej, pocetkom pedesetih XIX veka. Nakon sto je odbijen, odlazi sa gorcinom u Budapest i pocinje da se upoznaje sa ugarskom propagandom spram Srba jer su Madjari poduvali u Revoluciji 1848/49 za nezavisnost a Srbi su dobili Vojvodstvo na jugu. I bila je prilicna propganda protiv Srba u to vreme u Pesti, upravo sa pricom o izdaji i saradnji sa tudjinima koju ce pokupiti Ante Starcevic.