Informer
- Post n°201
Re: Informer
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°203
Posto su Ukrajini Ameri rasparcali zemlju... Jebeno lupetanje.
- Guest
- Post n°204
pa sve su Ameri krivi, gde ti živiš i al si naivan. Ameri i jevreji, jbg. i Rokfeler.
(bio nedavno na 1 geopolitičkom workshopu u formi slave, pun sam utisaka)
- Post n°206
Pričaj, šta još kažu? Jel će da ustane ruski medved?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°207
kakve su bile pihtije?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°209
Kako si se ponašao? Jesi li se pravio mrtav ili...Djamolidine Abdoujaparov wrote:
pa sve su Ameri krivi, gde ti živiš i al si naivan. Ameri i jevreji, jbg. i Rokfeler.
- Post n°210
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
- Post n°211
William Murderface wrote:
Pričaj, šta još kažu? Jel će da ustane ruski medved?
Oce. Al samo vode malo da popije.
Jel mogu na workshop?
- Post n°212
Prvo CV - objavljeni radovi u časopisima sa GeoPol liste: Geopolitika, Vidovdan, Pečat...
_____
- Guest
- Post n°214
danas sam se naslušao toga, bez slave:
1. rotšildi i rokfeleri (ta bogatstva se nisu istopila, gistro gejts najbogatiji)
2. ko štampa i kontroliše dolar, koliko uopšte ima dolara u opticaju
3. kada je potrebna velika kupovina za usa, oni samo ukucaju broj i lupe enter, posle se to obriše
4. i amerika je propala, rotšildi i rokfeleri su pare preselli u kinu, ali na kratko, kina je babl
5. tramp je priznao jerusalim, nema to veze sa politikom, otkrovnje jovanovo pa na dalje
6. sprema se velika katastrofa zato što je sistem u kome živimo neodrživ (ok, ovo i ja mislim)
itd itd
a sutra mi dolaze bugari, ko zna šta me čeka
1. rotšildi i rokfeleri (ta bogatstva se nisu istopila, gistro gejts najbogatiji)
2. ko štampa i kontroliše dolar, koliko uopšte ima dolara u opticaju
3. kada je potrebna velika kupovina za usa, oni samo ukucaju broj i lupe enter, posle se to obriše
4. i amerika je propala, rotšildi i rokfeleri su pare preselli u kinu, ali na kratko, kina je babl
5. tramp je priznao jerusalim, nema to veze sa politikom, otkrovnje jovanovo pa na dalje
6. sprema se velika katastrofa zato što je sistem u kome živimo neodrživ (ok, ovo i ja mislim)
itd itd
a sutra mi dolaze bugari, ko zna šta me čeka
- Post n°216
_____
- Guest
- Post n°217
uglavnom baš tako, ili uzmem da se igram sa decom. nemam ja stomak za takve priče, lako se iznerviram a glupo mi da se posvađam sa nekim dragim oko takvih gluposti.beatakeshi wrote:Kako si se ponašao? Jesi li se pravio mrtav ili...Djamolidine Abdoujaparov wrote:
al kad vratim film, težište je nekako bilo na Jevrejima. i to se mahom sve nabacuju neke kao tvrdnje bez veze i reda, sve fazon jasno je samo po sebi, razumemo se. tipa: 90% revolucionarnog jezgra 1917. su bili jevreji. a njih je poslala nemačka. a Hitlera su Jevreji pitali za kolko para da ih poštedi i pusti u obećanu zemlju, on reko broj, al onda jevrejska centrala javila nećemo, nek malo potamani po Nemačkoj, biće dobar izgovor za stvaranje jevrejske države (ovde se, fakat, par mlađih ljudi pobunilo). a Amerikanci nisu hteli da prime onaj brod sa Jevrejima. a dobro je što je Tramp priznao Jerusalim kao gl. grad, šuknuo ga balijama.
i onda se javi tetka koja je u katena mundi fazonu da nešto kaže o vinčanskom pismu, totalno izdominira i tu smo već na korak od priče o Putinu, kijevskoj kolevci Rusije, Sakašviliju i prevari zvanoj globalno zagrevanje.
pa sad gde čovek da uskoči, kakvu poruku da pošalje.
- Post n°218
ovo za 1917 veruju i neki forumasi
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°219
Za 90% ne veruju ali u istorijske cinjenica dolaska Lenjina u Rusiju uz pomoc Nemacke nema sta da se veruje ili ne, to je istorijska cinjenica.
Sto se tice broda, on nije mogao da pristane ne samo u SAD vec celoj Severnoj Americi, gde je trazio odobrenje za pristanak, a ako se dobro secam, ni u Britaniji, pa se vratio u Holandiju.
Hitlera nisu nista pitali Jevreji, to je bio plan predsednika Rajhsbanke, Nemca, koji je ponudio da Jevreji plate izlazak iz Nemacke...bio je i onaj plan za Madagaskar, ali tada je to vec bilo nerealno...
Medju levicarskim grupama u Rusiji, ne samo boljsevicima, je bilo dosta Jevreja, ali je bilo dosta i Poljaka, ima razloga za to... U jednoj takvoj zaveri je ubijen car Aleksandar II sto je vodilo do velikih pogroma i kreacije cuvene anti-semitske knjige. Ljudi su na taj nacin zeleli da spasu sebe.
- Post n°220
Tzv reaktivni antisemitizam.
_____
- Guest
- Post n°221
Pop im kaže da su Židi ubili cara, pa odu sa sekirama kod Mojseja Mojsejeviča i presude njemu, njegovoj ženi Raheli i deci Isaku i Sari. Želeli da spasu sebe ljudi, danas Jevreji ubijaju u Piteru a sutra će u Nižnjem Ardatovu.
- Guest
- Post n°222
Hoćeš da kažeš da su elementi vlasti lupali i lagali, jarcali puk i preusmeravali mu bes ka manjim i slabim grupama kako bi skrenuli priču i izbegli otvorenu raspravu o stanju u društvu i prirodi moći?
- Post n°225
Ja sam mislio da je iz konteksta jasno na koga se misli kada sam govorio o spasavanju svojih zivota ulaskom u levicarske organizacije ali izgleda mora jednostavnije da se pise na ovome mestu da bi se shvatilo.
» Informer