DJB - Nrdule
- Post n°226
Re: DJB - Nrdule
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°227
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°228
Dosta je bilo je na Skupštini u Sava centru izabrao novo rukovodstvo, a na čelo pokreta vratio se Saša Radulović kao predsednik, saopštio je DJB. Za njegovu zamenicu izabrana je Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić.
"Svidelo se to nama ili ne, sve stranke u Srbiji su liderske i birači se identifikuju sa jakim liderima. DJB je srećan što ima jednog takvog lidera", rekla je.
Osvrćući se na šestogodišnje političko zaveštanje DJB, Radulović je rekao: "DJB je rešenje. DJB je treća opcija. Mi smo underground, oni čiju snagu uvek potcenjuju. Mi smo buntovnici s razlogom. Mi smo anti-establišment. DJB u politiku u Srbiji donosi odgovornost. Iskustvo nas je naučilo da ne verujemo ni bivšoj ni sadašnjoj vlasti. Mi smo građani kojima se patriotizam podrazumeva. Кosmopolite koje najviše vole svoju zemlju. Ljudi koji žive od svog rada i bore se protiv svih parazita koji žive na grbači drugih. DJB je državotvorna suverenistička opcija. Nismo ni levo ni desno. Mi smo većina."
- Post n°229
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°230
- Post n°231
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°232
- Post n°233
beatakeshi wrote:
Dosta je bilo je na Skupštini u Sava centru izabrao novo rukovodstvo, a na čelo pokreta vratio se Saša Radulović kao predsednik, saopštio je DJB. Za njegovu zamenicu izabrana je Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić.
"
Osvrćući se na šestogodišnje političko zaveštanje DJB, Radulović je rekao: "DJB je rešenje. DJB je treća opcija. Mi smo underground, oni čiju snagu uvek potcenjuju.
- Post n°234
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°236
Autošovinisti u Srbiji potpomognuti novcem "NVO" (navodnici zato što ih finansiraju vlade i političari drugih zemalja, pa nisu NVO) i medijima godinama su sakrivali od ljudi činjenicu da je Đinđić bio patriota i da je ubijen kada je otvoreno počeo da brani interese Srbije. https://t.co/e6vKqFBXJr
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) October 21, 2019
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°238
- Post n°240
_____
- Post n°241
- Post n°242
William Murderface wrote:Cek kad otkrije da jeEnglezNemac izdo Drazu...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°244
Da bi nam izbrisali buducnost, prvo moraju da izbrisu proslost. Nemojte da nasu velicinu u oprastanju pobrkate sa sklonoscu ka zaboravu, nece vam se isplatiti. https://t.co/V2jztXGhyu
— Vojin Biljić (@BiljicVojin) October 21, 2019
_____
- Post n°245
Autošovinizam je teška bolest duha. Patriote osuđuju sve zločine, šovinisti samo zločine koje su počinili drugi, a autošovinisti samo one koje je počinio narod kome pripadaju. Ako niste autošovinista, onda niste "druga Srbija". Onda ste Srbija. A to je ogromna većina građana.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) 21. октобар 2019.
Kada Saša Radulović krene da se bori protiv autošovinizma to je uverljivo otprilike kao kada bi Maca Diskrecija odlučila da se bori protiv seksa pre braka. Mada, priznajem, nadrealnije je bilo kada je Borko tvrdio da je postao levičar.
— Џендер Ст. Захаријевић, политички квир (@streljanikvir) 22. октобар 2019.
ne, on nikada nije bio autošovinista.
— Џендер Ст. Захаријевић, политички квир (@streljanikvir) 22. октобар 2019.
ali nije bio ni neko ko ja na bilo koji način ukazivao na nešto što ima veze sa a od autošovinizma.
on je politička nula koja veruje da je prepoznala prazan prostor na političkoj sceni i tu bi da parkira svoje ambicije.
čedomir jovanović 2.0
Чак га ни Ћира неће... бежи од Радула као да је кужан.
- Post n°247
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°248
- Post n°249