Чекај јеси ли ти икада гледао њену емисију на јутубу? Вероватно ниси па ти нису јасне форе и пошалице. Препоручујем нпр. ону са Сајси Ем Си или неку са Бошком Обрадовићем.Erős Pista wrote:E, sad ozbiljno. Jel moze neko da mi objasni naglo aktiviranje Hane A. u DJB?
U cemu je vic? Sta propustam? Jel to neki performans ili sta?
Mislim, ukratko - potpuno je jasno da ona tu ne pripada, to se vidi na svakoj fotki. Radule i onaj Biljic k'o Gomez Adams i uncle Fester, Branka Kosmos k'o Morticia, a ova mala kao fotosopovana Bratz lutka, kao da je iz drugog kompleta.
Nesto mi govori da nije stvar u magicnoj moci suverenizma. U cemu je onda? Jel videla sansu za samopromociju? (Jebo sansu.)
Posalice STOP!
DJB - Nrdule
- Post n°651
Re: DJB - Nrdule
- Post n°652
Ja od internet radova Hane poznajem samo spot sa Sajsi em si. Takav sam i kad neko iznese pecenje, samo me krtina zanima.
Eros prvi kaze ajde kazite i nesto ozbiljno, otkud ona tu. Ne verujem da je bila jedina kandidatkinja za upraznjeno mesto poslovne pratilje sefa na sastanke po inostranstvu, verovatno je sef birao.
Mislim, klasicna nepotizam prica, sta sad.
Eros prvi kaze ajde kazite i nesto ozbiljno, otkud ona tu. Ne verujem da je bila jedina kandidatkinja za upraznjeno mesto poslovne pratilje sefa na sastanke po inostranstvu, verovatno je sef birao.
Mislim, klasicna nepotizam prica, sta sad.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°653
Sto nepotizam, pa nije mu familija/porodica. Bar ne jos.
- Post n°654
iskreno cudi me da je djb skupio te potpise. nisam video da jednog coveka da je stao njihovim devojkama u knez mihailovoj. s druge strane sergejev sator uvek solidno popunjen, vidjena i srba turajlic.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°655
Mór Thököly wrote:Sto nepotizam, pa nije mu familija/porodica. Bar ne jos.
Pa ne znam kako drugacije da okarakterisem to kad stavis ljubavnicu u vrh stranke. Ima li neki drugi izraz?
- Post n°657
Vilmos Tehenészfiú wrote:
stavis ljubavnicu u vrh stranke
imas pm
_____
ova zemlja to je to
- Post n°658
Isto sam pomislio danas,prvo ne postoji dovoljno jaka magija da djb predje cenzus, to nije brod koji tone, vec olupina titanika na dnu pedeset godina kasnije. Jasno mi je za debljka i sl anonimuse koji su ostali, upali su u prvu postavu i mocice par meseci da pokazuju rodbini fotke i merkaju gde da prelete. Bilo ko ima neko ime i popularnost iza sebe pa makar i njenu mi nije jasan, ako nista jer postoje druge bolje opcije.Erős Pista wrote:E, sad ozbiljno. Jel moze neko da mi objasni naglo aktiviranje Hane A. u DJB?
U cemu je vic? Sta propustam? Jel to neki performans ili sta?
Mislim, ukratko - potpuno je jasno da ona tu ne pripada, to se vidi na svakoj fotki. Radule i onaj Biljic k'o Gomez Adams i uncle Fester, Branka Kosmos k'o Morticia, a ova mala kao fotosopovana Bratz lutka, kao da je iz drugog kompleta.
Nesto mi govori da nije stvar u magicnoj moci suverenizma. U cemu je onda? Jel videla sansu za samopromociju? (Jebo sansu.)
Posalice STOP!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°659
disident wrote:olupina titanika
u, al' ti je poredjenje. Da si rekao splav, pa i nekako. Od toliko plovnih objekata, bas si Titanik nasao.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°661
zvezda je zivot wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
stavis ljubavnicu u vrh stranke
imas pm
Ocu i ja!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°662
Talason wrote:sam si rekao, plovnih
Da bi nesto bila olupina, pre toga mora plutati neko vreme
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°663
U zajacarac da je dm o tome kako je hana lezbo
saljite i meni
saljite i meni
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°664
hoću i ja
(niko mi nije odgovorio ko je druga plava suverenistkinja na fotki sa hanom?)
(niko mi nije odgovorio ko je druga plava suverenistkinja na fotki sa hanom?)
- Post n°665
Mozda pm resava i to pitanje!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°667
prvo jebo vas feminizam, drugo jebala vas konspirologija.
Jel se jebu Hana i Sasa Radulovic?
_____
????
- Post n°668
Vasa Čokrljan wrote:video "imas pm" pa tek onda skontao ko je napisao
Jes, on uvek ispali za pm.
_____
- Post n°669
Janko Suvar wrote:prvo jebo vas feminizam, drugo jebala vas konspirologija.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°670
Janko Suvar wrote:prvo jebo vas feminizam, drugo jebala vas konspirologija.
Ne znam.
- Post n°672
dakle, daficfiric wrote:Janko Suvar wrote:prvo jebo vas feminizam, drugo jebala vas konspirologija.
_____
????
- Post n°673
Mór Thököly wrote:A drugarica?
Pitas za druga?
_____
- Post n°675
Inace, moj frend video Raduleta i Hanu u Bgd u nekom kaficu, kaze da se skroz ponasaju kao par. Stvar je u tome sto to, ako je tacno, samo izmesta pitanje na drugi nivo.
_____