DJB - Nrdule
- Post n°176
Re: DJB - Nrdule
Ranije je govorio da je Kosovo izgubljeno, da nam je mesto u EU a i predstavljao se kao bivsi glasac DS
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°177
Mr.Pink wrote:pa I kalajic je bio ozbiljan
Немој срати да је већ династија и да постоји и II. QQ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°178
Oću branim Radula (uskok) wrote:Мишљења сам да то није тренутна последица гледања јутјуба, него да је Радуле одувек био десничар у души. Али да то није смео све да стави у програм јер му је почетна замисао била да шармира гласачко тело ДС-а и ЛДП-а, па да их постепено преведе из стања духовне љотићевштине у грађански патриотизам. Али пошто ОД ГОФАНА ТОРТА НЕ БИВА, како је време показало, онда је решио да пише отворено десничарски програм.ficfiric wrote:Bravo za Radula, nema mrsomudjenja kod njega - u nedelju odgleda yt-klip u utorak pise program
njegov program je podrazumevao neograničena prava gazda uz potpuno obespravljivanje beskorisnih radnika, naravno da je desničar
ovo sad što piše i čime se bavi nema nikakve veze sa desnicom, to je klasična uskokovska zuperovština - drkanje na izmaštani univezum
- Post n°179
[size=44] [/size]
Njima je država dala posebne termine na autobuskoj liniji za Beograd, besplatno da idu i da se vrate. Ali, migranti hoće gratis vožnju kad im se hoće. https://t.co/IdpvuHX8vL
— Beogradski glas (@Beogradski_glas) October 3, 2019
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°180
duplo
Last edited by Creepy Uncle on Fri Oct 04, 2019 2:58 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°181
šta će migrantima beba iz kolica? kanibalizam ili ritualna žrtva? ili dobra stara pedofilija?
- Guest
- Post n°182
zanimljivo kako smo bili u pravu kada smo govorili zašto izraz "parazit" nikad ne sme da se koristi za društvene grupe jer to uvek vodi do istog.
- Post n°183
Стварно, шта је фалило старим добрим израбљивачима? Сувише се лако дао применити на домаће капиталисте и помагаче страних?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°184
Et kripi
+1000
Bas sam razmisljao na tu temu.
Inace, ovo gore je ritvitovao Radule.
+1000
Bas sam razmisljao na tu temu.
Inace, ovo gore je ritvitovao Radule.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°185
паће wrote:Стварно, шта је фалило старим добрим израбљивачима? Сувише се лако дао применити на домаће капиталисте и помагаче страних?
A suvise tesko na Rome i migrante.
_____
- Guest
- Post n°186
koji izraz sme da se koristi za ono smece koje je danas doslo da hajluje direktora ispred suda po naredjenju iz stranke?
- Guest
- Post n°187
koji god hoćeš, što se mene tiče. u toj grupi nije bilo nijednog čoveka dostojnog empatije.
- Post n°189
Eh, da im se fanovi nisu razocarali, bilo bi zanimljivo gledati pokolj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°191
Интернетуалци...
_____
- Guest
- Post n°192
BS lepo rastavila Radula, ali u poslednja dva pasusa podmeće kukavičje jaje.
o Radulu svašta može reći, ali niko živ ne misli da "sam on snosi odgovornost za sunovrat diskursa čitavog društva." to je čista apologetika režima.
i onda "intelo elita" sa "životnom misijom da Vučiću stane na rep," to su oni koji treba da podele odgovornost sa prevarantom i šibicarom. opet: za sunovrat diskursa čitavog društva je kriva sekta zavedena šibicarom, e a inače ta sekta to su oni koji su najviše protiv Vučića. missim... :rolleyes:
o Radulu svašta može reći, ali niko živ ne misli da "sam on snosi odgovornost za sunovrat diskursa čitavog društva." to je čista apologetika režima.
i onda "intelo elita" sa "životnom misijom da Vučiću stane na rep," to su oni koji treba da podele odgovornost sa prevarantom i šibicarom. opet: za sunovrat diskursa čitavog društva je kriva sekta zavedena šibicarom, e a inače ta sekta to su oni koji su najviše protiv Vučića. missim... :rolleyes:
- Guest
- Post n°193
jedino jadnije od raduleta je stati uz vucica kao gospodja digitalna nomatkinja sa strelom, smece iz kontejnera
- Post n°194
+1
_____
- Post n°195
Kad se vec pominje strela, sta bi sa njom? Ispala?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°196
Тражи се најповољнији понуђач да је састави, прича се да им се поломила у превозу.
_____
- Guest
- Post n°197
radulovicu bi trebalo jos 50 godina da dostigne taj nivo govnarstva koji vec deceniju i vise drze srbljanovic, canak, cedomir jovanovic i sva ta kamarila. i ona iz bureta sa takvim govnima proziva nekoga
- Post n°198
a šta stranka za koju bs, po sopstvenim priznanjima, dosledno glasa konkretno zameraРЖ ekonomskom programu s kojim je ralude prvobitno pobrao simpatije javnosti? #letećipolip
zaštitarka socijalno ugroženih i liberalizmom/kapitalizmom pogođenih je najneuverljivija uloga od svih koje ova osoba po potrebi igra, te je ovaj tekst za nijansu i odvratniji od svih njenih prethodnih uradaka.
zaštitarka socijalno ugroženih i liberalizmom/kapitalizmom pogođenih je najneuverljivija uloga od svih koje ova osoba po potrebi igra, te je ovaj tekst za nijansu i odvratniji od svih njenih prethodnih uradaka.
- Guest
- Post n°199
Лепо речено. Управо неподношљива, театарска лакоћа промене тих улога носи становиту одговорност за "суноврат дискурса читавог друштва". Наравно, не мислим само на Бики, па ни првенствено на њу. Она макар то ради сасвим провидно.1088 wrote:zaštitarka socijalno ugroženih i liberalizmom/kapitalizmom pogođenih jenajneuverljivijanajnovija uloga od svih koje ova osoba po potrebi igra, te je ovaj tekst za nijansu i odvratniji od svih njenih prethodnih uradaka.
Али називати је 50 пута већом штеточином од Радулета и сл. - то је такође део проблема, ту се бесно усковитлава већ добро замућена баруштина, ту је већ дискурсу пао дефинитивни мрак на очи.
- Guest
- Post n°200
ma nemoj nam reci, bukvalno sve za sta se ona i njene navedene kolege navodno zalazu poslednje 2-3 decenije je u nikada, ali nikada gorem stanju, a njoj i tom smecu je nikada ususkanije.