"Interesantno" je da NIJEDAN "medij" nije preneo najnovija istraživanja IPSOS-a o rejtingu političkih opcija.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) October 28, 2020
Bojkot je ojačao SNS.
SPS 6-7% u padu.
Šapić 4-6%.
DJB između 4,5-5%.
Svi ostali 2-3% ili 1-2%.https://t.co/QnE7bx499y
DJB - Nrdule
- Post n°826
Re: DJB - Nrdule
- Post n°827
Sve jasno :grinning: https://t.co/3hFBS17yCm
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) November 8, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°828
Srećna nova 7529. svim vernicima koji slave! pic.twitter.com/IfKIYsxO15
— karapandza :hugging: (@karapandza) November 8, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°829
Šta se desilo sa ovim čovekom?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°831
Откако је измислио вернике који не славе, исто не знам ко је као ни пре што нисам знао.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°833
Летећи Полип wrote:Šta se desilo sa ovim čovekom?
Nista. 1 prosecan Vucicev ministar
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°834
spojio tri vec objavljena rada, od kojih u jednom bio koautor, nazvao to doktorat i sad je ugledni naucnik, ako mislimo na istogЛетећи Полип wrote:Šta se desilo sa ovim čovekom?
_____
????
- Post n°835
Da li znate da:
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) November 8, 2020
"Ne postoje originalni pisani dokumenti na osnovu kojih se izučava najranija istorija. Ne postoje ni prepisi koji vremenski bliski događajima koje opisuju. Svi prepisi su otkriveni u 16-17. veku. Ogromna većina je u Vatikanu."
_____
- Post n°836
Srećna nova 7529. svim vernicima koji slave! pic.twitter.com/IfKIYsxO15
— karapandza (@karapandza) November 8, 2020
Saša Radulović@SasaRadulovich
Površnost i nadmenost su roditelji gluposti.
Fun fact: svi naši manastiri nose datum po ovom kalendaru. Možete ga vidite i na zidinama Smederevske tvrđave.
Inače nova godina po tom kalendaru i ovom NASA dijagramu počinje u aprilu. Ali šta to interesuje gradžaniste
karapandza @karapandza
Ovom čoveku ne smeš ni pristojno Novu godinu da čestitaš, a da ne krene da vređa i da se svađa. Nije srpski kalendar, već vizantijski (https://sr.wikipedia.org/wiki/Византијски_календар). Grafikon nije sa NASA, nego odavde, bez da je citirao. https://galaksijanova.rs/srecna-nova-7526/
Ne da se građanista pa citira Vikipediju
Dijagram je NASA jer ga je NASA izmerila i objavila, a onda ljudi koriste taj NASA dijagram.
Srpski kalendar je korišćen na kamenim spomenicima na Balkanu mnogo pre "Vizantije".
karapandza @karapandza
Dajte link na taj NASA dijagram.
Prvo nam pojasnite nešto: da li vi, doktor ekonomije, tvrdite meni, običnom inženjeru elektotehnike, da dijagram koji sam podelio nije dijagram elektromagnetne energije Sunca na ovoj geografskoj širini i da ga je merila NASA?
Živ nisam Grinning face
https://swpc.noaa.gov
karapandza @karapandza
To što ste poslali nije web sajt NASA, nego NOAA i na toj stranici nema tog dijagrama. Prestanite da lažete. Dajte taj dijagram direktno, a ne neku opštu stranicu. Ne znam o kojoj geografskoj širini govorite. Nem Srbija jednu geografsku širinu.
Danijel Penđer@danijelpendjer
zasto ne objavite direktan link do NASA dijagrama?
Neće moći tako lako. Doktor se sam upetaljao pa će morati sam i da objavi Grinning face Evo recimo, doktor bi mogao da pita svoje prijatelje da mu pomognu da pronađe grafikon energije Sunca na prostoru Balkana u toku bilo koje godine, pa da nam svima objavi, umesto da seje sumnju Grinning face
karapandza@karapandza
Vi ste taj dijagram kopirali odavde, a ne ni sa kakvog sajta NASA ili NOAa. https://galaksijanova.rs/srecna-nova-7526/ Bez da ste izvor citirali. Već sam vam poslao link. Prestanite da lažete, dosta nam je Vučićevih laži. A i ne priliči odraslom čoveku.
