Informer
- Post n°553
Re: Informer
Pavelic
Ovo dole je zapravo lep crtez ko je danas ko...
Ovo dole je zapravo lep crtez ko je danas ko...
- Post n°555
Realno, Hrvatska jedino o cemu u zivotu ikada treba da razislja je ova prva na slici. Sve ostalo je SF.
- Post n°556
hvala bogu na informeru i efikasnoj državi, mirno spavajte žene
https://nova.rs/vesti/hronika/uhapsen-serijski-silovatelj-igor-milosevic/
https://nova.rs/vesti/hronika/uhapsen-serijski-silovatelj-igor-milosevic/
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°558
ugrožavao je sigurnost novinarke. koja je sad njegova žrtva pa je napadajte ako vas nije sramota. obrnuli igricu yet again.
_____
- Post n°560
Od starta je licilo na nekakav cirkus. Ja i dalje verujem da su ga pumpali da bi ga ubacili u rijaliti a da sad zbog reakcija ide u bajbok
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°561
Ladni su mu napakovali zatvor. Sljam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°562
Erős Pista wrote:Ladni su mu napakovali zatvor. Sljam.
А дотле је робијао колико оно?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°563
čekaj, oni su ga iskoristili za tzv. intervju a onda ga prijavili za ono što je reko u intervjuu??
— Radomir Martin (@radomir_martin) September 30, 2022
ili postoji deo koji nisu emitovali, gde on preti novinarkama - i ipak odluče da puste intervju??
i tužilaštvo koje bdi nad dupetom djv-a i odma postupa po njegovoj prijavi? pic.twitter.com/a3cKFwF9Jy
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°564
Pronašli nekoga ko je u lancu ishrane ovog društva jedva nešto više od crvića, i hajd udri po njemu, igraj se sa njime kao sa igračkom, pošto nema ni kuma u MUP-u ni pratioce na mrežama ni brata lakog na pesnici. Kakvi su to poluljudi i potuljene bezmude pizdurine.
- Post n°565
Kakav najbedniji moguci wayout iz cele situacije
- Post n°566
a buahahahahahahahahhaah
(stvarno nam treba topik antonijevićizmi ili milanizmi)
(stvarno nam treba topik antonijevićizmi ili milanizmi)
Brzi epilog je uvek najznačajniji kada se javnost s punim pravom uznemiri. #pravosuđe pic.twitter.com/beuP5sJRvd
— Milan Antonijević :flag_rs::flag_eu: (@AntonMilan) September 30, 2022
- Post n°567
Ovo je ogavno sto je napisao, cak i po njegovim standardima.
_____
- Post n°568
danas se baš istakao
:heart_eyes::heart_eyes: pic.twitter.com/3CBZcj83mK
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) September 30, 2022
- Post n°569
Jankoooo, Obucina sve pogodila
Predvidela sve pic.twitter.com/LnwTPNsDTX
— Samuel Makferson (@stenoks) September 30, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°570
što je veća kriza (pogotovo na Dvoru) to će biti više ovakvih cirkusa, nesrećnik je trebalo samo malo da zatalasa javnost da se skrene pažnja ali je na kraju zaglavio bajbok (što je, u suštini, dobra stvar makar za žene)
- Post n°571
plachkica wrote:a buahahahahahahahahhaah
(stvarno nam treba topik antonijevićizmi ili milanizmi)Brzi epilog je uvek najznačajniji kada se javnost s punim pravom uznemiri. #pravosuđe pic.twitter.com/beuP5sJRvd
— Milan Antonijević :flag_rs::flag_eu: (@AntonMilan) September 30, 2022
hapšenje kao mera zaštite od linča? gde to piše u smernicama? https://t.co/JrEHg7upI8
— Milica Jovanović (@PlaceSoft) October 1, 2022
_____
- Post n°572
ficfiric wrote:bem ti, kakvi crtezi
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°573
Ubedjen sam da ce onog da puste iz apsa da bi usao u Zadrugu i naguzio Staniju
- Post n°574
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 2, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°575
evo malo detaljnije
preslatko je kako koristi iste primere a i terminologiju iz Rodićevog teksta
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je, komentarišući intervju lista Informer sa višestruko osuđivanim silovateljem Igorom Miloševićem, da tu "zaista ne vidi nikakav problem i razlog za takvu histeriju".
„Meni uopšte nije jasna ta histerija koja je došla iz redova neoliberalne Srbije, ne znam kako da ih nazovem. Ljudi, mi živimo u 21. veku. Odavno je neko rekao da novine prodaju suze, krv i slavne ličnosti“, rekla je Zekić u emisiji „Hit Tvit“ na TV Pink.
Po njenim rečima, prvo su društvene mreže pratile kretanje silovatelja od kada je pušten iz zatvora, pa su to preuzeli mediji i „pravili poternicu“, da bi na kraju došlo do „ekskluzive“.
„Jer to definitivno jeste ekskluziva, da Informer prvi dođe do tog čoveka“, ocenila je Zekić.
Navela je primere intervjua sa bivšim vođom Al Kaide Osamom bin Ladenom, u kome je detaljno pričao kako je njegova vojska pobedila američku, kao i intervju sa masovnim ubicom i silovateljem u SAD Tedom Bandijem.
„Jeste bio u zatvoru, ali taj intervju, pošto je bio dan pred njegovo pogubljenje, se razmatra kao društveno koristan već 30 godina u Americi“, kazala je Zekić.
Ona je ocenila i da bi, da se „delić onoga“ što se tokom protesta ispred redakcije Informer desilo uredniku tog lista Draganu J. Vučićeviću, desilo nekome od članova Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS), „to bi bila nadignuta dreka na sve strane“.
Naglasila je da REM nema nikakve veze sa tim slučajem, jer se taj intervju pojavio „prvo u elektronskom izdanju štampanog medija, a zatim i u štampanom mediju“.
preslatko je kako koristi iste primere a i terminologiju iz Rodićevog teksta
_____
» Informer