DJB - Nrdule
- Post n°376
Re: DJB - Nrdule
- Post n°377
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°381
Sinoć na #DJB tribini u Šapcu bilo je ovako
— Dosta je bilo (@DostaJeBilo) November 30, 2019
Duže od tri sata smo razgovarali sa građanima o aktuelnim temama.#DJBtribina pic.twitter.com/SYNhWQhMIB
Sto se prostora tice, taj podrum je cistila grupa pesnika i slikara kom je pripadala moja keva i koju je vodio Ivan Glisic, komsija mog caleta, tako da su se u tim akcijama, vezanim za tu grupu i radio, smuvali i moji roditelji. U tom prostoru je kasnije Fleka pokrenuo nekakav klub a kad je zapalio za bg, slicne stvari je radio i tamo.
@Garg
Ko je taj Babs? Da nije ovaj sa videa iz mog posta?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°382
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°383
Ponovo u Vašingtonu. Vetrovito kao i uvek, samo ovog puta neki bolji vetrovi. pic.twitter.com/l9n6MfA66B
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) December 3, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°384
ficfiric wrote:Ljude ladno blam sto su bili tamo, nicije lice se ne vidiSinoć na #DJB tribini u Šapcu bilo je ovako
— Dosta je bilo (@DostaJeBilo) November 30, 2019
Duže od tri sata smo razgovarali sa građanima o aktuelnim temama.#DJBtribina pic.twitter.com/SYNhWQhMIB
Starohriscanska kampanja Raduloa po katakombama.
- Post n°385
Него добро му је ово, типа "ево ја смем да дођем у САД и нису ме ухапсили чим су ме видели".
_____
- Post n°386
ficfiric wrote:Ponovo u Vašingtonu. Vetrovito kao i uvek, samo ovog puta neki bolji vetrovi. pic.twitter.com/l9n6MfA66B
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) December 3, 2019
Stavio bih negde iza Glija u roze gaćama, ali sam izgubio pedantno odrađeni cutout i mrzi me da režem novi.
- Post n°387
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°388
- Guest
- Post n°391
:point_up: Država je u obavezi da kontroliše kvalitet vakcina koje uvozimo, a ne da razmišlja na koji će sve način da natera roditelje da vakcinišu svoju decu.
— Dosta je bilo (@DostaJeBilo) December 8, 2019
:syringe: Nerazumno je od roditelja očekivati da slepo veruju državi koja ih je mnogo puta prevarila.
:loud_sound:@SasaRadulovich pic.twitter.com/0xlVvtHWw0
- Guest
- Post n°392
Zanimalo bi me da čujem šta o ovom decoubici sada misle njegovi bivši apostoli i fanatici i da li ih je bar malo blam. Mislim, doveo si u Skupštinu i u politički život čoveka koji se sada zalaže za to da deca što više umiru, iako smo ti objasnili da je posredi hohštapler, Vučićev ministar i arogantna neznalica.
- Guest
- Post n°393
srecom pa ce ovaj bolid uskoro ostati samo na svom yt kanalu da sere i truje, a van skupstine i drugih mesta.
- Guest
- Post n°394
- Guest
- Post n°395
Uvredila si nas.
— Никола Полић (@_NikolaPolic) December 8, 2019
Ovo ti nije trebalo jer nas nije uopšte malo a svi do jednog smo te podržali i nazivali herojem u borbi protiv Jutke.
Sramota.
- Guest
- Post n°396
AZ-5 wrote:zanimljivo je kako sve te zdravorazumske logicare uopste ne zanima sto im drzava nema valjenu laboratoriju i resurse za kontrolu hrane, domace ili uvozne, ali zato sastav vakcina da se ispituje
srecom pa ce ovaj bolid uskoro ostati samo na svom yt kanalu da sere i truje, a van skupstine i drugih mesta.
Postoje mogućnosti da se hrana valjano kontroliše. Takoš, sasvim je OK da se ispituje sastav vakcina, tačnije da se kontroliše da li sastav odgovara onome za šta je dobijena dozvola.
Pored toga, neophodno je da vakcinacija bude obavezna i da se njeno sprovođenje kontroliše na svim nivoima.
Svakoga ko bez argumenata priča o štetnosti vakcina bih gonio po službenoj dužnosti, makar za izazivanje panike.
- Post n°397
- Post n°398
Erm... (31:00)
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°399
Од сваке амбалаже која се увезе увозник треба да да 3 за узорак, који се после анализира на некаквом спектрометру (знаће Мунлајт тачан назив), па се тачно види хемијски састав.
Примера ради код коњака се на основу елемената јасно види регија порекла. Ако анализу ради неко ко зна посао апсолутно је немогуће потурити фалсификат пића, све и да ни стручњаци не могу да осете разлику у укусу.
- Guest
- Post n°400
sada je već došlo do toga da bi bio manji blam da sam onomad glasao za Dveri umesto što sam glasao za DJB
— Viktor Marković (@Belgrade) December 9, 2019