10m
Razumem da vam je teško doktore, ali nećete moći lako da se izvučete iz kučina Grinning face Uvrede ne pomažu.
Da li je ovo dijagram energije Sunca tokom godine na ovim prostorima ili nije?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°837
Prvo nam pojasnite nešto: da li vi, doktor ekonomije, tvrdite meni, običnom inženjeru elektotehnike, da dijagram koji sam podelio nije dijagram elektromagnetne energije Sunca na ovoj geografskoj širini i da ga je merila NASA?
Professor of Finance @ ebs.edu, Wannabe Scientist, Economist, Geek, Father.
CV
Prof. Rasa Karapandza, PhD
Professor of Finance and Vice Dean Education
Academic Director of Master in Finance Program
EBS Business School
Gustav-Stresemann-Ring 3 65189 Wiesbaden
Telephone: (+49) 611 710 212 44
Email: rasa.karapandza [at] gmail.com
SSRN page
Facebook page for students
YouTube video channel with lectures
LinkedIn Profile
Date of Birth: January 4th 1978
Marital status: Married to Tamara
Children: son Filip, 10 years old
Education and Academic positions
2018 – present Visiting professor at NYU Abu Dhabi
2015 – present Academic Director of Master in Finance, EBS Business School, Wiesbaden, Germany
2014 – present Professor of Finance, EBS Business School, Wiesbaden, Germany
2009-14 Assistant Professor of Finance, EBS Business School, Wiesbaden, Germany
2009 PhD in Economics and Finance from Graduate School of Economic Barcelona, University Pompeu Fabra, Barcelona (summa cum laude)
2008 Visiting Scholar at the Department of Economics, New York University, USA
2006 Visiting Scholar at the HAAS School of Business, University of California at Berkeley, USA
2004 M.Sc. in Economic and Finance from University Pompeu Fabra, Spain
2002 B.Sc. in Astrophysics from University of Belgrade, Department of Mathematics, Serbia
Ne da je previše bitno.
_____
- Post n°838
Talason wrote:pa i ti si vernik, možda nisi toga svestan, ali šta je tu je
У добром си друштву. Немаш појма колико њих је покушало с тим.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°839
nisam u nekom društvu, meni taj deo nije baš jasan iako ga uvek potežu
- Post n°840
Talason wrote:nisam u nekom društvu, meni taj deo nije baš jasan iako ga uvek potežu
То ми личи на некакав принудни солипсизам, затворе те у дефиницију која нема логичке грешке, и онда верују у њу, јер им је таква природа. Нешто као стокхолмски синдром, ако си био с друге стране и мало причао с њима, и променио мишљење, онда си привремено луд и све што кажеш се не броји, а твоја сведочења се не важе. Тако и ови, кажеш да не верујеш, тек онда навале, да нпр верујем у науку. Све само да би полулогиком доказали да су у праву и победили у расправи. Који ће им курац логика уопште, кад верују управо противно њој? Кредо квија апсурдум ест итд.
Ма јепте се, наука је тачна и доказива (или оборива) веровао ти или не, веровање је сувишно. А то ваше, да је тачно, било би тачно и без веровања.
_____
- Post n°841
CNN upravo: Fajzer ce imati razlicite vakcine za razlicita trzista.
— Branka Stamenkovic (@BrankaStamenkov) November 12, 2020
Pa, mater vam xxxxx!
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°842
ne samo to, nego imaju i različite vakcine za različite bolesti
beat that branka
beat that branka
- Guest
- Post n°845
Sarin u virusu. Isto tako su mogli da napišu da u sarin stavljaju sedišta od golfa dvojke.
- Post n°846
Covid-19, malo prešao, ali za par godina kad ti otpadne nebo, bajo moj, moraš 500€ da ostaviš tapacireru da ti ga sredi da bude opet kao fabričko.
- Post n°847
jebo vas sarin, sad mi se jede sardina a nemam kod kuce
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°848
Vidi onda kod mace :pace:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°849
imam, što je najgore.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°850
kakve veze ovaj sin korduna ima sa dojebom? pitam za neupucene.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started