DJB - Nrdule
- Post n°426
Re: DJB - Nrdule
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°429
Da li ima veze sa jezikom tj. cuvenim vicom o klici?
- Post n°430
Ne moze lololo, oznaka poverljivosti internoZuper wrote:Moze li asocijacije:
Da li ima veze sa jezikom tj. cuvenim vicom o klici?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°431
Drzite se vi vasih rotarija, slobodnih zidara, kafilerija i drugih koketerija burundija.
Nemojte mi reci, bas necu da znam.
Ionako sam branio tu jadnu Hanu koju svi progone a ona je u fazonu: toliko mesa a ja vegetarijanac.
- Post n°432
Zuper wrote:A zabole me za tajna drustva burundija, vec sam to rekao.
Drzite se vi vasih rotarija, slobodnih zidara, kafilerija i drugih koketerija burundija.
Nemojte mi reci, bas necu da znam.
Ionako sam branio tu jadnu Hanu koju svi progone a ona je u fazonu: toliko mesa a ja vegetarijanac.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°434
Papa Lazarou wrote:Jebite se obojica. Hoću i ja PM ako ne ložite.
Kad dobijes, okaci... znas gde
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°436
Slobodna Televizija podnela tužbu protiv SBB, zatražena naknada štete od 328 miliona dinara
Beogradski glas (Beta) – Slobodna televizija saopštila je da je Privrednom sudu tužila kompaniju SBB i zatražila naknadu štete od 328 miliona dinara jer smatra da se taj kablovski operater oglušio o preporuke Regulatorne agencije za elektronske medije (REM) i zatvorio deo tržišta elektronskih komunikacija sa ciljem zloupotrebe dominantnog položaja.
„Nezavisni sudski veštak utvrdio je da visina nastale štete usled onemogućavanja Slobodne TV da plasira programske sadržaje putem distributivne mreže kompanije SBB, u periodu od 4. novembra kada smo postali vlasnici dozvole REM-a, pa do danas, iznosi ukupno 328.256.724,48 dinara. Preko suda ćemo zahtevati da nam bude isplaćen ovaj iznos na ime nanete štete, kao i da nam kompanija SBB pruži model saradnje koji ima sa kompanijom Adria News, vlasnikom kompanije N1, a na osnovu kog kompanija SBB distribuira program televizije N1“, navodi se u saopštenju.
Slobodna TV je najavila i da će tražiti od kompanije SBB i Adria news da priznaju da su delovali u pravcu zatvaranja dela tržišta elektronskih komunikacija zloupotrebom dominantnog položaja.
„Slobodna Televizija uputiće zahtev Komisiji za zaštitu konkurencije, a novinari Slobodne Televizije će se dopisom obratiti i Udruženju evropskih novinara Srbije, Udruženju novinara Srbije i Nezavisnom udruženju novinara Srbije, u kom ćemo ova udruženja obavestiti o gruboj zloupotrebi položaja kompanije SBB kojom krše pravo javnosti da prima informacije od javnog značaja“, dodaje se.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°437
Pritom te Slobodne naravno nema ni kod Telekoma ni drugih manjih operatera, ali o njima ni jednu jedinu reč kritike nisu rekli.
Last edited by rumbeando on Fri Dec 20, 2019 12:49 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°438
- Post n°439
ficfiric wrote:Slobodna Televizija podnela tužbu protiv SBB, zatražena naknada štete od 328 miliona dinara
Beogradski glas (Beta) – Slobodna televizija saopštila je da je Privrednom sudu tužila kompaniju SBB i zatražila naknadu štete od 328 miliona dinara jer smatra da se taj kablovski operater oglušio o preporuke Regulatorne agencije za elektronske medije (REM) i zatvorio deo tržišta elektronskih komunikacija sa ciljem zloupotrebe dominantnog položaja.
A i sta je pa cudno. Galopirajuce ludilo se nastavlja, posle antikvizacije SrBstva i antivakserstva.
- Guest
- Post n°440
ja bih rekao da je ovo glavni deo vesti i da je DJB ušao u odabrano društvo u kome su i čestiti Vuče, Čeda i Čanak.rumbeando wrote:
Pritom te Slobodne naravno nema ni kod Telekoma ni drugih manjih operatera, ali o njima ni jednu jedinu reč kritike nisu rekli.
ej Moonlight, Haymaker u potpisu. cenim. em prave dobar oi em cipelare naciste na koncertima.
- Post n°441
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°443
- Post n°444
Papa Lazarou wrote:ali za koga drugog se moglo glasati 2016? ko je imao bolji program?
Ne treba gubiti veru, on sad mora ovako ali kad osvoji vlast, uvesce red u drzavi pa ce i Danas i N1 ali i ostali mediji, morati da se ponasaju odgovornije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°445
Kvalitet vakcina u Srbiji kontroliše Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS), pa @SasaRadulovich za ovu izjavu dobija ocenu #Neistina. https://t.co/7rFoYPCPjw
— #dasenelazemo (@istinomer) December 18, 2019
Otišao Istinomer na sajt ALIMS i utvrdio da se vakcine kontrolišu. Pa hit
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) December 18, 2019
Tako su isto prošle godine "utvrdili" da se migranti neće naseljavati u Srbiji. Još samo Kesića čekam da i on objasni kako, iako u Srbiji ništa ne funkcioniše, vakcine se kontrolišu. Pa sram vas bilo. https://t.co/tirfTAMjXm
— #dasenelazemo (@istinomer) December 18, 2019
Očigledno još uvek "ne razumeju" da im je tekst ispod svakog nivoa, što smo, poučeni iskustvima iz prošlosti, znali da će biti. Baš kao i Informer kome takođe ne odgovaramo je ne izveštavaju, već su propagandni kanal.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) December 20, 2019
Prethodni je bio za migrante u kome su takođe napali istinu. https://t.co/SjCJWwkmmA
Evo još jedan "tekst" Istinomera ispod svakog nivoa. "Utvrdili" su da nacizam nije leva, globalistička ideologija. Ovaj "tekst" je iz novembra. A prethodni iz 2017.g. Znači opet radimo nešto dobro. https://t.co/znlUK6Hwl9
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) December 20, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°446
Nacizam je globalistička leva ideologija
- Guest
- Post n°447
- Post n°448
Mr. Moonlight wrote:ovde se lepo vidi kakav je, ima stil kao zuper ili uskok, nikada ne razgovara, on samo ispaljuje propagandne pamflete i pri tome se uopšte ne obazire na činjenice ili logiku
Nadobudna isprazna autisticna budaletina.
- Post n°449
Sram vas bilo!
Kakav umišljeni idiot.
- Post n°450
Država će nemačkoj kompaniji Auto-Kabel dodeliti subvenciju od 630.000 evra ili 4.200 evra po radnom mestu. @SasaRadulovich poručuje da je to deo programa potpunog uništenja domaće privrede a u cilju ekonosmkog kolonizovanja Srbije. pic.twitter.com/A3dl8wDMlL
— Slobodna Televizija (@SlobodnaTV) December 20, 2019
_____
★
Uprava napolje!