William Murderface wrote:Strawimir
Klačinović
William Murderface wrote:Strawimir
Meni dodje zidar sa obliznjeg gradilista da mi objasnjava kako NAS englezi mrze zbog vince jer smo najstariji, dok mu kucam lav pivo, a iza prodavnice obavezna tema je antititoizam i praaavaaa istorijaWilliam Murderface wrote:Odlican tekst!
BTWKažu da živimo u vremenu Vodolije kada će mnoge istine isplivati na površinu
— Dr Евгенија:aquarius: UN 1244:flag_rs: (@Delaevgenija) October 2, 2019
Ovi ljudi stvarnicki postoje i ne zajebavaju se
KinderLad wrote:Pa naravno da se ne zajebavaju kad staljaju mozak na ispiranje svaki dan na YouTubetu.
Na jebenom Sputnjiku čak bio neki naš naučnik sa Kolumbije pre jedno godinu dana, lepo kaže čovek - mi genetski skoro nikakve veze sa tim Vinčancima nemamo, ali jok. Jbg, to je sve rezultat poraza koji smo kao društvo doživeli i i dalje ga doživljavamo: možda ovo sad ne valja, ali jednoga dana...(u dalekoj prošlosti ili dalekoj budućnosti, svejedno). U Hrvatskoj su bezmalo dokazali da nikakvog doseljavanja Hrvata u stoljeću sedmom nije bilo i nekako se to guta, nije da je potpuno nebitno, ali polako preovlađuje. Nije da su oni nešto pametniji, nego je frustracija najskorijim događajima manja: koga briga za stoljeće sedmo kad "imamo Hrvatsku". U Bugarskoj je to izmišljanje Bugara svuda i svakuda isto bio objektivno rezultat uzastopnih poraza. Frust nađe načina da se pretvori u ludilo.
Zuper wrote:KinderLad wrote:Pa naravno da se ne zajebavaju kad staljaju mozak na ispiranje svaki dan na YouTubetu.
Na jebenom Sputnjiku čak bio neki naš naučnik sa Kolumbije pre jedno godinu dana, lepo kaže čovek - mi genetski skoro nikakve veze sa tim Vinčancima nemamo, ali jok. Jbg, to je sve rezultat poraza koji smo kao društvo doživeli i i dalje ga doživljavamo: možda ovo sad ne valja, ali jednoga dana...(u dalekoj prošlosti ili dalekoj budućnosti, svejedno). U Hrvatskoj su bezmalo dokazali da nikakvog doseljavanja Hrvata u stoljeću sedmom nije bilo i nekako se to guta, nije da je potpuno nebitno, ali polako preovlađuje. Nije da su oni nešto pametniji, nego je frustracija najskorijim događajima manja: koga briga za stoljeće sedmo kad "imamo Hrvatsku". U Bugarskoj je to izmišljanje Bugara svuda i svakuda isto bio objektivno rezultat uzastopnih poraza. Frust nađe načina da se pretvori u ludilo.
Ja ne vidim nikakvu manju frustraciju u hrvatskoj, stavise, veca je jer nisu zadovljni sa danasnjim izgledom vagine ljepe njihove u koji penetrira BiH i najjaci deo Republika Srpska. . Nadam se da razumes to. Srbija ti dodju mosnice, tacnije AP, za Srpsku Republiku BiH.
KinderLad wrote:Nije dosta to što imaš nekakav jasan dokaz kakve-takve državnosti polovinom 9. veka (što je nešto za šta bi mnogi "ubili").
Каже се: "не бисмо знали".bela maca wrote:uh, dobro je da si napisao da si uskok jer inače ne bi znali.
Oću branim Radula (uskok) wrote:Иначе, то сам написао да би ми фиц&бруно брже одобрили регистрацију.
Creepy Uncle wrote:\
Мишљења сам да то није тренутна последица гледања јутјуба, него да је Радуле одувек био десничар у души. Али да то није смео све да стави у програм јер му је почетна замисао била да шармира гласачко тело ДС-а и ЛДП-а, па да их постепено преведе из стања духовне љотићевштине у грађански патриотизам. Али пошто ОД ГОФАНА ТОРТА НЕ БИВА, како је време показало, онда је решио да пише отворено десничарски програм.ficfiric wrote:Bravo za Radula, nema mrsomudjenja kod njega - u nedelju odgleda yt-klip u utorak pise program