Realno fale neke skice robota-vanzemaljaca, naših predaka sa Siriusa B koji su odlučili da se skuće u Viniči.
DJB - Nrdule
- Post n°726
Re: DJB - Nrdule
Realno fale neke skice robota-vanzemaljaca, naših predaka sa Siriusa B koji su odlučili da se skuće u Viniči.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°727
erős paprika wrote:prilagodjen je novoj ciljnoj grupi. jedino bi mogao da bude prilagodjeniji da radule u gunju jede masnu gibaju sa haninih grudi.
Ma ne, motivi su mi jasni, naravno. Nego je sve mnogo jadno sklopljeno - ove stock fotke, pomešani fontovi, fotošop neki amaterski... Izgleda su ih napustili svi dizajneri.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°728
to je namerno, corel se vratio u modu
btw neka mu slučajno neko ne kaže da u vinči nisu živeli srbi,pašće mu u vodu koncept suverenosti
btw neka mu slučajno neko ne kaže da u vinči nisu živeli srbi,pašće mu u vodu koncept suverenosti
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°729
Ali, covek je dokazao pre par meseci da jesu i da becko-berlinska skola to krije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°730
koji čovek? radul?
pregazili ih slovenski migranti,jbga
pregazili ih slovenski migranti,jbga
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°731
Procitaj ceo niz
Kako stvari stoje, izgleda da nam genetika konačno daje odgovore na pitanje odakle potičemo. Možda će nam, ako bude malo pameti, onda pomoći i da shvatimo ko smo.https://t.co/tTQRx2JKor
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 29, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°732
Lebe mekni, tek sad shvatam šta propuštamo što ne pratimo DJB jućub kanal
_____
- Post n°733
Steta sto ne moze da se vidi ko je lajkovao, da li ima medju njima partnera iz AfD-a
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°734
jesam li vam pricala kad sam upala na proslavu poslednjeg dana srednje skole uzickih maturanata........ pic.twitter.com/HZFEeO4v8r
— Hana Adrovic (@hanaadrovic) June 16, 2020
- Post n°735
ficfiric wrote:Brine me sto su zadrzali znak za restart u logotipu. Sa novom politikom, cenim da ima i novo znacenje
"Заврни!"?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°736
Au, jebote... Od Džazile i limunane, do Vinče i Mile Alečković. Što je najgore, ima smisla...
A PPPovci, ko KURVE, sakrili temu na PZD. Da se ne vidi kakva je pržiona bila tamo na Radulovića.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°737
Najgore mi je kad ovakvi istupi nisu ni dobri - nije kao da neki filmski mastermind harizme i lukavosti prodaje zmijsko ulje raji uz sarmantni demonski smesak. Ne jebote, baba neka sere bez neke ostrice, repetitivno kao student za sesticu, bez fajta, poentira sa dizanjem macke.
- Post n°738
_____
- Post n°740
Pa šta će da uradi ako pusti, da ode na infostud i odabere kategoriju "programiranje iz prve polovine devedesetih".
- Post n°741
6 meseci iskustva in an executive position
_____
????
- Post n°742
Gotov je Radule. Trebao je da se strpi, i nije trebao da onako poludi sa Vinčom i bankarima. Sad je kompromitovan za sva vremena.
_____
~~~~~
- Post n°744
Bendegúz Somogyi wrote:Never go full retard
- Guest
- Post n°745
То што ником од вођа тзв. опозиције не пада ни на крај памети да понуди оставку, без обзира што су своју партију буквално претворили у ништа (Чеда, Шешељ, Радуле), то је само још један показатељ да се заправо не ради ни о партијама а још много мање о политици, него о сектама/ фан-клубовима/ предузећима крајње сумњивог модела пословања. Када политичар после катастрофалних избора подноси оставку, то је пре свега зато да би се партији дала нова шанса. Овде је non applicable, нема ни шансе ни партије, у питању су приватни бизниси људи потписаних на листама. Са њима је и почетак и крај.
- Post n°746
kakve crne stranke, partije...to se lepo nekad zvalo - drustveno-politicke organizacijeNo Country wrote:То што ником од вођа тзв. опозиције не пада ни на крај памети да понуди оставку, без обзира што су своју партију буквално претворили у ништа (Чеда, Шешељ, Радуле), то је само још један показатељ да се заправо не ради ни о партијама а још много мање о политици, него о сектама/ фан-клубовима/ предузећима крајње сумњивог модела пословања.
- Post n°747
Uzgred rečeno, ovako je i Jovo hteo da slupa levicu.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°748
Самоуправна (само)интересна заједница.Mór Thököly wrote:kakve crne stranke, partije...to se lepo nekad zvalo - drustveno-politicke organizacijeNo Country wrote:То што ником од вођа тзв. опозиције не пада ни на крај памети да понуди оставку, без обзира што су своју партију буквално претворили у ништа (Чеда, Шешељ, Радуле), то је само још један показатељ да се заправо не ради ни о партијама а још много мање о политици, него о сектама/ фан-клубовима/ предузећима крајње сумњивог модела пословања.
- Post n°749
No Country wrote:То што ником од вођа тзв. опозиције не пада ни на крај памети да понуди оставку, без обзира што су своју партију буквално претворили у ништа (Чеда, Шешељ, Радуле), то је само још један показатељ да се заправо не ради ни о партијама а још много мање о политици, него о сектама/ фан-клубовима/ предузећима крајње сумњивог модела пословања. Када политичар после катастрофалних избора подноси оставку, то је пре свега зато да би се партији дала нова шанса. Овде је non applicable, нема ни шансе ни партије, у питању су приватни бизниси људи потписаних на листама. Са њима је и почетак и крај.
_____
????
- Post n°750
Janko Suvar wrote:No Country wrote:То што ником од вођа тзв. опозиције не пада ни на крај памети да понуди оставку, без обзира што су своју партију буквално претворили у ништа (Чеда, Шешељ, Радуле), то је само још један показатељ да се заправо не ради ни о партијама а још много мање о политици, него о сектама/ фан-клубовима/ предузећима крајње сумњивог модела пословања. Када политичар после катастрофалних избора подноси оставку, то је пре свега зато да би се партији дала нова шанса. Овде је non applicable, нема ни шансе ни партије, у питању су приватни бизниси људи потписаних на листама. Са њима је и почетак и крај.
slicna prica - otisao je, partija fakticki nestala kao bilo kakav faktor. Jedina stranka koja je kako tako opstajala i posle promene vodjstva je (ranije) bila DS. I to je bilo skrbavo i nikakvo, ali je bilo...nesto. I naravno da se zato SNS nameracio da je unisti.