Informer
- Post n°151
Re: Informer
ovo je sada neki nervni slom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°153
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°155
Šale nikad dosta, anketa
Da li se više plašite Šešeljevih ili Sandinih četnika?
Šešeljevih, jer imaju veće kokarde
Sandinih, jer imaju veće šubare
Odavno me ne zanima cirkus
Da li se više plašite Šešeljevih ili Sandinih četnika?
Šešeljevih, jer imaju veće kokarde
Sandinih, jer imaju veće šubare
Odavno me ne zanima cirkus
- Post n°156
INFORMER POKREĆE SUDSKI PROCES PROTIV RTS: Žuti cenzori, tužićemo vas, sve do Strazbura!
Interesantno je da nisu ovako uzrujani kada Vučićević, Apostolovski i Lazanski komentarišu one kojih nema u studiju.
Medijski terorizam
Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević najavljuje da će "žute cenzore", ako treba, goniti do poslednjeg suda na svetu.
- Žute cenzore ćemo tužiti i goniti ako treba sve do Strazbura! Javni medijski servis nije vlasništvo ni Žutog Bujketa, ni Žutog Stanojka, ni one Žute Olje, ni Žute Jelene Obućine! RTS je vlasništvo svih građana Srbije, a građani Srbije ubedljivo najviše veruju Informeru. Mi smo ubedljivo najprodavanije dnevne novine u zemlji i niko, pa ni žuti kolegijum RTS nema pravo da nas zabranjuje - kategoričan je Vučićević.
On naglašava da je neposredni povod za tužbu protiv RTS specijalna emisija "Oko", koja je u četvrtak uveče organizovana samo da bi bio napadnut Informer.
- Žuta Jelena Obućina je u studio pozvala profesora marksizma u penziji Ratka Božovića, novinarku jednog nedeljnika sumnjive treznoće i glavnog urednika reketaškog "Kurira". I onda su svi zajedno napali Informer, a nama nisu dali nikakvo pravo na odgovor! To nije novinarstvo, to je novinarski terorizam koji je nedopustiv na Javnom servisu koji plaćaju svi građani, pa i čitaoci Informera. Neko u ovoj zemlji konačno mora da stane na put medijskim teroristima koji su kidnapovali RTS - navodi naš glavni urednik, kome su juče mnogi zamerili "napad na koleginicu Jelenu Obućinu".
Interesantno je da nisu ovako uzrujani kada Vučićević, Apostolovski i Lazanski komentarišu one kojih nema u studiju.
- Post n°157
AstroG @Astr0G
prilično prigodno, rekla bih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°158
*ebote, baš nešto razmišljam. da nisu možda aveti šiptara, kuma i ostalih blaženopočivših članova zemunskog klana rušili po savamali u znak osvete zbog šilerove
- Post n°159
I DJV je razmišljao, on sumnja na strane ambasade koje bi da ruše Vučića.
Ne mogu sad naći link, ali verujte mi na reč.
Ne mogu sad naći link, ali verujte mi na reč.
- Post n°160
meni je malo lose od ovih naslovnica
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°161
Naše će sjene ići po Savamali i plašiti sirotinju...
- Post n°162
Vučić potvrdio!
_____
- Post n°164
Glodur je pusten slanca
[size=40]BOLESNI LAŽOVI! Ćutali su o ubistvu u stanu Saše Jankovića, a sad od smrti čuvara NA SILU PRAVE AFERU!?![/size]
[size=40]BOLESNI LAŽOVI! Ćutali su o ubistvu u stanu Saše Jankovića, a sad od smrti čuvara NA SILU PRAVE AFERU!?![/size]
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°165
_____
- Guest
- Post n°166
čeda je juče išao kod vođe na razgovor, ovo mu je poruka da bude malo ponizniji, da mora da se uvuče više a da prihvati manje
- Post n°167
Tako sam i ja to procitao. Ali mozda ima i kontraefekat.
_____
- Guest
- Post n°168
kako da ne
http://rs.n1info.com/a166160/Vesti/Vesti/Cedomir-Jovanovic-o-intervjuu-s-Legijom.html
"Lažni intervju Legije je napad na Vučića zbog straha od našeg dogovora oko posla koji ćemo uraditi za Srbiju", izjavio je predsednik LDP-a Čedomir Jovanović.
- Post n°169
napad na chaddu je napad na aleka je napad na evropu
_____
- Post n°170
Ja sad ne razumem ovu konstrukciju "lazni intervju Legije" - jel to znaci da je intervju izmisljen ili da Legija laze?
_____
- Post n°171
Legija je rekao da su Miloševića hapsili policajci i da su posao obavili u civilnoj odeći i pod fantomkama da bi se javnosti predstavilo kako su to uradili zemunci jer se jedino na taj način moglo uzeti 5 miliona dolara nagrade.
Legija je rekao da je lakše ranjen u vrat tokom akcije hapšenja.
Vučić je na osnovu Legijinog intervjua izjavio da su oni ljudi koji sada kritikuju događaje u Savamali "isti oni koji su svojevremeno zajedno sa DS angažovali zemunski klan da u fantomkama preskače Miloševićevu ogradu, da ga hapse i jedan od njih je ranjen"
Koga briga.
Legija je rekao da je lakše ranjen u vrat tokom akcije hapšenja.
Vučić je na osnovu Legijinog intervjua izjavio da su oni ljudi koji sada kritikuju događaje u Savamali "isti oni koji su svojevremeno zajedno sa DS angažovali zemunski klan da u fantomkama preskače Miloševićevu ogradu, da ga hapse i jedan od njih je ranjen"
Koga briga.
- Post n°172
_____
- Post n°173
Holy mother of god.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
» Informer