Informer
- Post n°176
Re: Informer
Ako je neko sumnjao da naslovne za oba izdanja sastavlja ista ekipa... iste slike i naslovi (osim Dikica)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°178
Замишљам филм страве & ужаса где би ЂВово зубало било главни и најстравичнији атрибут чудовишта.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°179
"Mrak"Direktor Izdavačke kuće "Aleteja" iz Sankt Peterburga, koja je izdala roman na ruskom, Igor Savkin rekao je da je "Mrak" izvanredno delo evropske književnosti.
- Čim je uzme u ruke, čitalac će se zaljubiti u nju i videće će sličan motiv kao kod Kamija, koji je pokazao čoveka buntovnika i prepoznaće i motiv biblijskog lika Jova, koji prolazi kroz niz stradanja - rekao je Savkin.
Kako je dodao, u knjizi se prepoznaje i motim junaka Lava Tolstoja, Lava Iljiča, koji, kad se suoči sa smrću otkriva istinu da smrt nije kraj već početak nečeg.
Na promociji je govorio i izdavač srpskog izdanja Miroslav Toholj, a prisustvovali su ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin, ministri Nebojša Stefanović, Zoran Ðorđević, Zlatibor Lončar, Vanja Udovičić, Nela Kuburović...
- Post n°180
Bizarni "Glas Kloake" otkrivainfrmr wrote:Iza likvidacije Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, stoji vođa balkanskog ganga Igor Dedović, koji je želeo da dođe do sukoba Beograda i Podgorice i da tako pomogne opoziciji da pobedi DPS
- Post n°181
Fotografija za autorski tekst čoveka kome su naklonjeni
- Post n°183
Verovatno promena ima veze sa izjavom nemačkog ambasadora na temu Savamale.
http://www.blic.rs/vesti/politika/nemacki-ambasador-aksel-ditman-za-blic-pomno-pratimo-istragu-o-slucaju-savamala/x16bbhz
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°184
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°185
STRAVANJE HAOSA!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°186
ostap bender wrote:STRAVANJE HAOSA!
Salivanje strave 2.0
- Post n°187
Da li je tačno da fabrikujete afere i stravate™ haos? S poštovanjem, unapred hvala.
- Post n°188
pace, da se stravanje uvede u srpski jezik kao doprinos burundija.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°189
ostap bender wrote:pace, da se stravanje uvede u srpski jezik kao doprinos burundija.
Ах, не, ми смо ту само проналазачи, не и изумитељи. Нешто као ловци на таленте.
Е сад кад смо га уловили - казан или ражањ?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°190
lepo su ga jebali malo
http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/Razgovor-s-vlasnikom-Informera-najzlocudnijeg-tabloida-Balkana-Vucicevicu-jeste-li-vi-budala
http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/Razgovor-s-vlasnikom-Informera-najzlocudnijeg-tabloida-Balkana-Vucicevicu-jeste-li-vi-budala
- Post n°191
Vučić je kod vas uvijek oslikan u pozitivnom svjetlu, konstatirali smo nakon što smo se napokon izvukli iz tema o devedesetima. – To nije istina, odgovara Vučićević. Istina je; pokažite mi naslovnicu koja će pokazati da lažem, odgovaramo. Vučićević uzima telefon u ruke i u foto albumu traži naslovnicu Informera koja Vučića prikazuje u lošem svjetlu. Na koncu nalazi jednu na kojoj je slika premijera uz veliki naslov: "Hrvati tvrde da je Vučić četnik!"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°192
Naša stalna rubrika, nasmejte se i vi
Oduševljeni političar
Završio političar privatni fakultet i sav razdragan kaže ženi:
- Da sam znao da je tako lako, završio bih i srednju!
Lepo mu reče
Momak i devojka sede u automobilu
On: Šta misliš o kandidaturi Jeremića za predsednika?
Ona: Ma... *ebe mi se..
On: I meni isto, samo nisam znao kako da te pitam!!!
U kafani
Sedi Saša Janković u kafani
Dođe konobar, a Janković će njemu:
- Dečko, meni jedno vopi.
Konobar se primi, kapira spiku, i kaže:
- dnohla?
A Janković će na to:
- Ne bre, hejneken!
Oduševljeni političar
Završio političar privatni fakultet i sav razdragan kaže ženi:
- Da sam znao da je tako lako, završio bih i srednju!
Lepo mu reče
Momak i devojka sede u automobilu
On: Šta misliš o kandidaturi Jeremića za predsednika?
Ona: Ma... *ebe mi se..
On: I meni isto, samo nisam znao kako da te pitam!!!
U kafani
Sedi Saša Janković u kafani
Dođe konobar, a Janković će njemu:
- Dečko, meni jedno vopi.
Konobar se primi, kapira spiku, i kaže:
- dnohla?
A Janković će na to:
- Ne bre, hejneken!
- Post n°195
Majku mu, moramo žešće da dijalogujemo, jel vidiš ti na šta su sve spremni ovi iz NATO. Još ćemo i jeftino proći... Sreća su bar tu ovi ruski stručnjaci da upozore!
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°196
Šta se ovo desilo sa Informerom? Novi dizajn sajta, nijedan od udarnih naslova nije vezan za Rusiju, nema Putina, MiG-ova, Suhoja, novih ruskih oružja i ubojitih raketa od kojih drhti NATO...
Brinem.
Brinem.
- Post n°197
Prva vest prevacica, sve ok
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°198
Isuviše dugo (celi život) ratim srpsku politiku da bi se lahko zaletao sa bilo kakvim dalekosežnim zaključcima. Za sad je pozitivno to što je sajt tzv fonda tzv strateške kulture najavio da će danas prestati sa radom.
- Guest
- Post n°199
ficfiric wrote:Prva vest prevacica, sve ok
Ima i ustašica Kolinda, sve ostalo je tu osim Rusije i svega što je uz nju išlo. Ni na prvih pet strana vijesti iz politike.
» Informer