Informer
- Post n°127
Re: Informer
Ovo nije čak ni iritantno. Samo je bedno.
Last edited by William Murderface on Mon 02 Feb 2015, 21:50; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°128
+1Gusztav Vege wrote:kako mozete to da gledate jebote...ja bih pojeo monitor
Stvarno mi nije jasno, ovaj Willy narocito: te Krle, te Lazanski, te Bazdulj...
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
- Post n°129
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°130
William Murderface wrote:
Evo sad konstatovao da sve ovo Šabiću služi da dobije novi mandat.
Normalno. Baš je do jaja kad te režim optužuje. Ko ne bi?
- Post n°131
Auh, "mnogi nam prebacuju da smo rušili sela, rušili gradove u našoj borbi protiv terorizma... ali - kako je izgledao Bagdad". Diković
_____
- Post n°132
Diković se zahvaljuje Nikoliću na podršci. Genijalno.
_____
- Post n°133
..a za to vreme, FHP na tviterou štancuje dokaze u obliku dokumenata i pozivanje na članove Zakona
- Post n°134
шумидер-модер wrote:+1Gusztav Vege wrote:kako mozete to da gledate jebote...ja bih pojeo monitor
Ima stomak ko Kareli. Kladim se da bi mogao bicikl pojesti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°135
Doruckuje srafove, zaliva rabljenim motornim uljem.ficfiric wrote:шумидер-модер wrote:
+1
Ima stomak ko Kareli. Kladim se da bi mogao bicikl pojesti
Samo ga gledam, danima.
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
- Post n°136
U međuvremenu, Krletu 140 karaktera postalo previše. Back to basics!
Nebojša Krstić @Krle22 · 14m 14 minutes ago
Lazanski > Šabić
Last edited by William Murderface on Mon 02 Feb 2015, 22:05; edited 1 time in total
_____
- Post n°137
Potura glavu tamo gde drugi ne bi ni nogu.
- Post n°139
William Murderface wrote:U međuvremenu, Krletu 140 karaktera postalo previše. Back to basics!
Nebojša Krstić @Krle22 · 14m 14 minutes ago
Lazanski > Šabić
Krle objasnjava u dve reci - bukvalno. Igra savrseno racionalno, bez suvisnih kontakata i zabija gol iz svih pozicija.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°140
Ovo me podseca na onaj YT klip koji su svi nasi mediji preneli kao istinit u kom navodno tv Severne Koreje obavestava gradjane kako su pobedili Brazil na SP u fudbalu. Onaj klip je bio montaza ali Informer je stvarno stampan.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°141
inform
WTF?!?
Inače, ovo bi bilo bolje na iNformer temu.
Inače, ovo bi bilo bolje na iNformer temu.
_____
- Post n°143
Kako Deformer to misli - prva pobeda? Šekijeva se ne pika?
- Post n°144
Može li još gore? Može li još dublje? A što ne bi moglo!
D. J. Vučićević 08. 02. 2015. 16:35 DOSTA ZLOČINA! Panika, haos, uslovi 0
Kada Jugoslav Ćosić od onih prevaranata Ognjanovića pokuša da napravi žrtve progona "nenarodnog režima"; kada drugosrbijanska ološ-elita čak i to dvoje besramnih "trgovaca" mrtvom ćerkom koristi da bi se po svaku cenu pravio novi haos u Srbiji; kad najednom više nije tema to što Jelena i Nebojša evo već više od godinu dana kriju stotine hiljada evra skupljenih u humanitarnoj akciji, već se "ekskluzivno otkriva" da je za sve kriv ministar Zlatibor Lončar, jerbo je osnovao državni Fond za lečenje bolesne dece u inostranstvu (!?!); kada sve to jeste, pa nije li to dokaz najstrašnije panike? Panike u glavama onih koji su obećali, a bogami i uzeli milionski keš - da bi Srbiju ponovo doveli u poziciju marionete (čitaj: države u kojoj postoje dva podjednako jaka ovna na političkom brvnu).
Srpski izvršitelji i evrounijatsko-amerikanski nalogodavci su pokušali sve. I nikako im ne ide da spuste Vučića ispod 45. I zato je panika. I zato će sada udariti još jače i još niže"
Pokušali su sve. Uzdali su u razne igrače - od cirkusanata V. Cvijana i S. Radulovića, preko tajkuna Miškovića i šefa demokrata Bojana Nejakog Pajtića do eksmafijaša Ljubiše Buhe Čumeta i polit-voditeljke Oprolećovane Bećković. Ulagali su silne pare u medije, što direktno što u kovertama.
LONČAR
Tanjug
Kad ministra zdravlja optuže da je kriv zato što je osnovao Fond za lečenje dece u inostranstvu (!?!), nije li to dokaz najstrašnije panike?!
Napravili su specijalne NVO-paranovinarske formacije čiji je jedini zadatak da što masnije lažu i da svakog dana Srbe sluđuju novim aferama... Konačno, dok na sav glas u svakoj bogovetnoj prilici dreče o cenzuri stavili su pod veću ili manju kontrolu gotovo sve uticajne medije u Srbiji. I ne ide im! Nikako ne uspevaju da spuste Vučića ispod 45, ali ni da iznad 6 dignu ono što se odaziva na nekad časno ime srpske opozicije.
I zato je panika. I kod srpskih izvršitelja i kod njihovih evrounijatsko-amerikanskih nalogodavaca. I zato će sada udariti još jače i još niže. I zato očekujte da se, vrlo uskoro, većina medija potpuno otvoreno okrene protiv PPV Vučića istom žestinom i istim manirom kojim već mesecima udaraju po Tomislavu Nikoliću.
I zato će nam, dobar vam stojim, uskoro iz Vašingtona i Brisela stići i novi sasvim nemogući uslovi - što kosovski, što haški, što oni u vezi sa Republikom Srpskom. I zato će biti jako interesantno videti kako će se završiti istraga Tužilaštva za ratne zločine u predmetu "Diković"...
Dobro, a šta će na kraju biti? Ne znam. Ali, znam da na kraju, ipak, sve zavisi od nas.
_____
- Post n°146
_____
- Post n°147
Kolumne
D. J. Vučićević
D. J. Vučićević
D. J. Vučićević
_____
- Post n°148
_____
- Post n°149
Jel' ovde najvažnija poslednja rečenica u tekstu?
- Post n°150
Ja bih rekao da je jedino ona i važna.
_____
» Informer