AZ-5 wrote:kosovo kosovoooo*
DJB - Nrdule
- Post n°251
Re: DJB - Nrdule
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°253
William Murderface wrote:AZ-5 wrote:kosovo kosovoooo*
a dok monahinje i monasi zapevaju, mantijas pop na standu alan forda rutinski istresa 15 soma dinara za 5-6 fibrinih kolorki
- Guest
- Post n°254
Merkel protiv Baka Praseta.
Blic u kampanji pranja autošovinizma. Hit Ništa Frau ne prepušta slučaju. Zato i kupovina "uticajnih" na društvenim mrežama i DW i Baka Prase. Džaba vam posao.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) 24 October 2019
Berlin kolonizuje Balkan. Prva meta je kupovina javnog mnjenja. Zato su prvo kupovali medije. https://t.co/oWk10wsZRz
- Post n°255
sto bi reko malcolm tucker apropo bregzita: i'm sorry but remind me wasn't hitler on the other side?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°258
Vi se šalite? Nacionalsocijalisti su vam ultradesničari? Aman čoveče. To je levičarska, globalistička ideologija zla. Pozdrav
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) October 25, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°259
+1.beatakeshi wrote:Ma on je retardiran.
- Guest
- Post n°260
Najjači su mi ovi razočarani.
Baš mi je bio super dok je u Vučićevom režimu pozivao na masovne otkaze, zvao radnike parazitima i pozivao na smanjenje njihovih stečenih prava Zašto se sad liže sa ekstremnom desnicom, plaky & tugy?
Baš mi je bio super dok je u Vučićevom režimu pozivao na masovne otkaze, zvao radnike parazitima i pozivao na smanjenje njihovih stečenih prava Zašto se sad liže sa ekstremnom desnicom, plaky & tugy?
- Post n°261
I njih je uspeo da izgubi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°262
Fićo, šta misliš da budemo malo bolji ljudi i da prestanemo nekad sa ovim aj told ju sou tovarenjem?
Zezam se bre, neću nikad prestati
Zezam se bre, neću nikad prestati
- Post n°263
Vala, ja ne mogu da kazem aj told ju sou. Samo nisam imao simpatija za njega. Ovo ludjenje nisam mogao ni pretpostaviti. Ocekivao sam da ce da vitla po koalicijama, njuseci vlast - nesto poput Velje ili Cede... Firera, Krugolinu, svece pred ambasadom, Vincu - vala, to nisam ocekivao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°264
Polip je predvidjao DJBu transformaciju u srpski alt rajt.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°265
e, a ko je najpodesniji za i told you so prozivanje,
vuk drašković
čedomir jovanović (sa sve bebom popovićem)*
radule
saša janković
beli?
*ovaj dvojac je toliko štete napravio onom što smatramo građanskom srbijom, da ja čak ne mogu
ni da ajtoldjusoišem bez griže savesti.
vuk drašković
radule
saša janković
beli?
*ovaj dvojac je toliko štete napravio onom što smatramo građanskom srbijom, da ja čak ne mogu
- Guest
- Post n°267
plachkica wrote:e, a ko je najpodesniji za i told you so prozivanje,
vuk drašković
radule
saša janković
beli?
milošević
- Post n°268
milošević je van svake konkurencije, nije u kategoriji zajebavanja zbog budale koja
je nasamarila neke fine ljude. nema radosti kad nekom spočitavaš izbor miloševiča.
je nasamarila neke fine ljude. nema radosti kad nekom spočitavaš izbor miloševiča.
- Guest
- Post n°269
pa dobro, možda malo varam, ali sam pobedio
od ovih mi je broj 1 radule, mnogo sam se svađao i svima govorio da je zlo, a sad mi je fino da prozivam
on mi je oduvek bio na nivou onog lika što bi da uvede američki zdravstveni sistem
za mene je i ondašnji radule veće zlo od vučića, a o današnjem ne bih
od ovih mi je broj 1 radule, mnogo sam se svađao i svima govorio da je zlo, a sad mi je fino da prozivam
on mi je oduvek bio na nivou onog lika što bi da uvede američki zdravstveni sistem
- Post n°270
Nije vece zlo, samo je budala
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°272
Bezopasna budala. I da mu neko da neku moc - da mu pokloni dvotrecinsku vecinu u skupstini, za par dana bi opet ostao sam sa Krugolinom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°273
Uf, i o Mazalu (tm by Breht) su isto mislili.ficfiric wrote:Bezopasna budala. I da mu neko da neku moc - da mu pokloni dvotrecinsku vecinu u skupstini, za par dana bi opet ostao sam sa Krugolinom
- Post n°274
Mr. Moonlight wrote:pa dobro, možda malo varam, ali sam pobedio
- Post n°275
Nego, ovaj ja glasam za kodnog gavrana Gorana Svilanovica i GSS.
Ali mi je blizak srcu i drugi Goranje iz Indjije koji je nakon g17 otkrio Kadinjacu.
Ali mi je blizak srcu i drugi Goranje iz Indjije koji je nakon g17 otkrio Kadinjacu.